@Vladutz
mare minune sa vad si eu niste masuri CONCRETE luate dupa acest concurs - in care astia prosti respecta regulamentul iar altii destepti fac ce vor ei , prin simplul fapt ca sunt platitori la orice fel de concurs organizat pe aceasta balta si aduc veselie si profit tuturor . Iti propun si eu la anul 100 milioane virate si sa ma lasi sa fac ce vreau eu la concursuri - ce zici ???? Sunt inscris din start , vin cu cine vreau - chem si colegi sau colege , pun artificiii , trag cu cele 4 arme pe care le detin , sunt boem , asa e Val , e baiat bun ce sa ii fac , lasa ca se distreaza si el , e stresat , ....samd .
Nu de alta dar am o
oferta buna de vesta antiglontz ! si vrea sa stiu daca o cumpar !!!! - asta ma freaca pe mine pentru ca sunt proprietar al sitului
http://www.vinatorul.ro - si , din etica , nu pot accepta anumite comportamente legate de arme de foc . Ce a facut Ghita e belea mare in lumea mea , dar nu e cazul sa dezvolt .....
Ma refer strict la Ghita - pe care cu toata prietenia pe care i-o port si pe care si el a vazut-o la subiectul Darvari , nu pot fi de acord cu astfel de manifestari publice , strict legate de arme ..... Adica eu pe viitor nu ma simt bine si in siguranta la aceste focuri de reglare a armamentului ..., plus artificiile de acum 1 an , la cortul lui Tutomir & sotia , plus muzica maxima pe balta , plus plus ..... Repet Ghita e un pescar OK , cu pricepere , dar si cu o mare doza de insolenta fata de noi ceilalti , care de bine da rau nu suntem angajati la firma lui .... Adica respect ...... reciproc !!!!!
In plus de asta , nu stiu cum dracu soferul meu nu si-a gasit loc de odihna regulamentar peste noapte ( unde i se indica corect de catre arbitrii - intrebare publica pe site !!!) si altii stau cite 7-8 prin standuri ( cu "maimutze" cu tot

) si nu ii ia nimeni in seama ..........pentru ca maimutza nu stie pescuit .
Dar cine v-a spus voua ca soferul meu stie sa pescuiasca ???????? Poate vroiam sa-l f...................
Concluzia este ca voi va jucati cu carlige de pescuit , eu ma mai joc si cu arme de foc si gestul lui Ghita nu il consider NORMAL ....... , in orice conjuctura .