BOILIESMANIA 7-11 OCTOMBRIE 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: BOILIESMANIA 7-11 OCTOMBRIE 2009

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
adrianL scrie:Intrebari:

-ce se intampla in situatia in care o echipa prinde doar 6 pesti a caror medie este de 12 kg?(situatie ipotetica probabil )

Concursul se tine la Tancabesti ! Deci, este imposibil sa se intample ce intrebi tu..... :wink: :D
sa nu vorbim de IMPOSIBIL din moment de participa Groparu' I. :D
eu sunt de parere ca o echipa care nu aduna 8 pesti sa nu puncteze deloc in clasamentul general.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:
adrianL scrie:Intrebari:

-ce se intampla in situatia in care o echipa prinde doar 6 pesti a caror medie este de 12 kg?(situatie ipotetica probabil )

Concursul se tine la Tancabesti ! Deci, este imposibil sa se intample ce intrebi tu..... :wink: :D
sa nu vorbim de IMPOSIBIL din moment de participa Groparu' I. :D
eu sunt de parere ca o echipa care nu aduna 8 pesti sa nu puncteze deloc in clasamentul general.

Cine e Groparu' I. ?? :D eu mi-am stabilit tinta la 6 ... sese cai frumosi :D
De la ce vine AV? Andrei V....a? :D
Milionar excentric

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Ultimul apel arbitrilor care oficieaza acest concurs..........INVATATI REGULAMENTUL ca sa il puteti aplica. 8)
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Presa are voie ziua cu masina?
Poate ar fi bine sa fie prevazut la coada regulamentului si ce (cat) permiteti operatorilor ca sa stie la ce sa se astepte.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Te duci tu direct ( fara greseala ) le ce stand te opresti mereu ( acolo unde e stapinul ) - la locatia asta cred ca e voie non-stop si cu scuter si cu masina si cu bicicleta si pe jos :lol: :lol:
Oricum eu iti spun ca daca ma ajuta D-zeu si intru in premii , pe mine nu vei ma vei filma si cred ca nici Cezar nu prea e de acord ..... Asa cred eu ca este OK atit timp cit captura pe Moara Vlasiei nu ai filmat-o ( e adevarat ca s-a schimbat de la o echipa la alta cu 15 ' inainte de final , dar era acelasi club , club pe care tu il respecti .... , mai de vara ) .
Sau daca vrei sa filmezi - exista o taxa care se adauga la taxa garlei sau la organizator . Ma gandesc la suma ..., dar la mine e scump ... :lol: :lol:
Si termina cu cacaturile astea in care cineva trebuie sa te plateasca ca sa iti faci tu emisiunea . Daca e asa greu sa o faci si pierzi bani mereu , du-te la munca ...., poate castigi ceva . Exista si altceva de facut pe lumea asta ...

victorash

Mesaj de victorash »

Val Pangica jr scrie:Te duci tu direct ( fara greseala ) le ce stand te opresti mereu si a invatat toata lumea stapinul - acolo cred ca e voie non-stop :lol: :lol:
Oricum eu iti spun ca daca ma ajuta D-zeu si intru in premii , pe mine nu vei ma vei filma si cred ca nici Cezar nu prea e de acord ..... Asa cred eu ca este OK atit timp cit captura pe Moara Vlasiei nu ai filmat-o ( e adevarat ca s-a schimbat de la o echipa la alta cu 15 ' inainte de final , dar era acelasi club , club pe care tu il respecti .... , mai de vara ) .
Sau daca vrei sa filmezi - exista o taxa care se adauga la taxa garlei sau la organizator . Ma gandesc la suma ..., dar la mine e scump ... :lol: :lol:
Val,

Florentin face parte, incepand din 1 septembrie din echipa F&H sau PVTV. Noi incercam sa fim impartiali si asta se va vedea pe lac. Asta va face si Florentin...
Pe afara lumea plateste ca sa vina cineva sa filmeze. La noi, deocamdata nu este cazul si o facem din placere...
cu respect
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

S-a dus dracu moderarea si trebuie sa scriu din nou

- daca este asa trista viata in media la crap si nu baga nimeni bani la reclama - eu unul nu stiu de ce Florentine nu te-ai apucat sa muncesti si tu ceva serios . Mai o nunta , mai un botez , te scoteai frate si erai frate cu Adi Minune , Florin Salam , samd ....

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Victor

nu despre tine este vorba - si imi cer scuze daca tu l-ai angajat pe Florentin . Tu oricum esti alt fel de om , pe care il respect . Tu faci emisuni OK si cu o astfel de abordare , accept orice filmare .

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Val Pangica jr scrie:@Victor

nu despre tine este vorba - si imi cer scuze daca tu l-ai angajat pe Florentin . Tu oricum esti alt fel de om , pe care il respect . Tu faci emisuni OK si cu o astfel de abordare , accept orice filmare .
Multumesc Val. Oricum intrebarea, daca erai atent, am pus-o referitor la cei doi operatori, Florin si Luci.
In ceea ce priveste problema de la MV, atat eu cat si Costel am facut pace chiar atunci la festivitatea de premiere si ne-am cerut reciproc scuze pentru atitudinile avute pe fond nervos. Altfel, pe tine personal nu cred ca te-am deranjat vreodata ca sa ai o asemenea atitudine. Nu-ti sugerez sa ne respectam dar nu e cazul sa ne jignim fara motiv.
Scuze pentru off-topic.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

victorash si florentin

Bineinteles ca presa are acces la concurs.
Referitor la accesul cu masina vom discuta si decide la fata locului.Rugamintea este sa luati legatura telefonic cu vladutz sau cu mine.
Fiecare concurent in standul sau poate accepta sau nu orice poza sau filmare.
Costel Stanila
A.P.C.R.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”