Ce parere aveti, este o idee buna ? Incurajam pescarii sa participe la competitii sau credeti ca performanta fara bani (adica echipament scump si boilies) nu se poate ?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pentru ca d-asta:Vladut Mateianu scrie:Interesant, dar de ce neaparat doar la bile ?
Nu cred ca exista vreun producator de boiles care sa spuna ca bilele pe care le vinde la 10euro/kil lucreaza doar pe carpodroame. Toti spuneti ca aveti boilesul cel mai cel...doar ca-n lumea reala nu e chiar asa. D-aia spun o saptamana, sa fie timp, si pe balti/baraje unde pescuiesc 99% din pescarii romani. Adica sa vad cum cu 5 kile de bile bati sacu' de porumbVladut Mateianu scrie:sun5 putine balti care raspund la bile,
Pai cine a afirmat, vreodata, ca, cu 5 kg de boilies, bati sacul de porumb? Asa, din prima?Adica sa vad cum cu 5 kile de bile bati sacu' de porumb
Eu nu spun asta, porumbul si amixul bine puse in evidenta, fac diferenta mai mereu...Albert scrie:Pentru ca d-asta:Vladut Mateianu scrie:Interesant, dar de ce neaparat doar la bile ?Nu cred ca exista vreun producator de boiles care sa spuna ca bilele pe care le vinde la 10euro/kil lucreaza doar pe carpodroame. Toti spuneti ca aveti boilesul cel mai cel...doar ca-n lumea reala nu e chiar asa. D-aia spun o saptamana, sa fie timp, si pe balti/baraje unde pescuiesc 99% din pescarii romani. Adica sa vad cum cu 5 kile de bile bati sacu' de porumbVladut Mateianu scrie:sun5 putine balti care raspund la bile,