Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut,Daca sunt pe undeva la un pret mai bun iti sunt rcunascator pentru ajutorLucian Dumitrasc scrie:Salut
Îţi recomand fox warrior s 3.90m, 3.5lbs-dacă eşti interesat sunt mai ieftine pe unele site-uri (îţi trimit privat daca vrei)
Din lista ta, as alege chub-ul
Da-i cuiva sa ti-i pastreze pana dupa sarbatori...ex sotiei(prietenei)Vlad Razvan scrie:Salut,Daca sunt pe undeva la un pret mai bun iti sunt rcunascator pentru ajutorLucian Dumitrasc scrie:Salut
Îţi recomand fox warrior s 3.90m, 3.5lbs-dacă eşti interesat sunt mai ieftine pe unele site-uri (îţi trimit privat daca vrei)
Din lista ta, as alege chub-ulastept MP
Chub-ul are reducere si am vazut pe un site la 266 lei,un pret decent zic eu.
Daca mai foloseste sau a folosit cineva Chub S-Plus 3.9 3.5lb sa ma ajute cu cateva pareri.
Nu vreau sa mai astept pana in ianuarie pentru ca banii se duc si nu ar fi prima oara care raman fara ei,tocmai de aceea incerc sa iau mai multe informatii si sa ma decid .
Hai ca ai glumit frumos!!pokemonu scrie:Asteapta si tu pana pe 20 sa vezi ce reduceri sunt la FFB de black friday.
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
Ce dimensiune are firul cu care pescuiesti, +0.40?andrei_h scrie: Datorita inelelor mari poti sa lansezi chiar bine