Pareri lansete!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vlad Razvan
Puncte: 0

Pareri lansete!

Mesaj de Vlad Razvan »

Salutare! Vreau sa achizitionez 4 lansete si am nevoie de cateva sfaturi de la cineva care a folosit urmatoarele modele:

Lanseta Okuma Epix V2 3.9m 3.5lb
Prologic C1
Maver Abyss Carp 13ft (3.9m)
Chub S-Plus 3.9 3.5lb
Lanseta Cormoran Pro Carp AKX 3.9m 3.5lbs
Prologic C2

Tin sa precizez ca pescuiesc doar de placere si nu merg la concursuri,vreau sa ma incadrez intr-un buget de 1200 lei (Prologic C2 depaseste dar daca chiar merita fac un efort ) .Ma intereseaza sa pescuiesc la distanta atat cat reusesc ca nu am foarte mare experienta !

Va sunt recunascator pentru ajutor !

mihai turiac

Re: Pareri lansete!

Mesaj de mihai turiac »

Salut nu am folosit pana acum nici una dintre lansetele care prezinta interes pt tine dar ....ar trebui sa sti ca nu exista lansete care sunt concepute pt a putea fi folosite in concursuri si altele ocazional adica unele sa fie pt uz "industrial" si altele pt uz "casnic" (exceptie facand cele din dragon care este foarte posibil ca unele dintre ele sa fie doar de decor) oricare lanseta dintre cele alese de tine o poti folosi linistit si la un concurs si de placere, acum la capitolul distanta ar trebui sa spui cam ce inseamna asta pt tine adica 100m sau mai mult, folosesti doar plumb sau si momitoare, pt distante extreme (+150m) lanseta ar trebui sa se prezinte cam asa: tc' sa fie de minim 3,5 actiunea lansetei sa fie cat mai rapida iar greutatea acesteia ideal ar fi max 400g si sa folosesti la fel o mulineta cu tamburul lung si cu diametru mare pe care sa a fire de max 0.20mm.
Pt distante de max 100m poti folosii orice fel de lanseta dedicata pt crap. Singurul fel care poti afla care ti se potriveste este sa ai ocazia sa le poti incerca pe balta sa vezi daca se potriveste stilului tau de aruncare, chestia asta cu recomandarile nu este buna deloc deoarece toti vor fi subiectivi si vor recomanda ce li sepotriveste lor asta nu inseamna ca te va multumi si pe tine. Toate cele bune.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Din modelele enumerate ca si performante in lanseu ar fi Maver Abyss:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-mave ... -6805.html
La aceasta lista as adauga K-Karp Dominant:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-kkar ... 51218.html

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

Am precizat ca nu pescuiesc in concurs pentru ca acolo ma gandesc ca ai nevoie de lansete mai puternice,mai rezistente pentru ca se forteaza mult mai mult, si mult mai scumpe decat in pescuitul de placere,asa am gandit eu..Am citit cat de cat pe forum cam ce lansete recomanda pescarii cu experienta ,pleaca de la 400 lei/lanseta si nu ating acel buget.
Vreau sa pescuiesc undeva la 120-130 m cu momitor si asi prefera o lanseta cu actiune medie ,3,5 lb,3.90 sau daca imi puteti da parerea despre alte lansete la care ma pot incadra asi fi bucuros!

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

Am sa merg la inceputul saptamanii viitoare in magazin sa si pun mana pe ele si poate ma hotarasc acolo,dar daca am si mai multe pareri imi va fi mai usor!

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Vlad Razvan scrie:Am precizat ca nu pescuiesc in concurs pentru ca acolo ma gandesc ca ai nevoie de lansete mai puternice,mai rezistente pentru ca se forteaza mult mai mult, si mult mai scumpe decat in pescuitul de placere,asa am gandit eu..Am citit cat de cat pe forum cam ce lansete recomanda pescarii cu experienta ,pleaca de la 400 lei/lanseta si nu ating acel buget.
Vreau sa pescuiesc undeva la 120-130 m cu momitor si asi prefera o lanseta cu actiune medie ,3,5 lb,3.90 sau daca imi puteti da parerea despre alte lansete la care ma pot incadra asi fi bucuros!
Mtx 8, 9 si 12 :)
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

Lucian Dumitrasc

Mesaj de Lucian Dumitrasc »

Salut
Îţi recomand fox warrior s 3.90m, 3.5lbs-dacă eşti interesat sunt mai ieftine pe unele site-uri (îţi trimit privat daca vrei)
Din lista ta, as alege chub-ul

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

salut!
nu iti cumpara acum, asteapta si urmareste ianuarie-februarie la rubrica vanzari si o sa te alegi cu un set ca lumea! :wink:
catch&release

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

nu iti cumpara acum, asteapta si urmareste ianuarie-februarie la rubrica vanzari si o sa te alegi cu un set ca lumea! :wink:
Apar cei cu constrangeri financiare, care au cheltuit banii de facturi cu Sf.Vasile & Ion.
Buna idee! :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

PallBogdan
pescar de competitie

Pareri lansete!

Mesaj de PallBogdan »

Eu m-am hotarat sa iau tot inainte de black friday! Ce e de "pomana" nu tine... :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”