CUPA AMIX FRASINET 2 TELEORMAN

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
kitanu
Puncte: 0

Re: CUPA AMIX FRASINET 2 TELEORMAN

Mesaj de kitanu »

eu mas risca si as veni cu un sonar sa o iau de la un cap la altul si cred ca nu mai e un peste care sa poata sa poata sa faca sonarul sa dea ceva bipurii :mrgreen: :mrgreen: :D chiar daca a avut ceva peste sa dus tinand cont de pescarii din jud... ca altii nu cred ca au venit :!: :!: :!: si acestia au avut grija de el :!: :!: :!: ca sa nu mai p[unem discutiile pe marginea "prieteniilor domnului dan jianu" care sau plimbat cu bicicleta noapttea :!: :!: :!: oricum nu a fost un concurs de pescuit ,ci cred ca a fost unul de noroc :!: :!: :!: oricum salut si respect celor care au reusit sa pacaleasca pestele dupa aceasta balta(FRASINET 2) :lol: :mrgreen:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

A fost concurs de dormit. Cred ca primul set l-am cistigat detasat. In setul al doilea am ajuns la tie break.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

CORDOBA scrie:
stress scrie:mircea parerea ta despre acest concurs care este?
apropo...nu e tati mircea de vina , e baiat super ok cu intentii bune (nu trebuia sa stea treaz 48-60 de ore sa nu treca o masina sau o bicicleta sau un caine ...),dar patronul a comis-o cu hrana in exces si "arbitri" au fost tusieri nu centrali :lol:
Bogdan,
eu nu am spus si nici nu mi-a trecut prin cap faptul ca e Mircea cu ceva de vina. Vroiam doar sa stiu parerea lui, banuiesc ca a stat de vb cu d-ul Jianu.

@Mircea
Nu am nimic cu tine, iti ceream doar parerea de pescar.
stefan avram

CORDOBA

Mesaj de CORDOBA »

asa e Stefan ai dreptate, dar ce crezi ca mai zice dan jianu ? e tardiv deja :twisted:
Bogdan Dorobantu

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

sdaniel scrie:Sunt invidios , nici p-asta nu l-am vazut la fata . :lol: :lol:

Nu mi-au mirosit mainile a peste :D .
---------

da dar castigat totusi locul 4 ...500 ron. :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

petre iulian scrie:
sdaniel scrie:Sunt invidios , nici p-asta nu l-am vazut la fata . :lol: :lol:

Nu mi-au mirosit mainile a peste :D .
---------

da dar castigat totusi locul 4 ...500 ron. :wink:
Nemeritat locul, ce-i drept ... :D

Sfantu Bulan a fost de partea mea :lol:
Pescar de rând

SPEED

Mesaj de SPEED »

Lasa ca l-ai vazut la mine vecine :) Am avut cel mai mare caras de pe toata balta.

Pro Team

Mesaj de Pro Team »

Problema sa aflat in diferenta de temperatura si racirea apei ,tenul nu mai mananca(asa bine) pe apa rece.
La Hobaia pescuit 24 ore , 3 comuni si 4 teni -cand in iunie 24 ore 162 kg ten si 20 comun.
Concluzie......? Sunt convins ca la anul in vara, inainte de Hobaia ar fi binevenit un antrenament in regim de concurs cu premii :wink:
@ Mircea
ce zici?
Manitiu Razvan
PRO
Team®[/b]

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Pro Team scrie:Problema sa aflat in diferenta de temperatura si racirea apei ,tenul nu mai mananca(asa bine) pe apa rece.
La Hobaia pescuit 24 ore , 3 comuni si 4 teni -cand in iunie 24 ore 162 kg ten si 20 comun.
Concluzie......? Sunt convins ca la anul in vara, inainte de Hobaia ar fi binevenit un antrenament in regim de concurs cu premii :wink:
@ Mircea
ce zici?
PROBLEMA A FOST CA NU S-A PRINS PE NICI O BALTA DIN ZONA DE CCA. 10-14 ZILE. O FI FOST SI PRESIUNEA????
INTR-O BALTA GEN ACVARIU S-AU PRINS 4-5 CARASI, CIND DE REGULA ACOLO IN CITEVA ORE AI ACTIVITATE LA GREU.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

kitanu

Mesaj de kitanu »

credetima ca la babaita in saptamina cu concursul sa prins ten la greu :!: :!: la frasinetul asta tin sa cred ca nici nu mai are peste :!: toti din zona au coscovit cate 30-40kg :!: la 2 tone cat so fi bagat acolo cat sa tina :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”