Desfasurare Boiliesmania-Tancabesti 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Desfasurare Boiliesmania-Tancabesti 2009

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, in principiu ai dreptate. In fiecare stand, noaptea trebuiau sa fie maxim 3 oameni : 2 pescari+1 eventual runner(care poate fi si femeie!). Iar faza cu pusca nu are nicio scuza. Nici plimbatul cu masina noaptea, lucru facut de alt concurent. La fel nici abandonul a 2 echipe.
Dar stai linistit, in calitate de organizatori si in urma discutilor avute cu propietarii lacului Tancabesti, vom hotara ce masuri vom lua ptr. a sanctiona aceste fapte !

PS Mirel, daca doar il lauzi pe Vio, este treaba ta. Dar nu te mai baga tu sa-ti dai cu parerea despre ce trebuia facut si cum trebuia procedat.... :oops: Punct.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

care sint echipe care au abandonat?
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

O sa afli atunci cand vom anunta si sanctiunile.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut Mateianu scrie:Val, in principiu ai dreptate. In fiecare stand, noaptea trebuiau sa fie maxim 3 oameni : 2 pescari+1 eventual runner(care poate fi si femeie!). Iar faza cu pusca nu are nicio scuza. Nici plimbatul cu masina noaptea, lucru facut de alt concurent. La fel nici abandonul a 2 echipe.
Dar stai linistit, in calitate de organizatori si in urma discutilor avute cu propietarii lacului Tancabesti, vom hotara ce masuri vom lua ptr. a sanctiona aceste fapte !

PS Mirel, daca doar il lauzi pe Vio, este treaba ta. Dar nu te mai baga tu sa-ti dai cu parerea despre ce trebuia facut si cum trebuia procedat.... :oops: Punct.

Vladutz , tot este bine ca v-ati sesizat macar pe viitor . Scopul meu in viata nu este sa-l fac pe Ghitza sa nu participe la aceste concursuri ci sa-l fac sa inteleaga ca nimeni nu este mai presus de reguli , pe care majoritatea noastra le respectam , de bine de rau . Nu ma deranjeaza un derapaj ...ma deranjeaza arogantza ! .. Iar eu sunt convins ca Ghitza stie despre ce este vorba , dar nimeni nu i-a spus-o direct , in modul in care el priveste aceste concursuri , cu pricepere pescareasca dar si cu indulgenta fatza de reguli , motive de petrecere a timpului liber pe balta , cu jocurile personal inventate si glume aiurea , pe cind pentru noi sunt evenimente la care respectam regulile jocului , fara comentarii . Eu unul ma simt dezavantajat ...., din punct de vedere al comportamentului autoimpus ... ( nu m-am gandit in viata mea sa imi iau armele cu mine la un concurs de pescuit , cu toate ca imi caraie fazanii in cap pe Tincabesti - de vreo 4 ani si 1/2 an !! )

gimi_mures
pescar de competitie

Mesaj de gimi_mures »

Felicitari echipei Alex Lunka Romulus Bica -Ponton Vernescu- Se putea si mai bine :D
C&R

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Val Pangica jr scrie:
ulvan scrie:Costel S.ani.a,
Sunt onorat de diploma primita si cocosat de respect.
Multumesc inca odata.
P.S.1 Treaba cu carca e valabila in continuare. :mrgreen:
Iti urez maine mult succes si sa dea Domnul sa fie bine ! Cit priveste nasterea , te las pe tine sa expui cel mai tare banc involuntar pe care l-am auzit in viata mea ....
Val,
Multumesc frumos de urari si Doamne ajuta!
Eram in vizita in stand la Val&Cezar cu AV si vorbeam de pestii prinsi.
La un moment dat am spus ca eu am unul de 8.20, clipa in care, AV m-a felicitat, urandu-mi toate cele bune, sanatate, etc.
Numai ca nu intelegeam la ce se refera ca doar un crap de 8.20 nu e cine stie ce.
Doar ca AV-ul nu se referea la crap, el crezand ca mi-a nascut nevasta un baiat de 8.20 kg.
Am izbucnit cu totii in ras, mai mult la realizarea gramajului "capturii", absolut normal in viziunea lui Andrei.
Tin sa felicit inca odata pe toti participantii, castigatorii, organizatorii si arbitrii.
Nu pot sa imi doresc decat ca la anul sa ne vedem cu totii sanatosi si iesiti din criza.
C. S. PELICANUL

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Mie mi-a parut un concurs oarecum greu ptr. participanti...peste mofturos...locuri cu prea putin peste ...mult stres ,ca n-ai nimerit nada ...ca n-ai 8 pesti ... !
Felicitari castigatorilor si cinste celor care au continuat sa spere pana la capat !
Cu scuzele de rigoare ptr. calitatea pozelor si (eventual) ptr. unele "glume" va invit sa vedeti si latura placuta a concursului :

Bradul...

Avicola 5...

Dreapta Scaldatoare...

Ave Cezar ... Tite a pregatit rastelul !

Apus la Scaldatoare ...

Dimineata la Scaldatoare...pe racoare ...

Rasarit de soare...Avicola 4

Ponton 1 incearca tot ce e posibil...inclusiv sa pescuiasca sub Pontonul 2 !

Camuflaj absolut...de fapt mulinetele s-au vandut de mult !

cu cobra "dadea" cel mai bine...

Agentul 000 eliberandu-l pe Flipper...

Avicola 4 lanseaza peste tot...

Stanga Scaldatoare...

Avicola 4 , insista...

Parcare...

Bradu' , de noapte ...

Stanga Scaldatoare loveste din nou ...

Pilhan...

Parcare...

Iarasi Pilhan...

Avicola 4 sparge ghiata...

Scaldatoare...

Stg. Scaldatoare...

Parcare...

Stg. Scaldatoare...din nou in dril ...

...uite asa se face drill... cu plumbul !

Avicola 2...ultima captura ...

Cupele si premiantii ...

George Iorga
Imagine

Ovidiu Ursache

Mesaj de Ovidiu Ursache »

Foarte frumoase fotografii!

Mai dorim si altele daca mai sunt facute, poate chiar filme....

cezaro

Mesaj de cezaro »

Foarte tari pozele :wink: Auzi ,dar ti a dat Florin vreo spaga frate ,ca cele mai multe poze de la el sunt? :mrgreen: :mrgreen: Glumesc , foarte frumoase pozele ,bravo tie si bravo si lor!

Felicitari celor de pe podium si in special echipei lui Florin Murgeanu pt locul 1 pe sector si 2 la general !
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Dupa " Carp Show" Victorash afirma, referitor la " Pelicani " :" Cu o floare nu se face primavara". Dupa acest concurs se pare ca mai sunt si alte flori pe la acest club. ( e o gluma, nu o afirmatie rautacioasa) , si ti-l sa-l anunt ca mai avem si " boboci".
Chiar unul a prins acest week end un " buhai " de 16 kg pe A3 la Hobaia.
De aceea tzin sa felicit castigatorii acestui concurs, inca o data bravo Florin, Vali si Nelu.
Felicitari si organizatorilor. Arbitrajul foarte OK , atmosfera placuta.
Felicitari si lui Vali si Sandel care au castigat sectorul C si au fost niste vecini de stand extraordinari.

P.S. Vladutz, vorbeste si cu Vlad Parfene si mai ganditi-va daca la anul o sa organizati concursuri NUMAI in timpul saptamanii.Multi dintre concurenti din diverse motive nu vor putea participa, si asfel va scadea interesul pentru concursuri.( este doar o parere)
Inca o data felicitari !!!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”