Sfat alegere lansete!!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

vasea
Puncte: 0

Re: Sfat alegere lansete!!!

Mesaj de vasea »

De asemea un model de avut in vedere este FL Strategist de 3,90 m 3,5 lbs. Foarte finuta si usoara.

mrs

Mesaj de mrs »

Pescuiesc cu fox warrior s iar raportul calitate - pret este unul foarte bun... au actiune progresiva, finisaje foarte bune iar in aruncare se pot obtine distante destul de mari (am folosit plumbi de maxim 110g)... stiu si celelalte modele enumerate de tine (exceptand k-karp) si consider ca warrior s sunt peste ele... chiar si peste maver genesis... Era sa uit in dril sunt "senzatie". Am vazut ca spre deosebire de totalfishing la bigfish pretul a urcat la 430/buc. Numai bine!

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

si eu sunt pe cale de a achizitiona 4 lansete.
dupa multe discutii, mai vechi sau mai noi, citite pe forumuri m-am decis la Shimano Tribal Velocity 13' 3,50lb 2buc.
la pretul deja redus, 450 ron in acest moment mai primesti si o husa Shimano cadou la achizitionarea a 4 lansete.
daca stam sa scadem pretul cadoului, respectiv 250 ron, ajungem la un pret de 387,5 ron/ pe lanseta.
la banii astia e "za best" cred eu.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Uitate si la gama de lansete Chub. Sunt dementiale. Mai ales daca vrei o lanseta cu care sa poti atinge distante decente dar in acelasi timp placere maxima in dril. Si sa nu uitam ca si la design si finisaje sunt bestiale

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

cristianos02 scrie:Salutare, doresc să achiziționez 4 lansete de 3.90 din 2 buc, pe care le voi echipa cu mulinetele Okuma PL 860.

Oscilez intre:

Fox warrior S
Okuma epix v2
K-karp Adamant
K-karp Gladio
Daiwa Black Widow

Nu doresc sa ating super distante în lansare. Nu pescuiesc plantat.

Astept păreri de la pescarii care folosesc aceste lansete.
Va mulțumesc anticipat!
Nu doresti sa atingi super distante, dar cu o lanseta foarte moale, nu vei reusi sa ajungi acolo unde vrei. Si o sa le vinzi pe forum, mai repede decat le-ai cumparat.
Eu iti recomand sa mai pui ceva si sa te orientezi catre Shimano Tribal Velocity. In acest moment, consider ca este un bestbuy.

Lucian Dumitrasc

Mesaj de Lucian Dumitrasc »

Dintre lansetele din lista ta si eu iti recomand Fox-ul:usoara, finisaje bune, raport pret-calitate bun. Eu am 2 bucati 3 lbs 3.60m pe care vreau sa le vand ptr a le cumpara pe cele de 3.90.

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Shimano Tribal Velocity,e cea mai buna varianta ca si calitate pret.
Mad carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”