Pareri lansete!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pareri lansete!

Mesaj de bogdan5 »

...gratis nu exista, ieftin nu rezista. :wink:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

Lucian Dumitrasc scrie:Salut
Îţi recomand fox warrior s 3.90m, 3.5lbs-dacă eşti interesat sunt mai ieftine pe unele site-uri (îţi trimit privat daca vrei)
Din lista ta, as alege chub-ul
Salut,Daca sunt pe undeva la un pret mai bun iti sunt rcunascator pentru ajutor :) astept MP :)
Chub-ul are reducere si am vazut pe un site la 266 lei,un pret decent zic eu.
Daca mai foloseste sau a folosit cineva Chub S-Plus 3.9 3.5lb sa ma ajute cu cateva pareri.
Nu vreau sa mai astept pana in ianuarie pentru ca banii se duc si nu ar fi prima oara care raman fara ei,tocmai de aceea incerc sa iau mai multe informatii si sa ma decid .

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Vlad Razvan scrie:
Lucian Dumitrasc scrie:Salut
Îţi recomand fox warrior s 3.90m, 3.5lbs-dacă eşti interesat sunt mai ieftine pe unele site-uri (îţi trimit privat daca vrei)
Din lista ta, as alege chub-ul
Salut,Daca sunt pe undeva la un pret mai bun iti sunt rcunascator pentru ajutor :) astept MP :)
Chub-ul are reducere si am vazut pe un site la 266 lei,un pret decent zic eu.
Daca mai foloseste sau a folosit cineva Chub S-Plus 3.9 3.5lb sa ma ajute cu cateva pareri.
Nu vreau sa mai astept pana in ianuarie pentru ca banii se duc si nu ar fi prima oara care raman fara ei,tocmai de aceea incerc sa iau mai multe informatii si sa ma decid .
Da-i cuiva sa ti-i pastreze pana dupa sarbatori...ex sotiei(prietenei) :mrgreen:
catch&release

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Asteapta si tu pana pe 20 sa vezi ce reduceri sunt la FFB de black friday.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

osc1or
Veteran

Pareri lansete!

Mesaj de osc1or »

pokemonu scrie:Asteapta si tu pana pe 20 sa vezi ce reduceri sunt la FFB de black friday.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
Hai ca ai glumit frumos!!

Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

130m cu momitor incarcat bine, ai nevoie de o lanseta puternica si in acelasi timp, o tehnica buna.

Exact cum a zis cineva mai sus: "gratis nu exista, ieftin nu rezista".
Investitiile pe termen lung s-au dovedit a fi mai bune, decat cele pe termen scurt, desi asta implica o suma mai mare de bani. Dar decat sa cumperi in fiecare an, lucru prost (sau calitate mai slaba), mai bine lucru bun si te tine mult. Plus ca altfel lucrezi cu ceva bun!
Pentru pescuit cu momitor, eu recomand BeastMaster BX 13" 3,5lb , Tribal Velocity 13" 3,5lb. Le poti gasi pe forum la preturi foarte bune, sau daca bugetul iti permite sa le cumperi din magazin, garantia de 3 ani pe care o au, nu e de neglijat.
De la Hakuyo, poti incercat mtx 12 sau 14, au preturi ceva mai mici si sunt folosite de foarte multi pescari in concursuri si se incadreaza in bugetul tau.
La mulinete este alta poveste :mrgreen:

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

Daca apare ceva pe forum sa se apropie de bugetul meu am sa le iau SH iar mulinete am Ultegre xsc luate tot de pe forum.

Multumesc de sfaturi !

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Salut. Referitor la lansetele Chub din lista ta, eu am un set de 2 lansete Chub Snooper 3.6m 3.5lbs care am inteles ca sunt modelul de dinainte de S-Plus. Pot sa iti spun despre lansetele care le folosesc ca sunt best buy la banii lor mai ales daca vrei placere in drill. De lansat lanseaza decent (cuplate cu Okuma LB, care nu infasoara firul deloc bine, dadeam 100-110m). Probabil depinde si de tehnica, care eu nu prea o am. Insa in drill sunt dementiale. Simti fiecare ciortan.

Acum cele 2 Snooper le tin de rezerva, deoarece mi-am luat un set de 3 lansete Chub Outkast Plus 50 3.8m 3.25lbs. Tin sa iti spun ca Outkast-uriile sunt absolut dementiale. Datorita inelelor mari poti sa lansezi chiar bine si datorita actiunii parabolice si celor 3.25lbs in drill sunt superbe. Din cauza pretului derizoriu cu care se vand Snooper-uriile pe forum chiar nu merita sa le vand la ce pot aceste lansete.

Datorita acestor lansete, sincer iti spun, eu am devenit fan al acestui brand si calitatii care o ofera.

Sper ca ti-a fost de ajutor aceasta interventie.

Succes la achitionarea lansetelor si fire intinse!

Vlad Razvan

Mesaj de Vlad Razvan »

Salut,cu siguranta imi e de ajutor interventia ta si a fiecaruia care m a ajutat cu un sfat/parere.
Am sa iau in calcul varianta Chub mai serios decat celelalte modele enumerate.

Multumesc si o zi buna!

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

andrei_h scrie: Datorita inelelor mari poti sa lansezi chiar bine
Ce dimensiune are firul cu care pescuiesti, +0.40?
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”