Desfasurare Boiliesmania-Tancabesti 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: Desfasurare Boiliesmania-Tancabesti 2009

Mesaj de Dan Badarcea »

Felicitari castigatorilor,organizatorilor,arbitrilor si tuturor participantilor! un concurs fumos organizat foarte bine. dupa parerea mea sectoarele cam dezechilibrate, dar sper ca pe viitor se va tine cont de acest aspect si se va remedia. in rest excelent. un plus lui nea viorel dulamita si lui baros care si-au indeplinit sarcinile perfect.
Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

ulvan scrie:Costel S.ani.a,
Sunt onorat de diploma primita si cocosat de respect.
Multumesc inca odata.
P.S.1 Treaba cu carca e valabila in continuare. :mrgreen:
Iti urez maine mult succes si sa dea Domnul sa fie bine ! Cit priveste nasterea , te las pe tine sa expui cel mai tare banc involuntar pe care l-am auzit in viata mea ....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari castigatorilor ! In special membrilor clubului Pelicanul, care au reusit sa castige 2 premii , din 3 posibile !
Chiar daca pestele nu a prea colaborat, pot spune ca a fost un concurs reusit, fara probleme majore. Totusi, au existat cateva mici probleme pe care le vom analiza si vom anunta masurile luate . De asemenea, incepand cu acest concurs, orice AVERTISMENT primit se va solda cu interzicerea participarii celui care a comis contraventia la urmatorul concurs organizat de Senior Crap. Iar in functie de gravitatea faptei, penalizarea se poate face pe 2, 3 sau mai multe concursuri... Aviz amatorilor !

PS Mirel, vad ca in afara de pescuit esti foarte pasionat si de un sport mai putin practicat pe la noi, numit CURLING ! :D Poate te vede Vio si te ia in lot ! :wink: Cu tot cu prima de instalare....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vladutz

mare minune sa vad si eu niste masuri CONCRETE luate dupa acest concurs - in care astia prosti respecta regulamentul iar altii destepti fac ce vor ei , prin simplul fapt ca sunt platitori la orice fel de concurs organizat pe aceasta balta si aduc veselie si profit tuturor . Iti propun si eu la anul 100 milioane virate si sa ma lasi sa fac ce vreau eu la concursuri - ce zici ???? Sunt inscris din start , vin cu cine vreau - chem si colegi sau colege , pun artificiii , trag cu cele 4 arme pe care le detin , sunt boem , asa e Val , e baiat bun ce sa ii fac , lasa ca se distreaza si el , e stresat , ....samd .
Nu de alta dar am o oferta buna de vesta antiglontz ! si vrea sa stiu daca o cumpar !!!! - asta ma freaca pe mine pentru ca sunt proprietar al sitului http://www.vinatorul.ro - si , din etica , nu pot accepta anumite comportamente legate de arme de foc . Ce a facut Ghita e belea mare in lumea mea , dar nu e cazul sa dezvolt .....
Ma refer strict la Ghita - pe care cu toata prietenia pe care i-o port si pe care si el a vazut-o la subiectul Darvari , nu pot fi de acord cu astfel de manifestari publice , strict legate de arme ..... Adica eu pe viitor nu ma simt bine si in siguranta la aceste focuri de reglare a armamentului ..., plus artificiile de acum 1 an , la cortul lui Tutomir & sotia , plus muzica maxima pe balta , plus plus ..... Repet Ghita e un pescar OK , cu pricepere , dar si cu o mare doza de insolenta fata de noi ceilalti , care de bine da rau nu suntem angajati la firma lui .... Adica respect ...... reciproc !!!!!
In plus de asta , nu stiu cum dracu soferul meu nu si-a gasit loc de odihna regulamentar peste noapte ( unde i se indica corect de catre arbitrii - intrebare publica pe site !!!) si altii stau cite 7-8 prin standuri ( cu "maimutze" cu tot :lol: ) si nu ii ia nimeni in seama ..........pentru ca maimutza nu stie pescuit . Dar cine v-a spus voua ca soferul meu stie sa pescuiasca ???????? Poate vroiam sa-l f................... :lol: :lol: :lol: :lol:

Concluzia este ca voi va jucati cu carlige de pescuit , eu ma mai joc si cu arme de foc si gestul lui Ghita nu il consider NORMAL ....... , in orice conjuctura .

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

la darvari de ce nu sa luat masuri impotriva echipei ghita ? asa nu se ia nici aici, omul este client si aduce profit in urma lui. de acea nimeni nu va lua masuri si asa mai sunt si altii !

val singura treaba este treaba cu 100 de milioane la propietar si poti sa faci ce vrei si dumneata ! :!:
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

panaitemilian scrie:la darvari de ce nu sa luat masuri impotriva echipei ghita ? asa nu se ia nici aici, omul este client si aduce profit in urma lui. de acea nimeni nu va lua masuri si asa mai sunt si altii !

val singura treaba este treaba cu 100 de milioane la propietar si poti sa faci ce vrei si dumneata ! :!:
Asa grait-a Zarathustra
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

felicitari castigatorilor
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

panaitemilian scrie:la darvari de ce nu sa luat masuri impotriva echipei ghita ? asa nu se ia nici aici, omul este client si aduce profit in urma lui. de acea nimeni nu va lua masuri si asa mai sunt si altii !

Dragul meu , la Darvari este vorba de altceva - si am spus inca dinainte ca nu CRED ca la Darvari s-au adus pesti din afara cu atit mai putin , legat de Ghita !! Dar aici discutam despre alta atitudine ....

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Felicitari tuturor participantilor si nu in ultimul rand felicitari ocupantilor podiumului!
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

mirel petcu

Mesaj de mirel petcu »

@Vladut
Te rog nu fi rautacios, ca sa fiu cu Vio in echipa nu trebuie decat
sa imi dedic timpul meu pretios pt. pescuit , ceea ce anul
acesta nu prea am avut .
A felicita pe cineva nu inseamna neaparat ...... ce ai spus tu .
Cand voi sunteti felicitati si ridicati in slavi la fel se intampla ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”