Idee concurs pescuit 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Idee concurs pescuit 2016

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sunt multi pescari buni, dar din pacate nu se pot afirma din lipsa banilor, in special dei ptr nada, adica boiliesuri. De aceea, m-am gandit ca in 2016, pe un carpodrom celebru din zona Bucurestiului, sa organizez un concurs low-cost, la care sa se nadeasca doar cu porumb preparat sau bulgari de amix , sa se pescuiasca la carlig doar cu porumb clasic, flotant, chiar si pop-up ! FARA BOILIESURI !

Ce parere aveti, este o idee buna ? Incurajam pescarii sa participe la competitii sau credeti ca performanta fara bani (adica echipament scump si boilies) nu se poate ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Re: Idee concurs pescuit 2016

Mesaj de Madalin Dirla »

Sustin ideea cu 20 kg de mamaliga ;)

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Vin si eu sa sustin cu 100 kg de "cucuruz de cotarca''
Fara E-uri , eco garantat, made in Banat !

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca este o taxa mica 3-4-5 mil de echipa fara premii in bani doar cupe pentru podium se vor gasii foarte multi pescari sa participe . Trebuie sa fi nebun la 3-4 mil taxa de concurs sa dai 10-15 mil pe bile fara premii in bani . Si astfel dai sansa si pescarilor care nu isi permit financiar concursurile cu taxa mare si premii in bani , sa se afirme cu mamaligi si prafuri ieftine .

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

Ideea unui concurs low cost este foarte buna. Nu vad de ce ar trebui sa "ingradesti" concurentii in privinta nadei. Ar trebui gandit un concurs la care sa nu participe pescarii mai versati.
Nume utilizator schimbat din ICSXX

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Sunt curios ce carpodrom e de acord sa i se arunce sute de kile de proumb in balta. Nepreparat ca asa-i ieftin.
La cate concursurui sunt intr-un an cred ca doar cine nu vrea nu gaseste unul care sa-i convina..fie ca si costuri fie ca si concurenta. Dar feel free, organizeaza, amatori sigur se gasesc :)

Ca tot veni vorba de concursuri...eu vreau sa vad unul in care toata floarea cea vestita a producatorilor de nada romani se infrunta timp de-o saptamana pe orice balta/baraj "la liber"...numa' la bile.
Noah asta chiar ar fi interesant :)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Interesant, dar de ce neaparat doar la bile ? Corect ar fi " cu nada produsa de firma respectiva" , sun5 putine balti care raspund la bile, iar concursul ar fi ideal sa se desfasoare pe o balta clasica, cum sunt 95% dintr balti in Romania !
CS SENZOR

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:Interesant, dar de ce neaparat doar la bile ?
Pentru ca d-asta:
Vladut Mateianu scrie:sun5 putine balti care raspund la bile,
Nu cred ca exista vreun producator de boiles care sa spuna ca bilele pe care le vinde la 10euro/kil lucreaza doar pe carpodroame. Toti spuneti ca aveti boilesul cel mai cel...doar ca-n lumea reala nu e chiar asa. D-aia spun o saptamana, sa fie timp, si pe balti/baraje unde pescuiesc 99% din pescarii romani. Adica sa vad cum cu 5 kile de bile bati sacu' de porumb :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Adica sa vad cum cu 5 kile de bile bati sacu' de porumb :lol:
Pai cine a afirmat, vreodata, ca, cu 5 kg de boilies, bati sacul de porumb? Asa, din prima?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Albert scrie:
Vladut Mateianu scrie:Interesant, dar de ce neaparat doar la bile ?
Pentru ca d-asta:
Vladut Mateianu scrie:sun5 putine balti care raspund la bile,
Nu cred ca exista vreun producator de boiles care sa spuna ca bilele pe care le vinde la 10euro/kil lucreaza doar pe carpodroame. Toti spuneti ca aveti boilesul cel mai cel...doar ca-n lumea reala nu e chiar asa. D-aia spun o saptamana, sa fie timp, si pe balti/baraje unde pescuiesc 99% din pescarii romani. Adica sa vad cum cu 5 kile de bile bati sacu' de porumb :lol:
Eu nu spun asta, porumbul si amixul bine puse in evidenta, fac diferenta mai mereu...
Referitor la :lumea reala a pescarilor", adica 99% dintre pescari cum ai zis si tu si asa estimez si eu, pe balti normale SIGUR nu vor avea rezultate pe bile, chiar cred ca si pe multe carpodroame porumbul (preparat, bineinteles) si amixul (mamaliga) bine facute si bine amplasate (impreuna cu o montura corecta si apetisanta, obligatoriu si cu un saculet solubil) pot bate cel mai bun boilies...
De fapt, multi (in frunte cu Dam Mitranescu) au demonstrat asta, dar de, sunt multe interese comerciale, "atentii" pe la acoliti sa scrie de bine despre un boilies, etc... sti si tu asta ! :wink:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”