si eu vreau sa-l citesc, unde-i articolul?Allen Besnovich scrie: Voi incerca zilele astea, sa fac un articol in care sa evidentiez exact diferentele dintre ele.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
si eu vreau sa-l citesc, unde-i articolul?Allen Besnovich scrie: Voi incerca zilele astea, sa fac un articol in care sa evidentiez exact diferentele dintre ele.
HENRICH scrie:Salut domnilor! Tot citind comentariile,nu inteleg de ce se face o reclama asa de intensa...
Salut domnule.HENRICH scrie:Salut domnilor! .
------------viorel doloc scrie:Servus.
Acum, dupa un an de folosinta, ce parere aveti despre modelul Big Baitrunner CI4 +XTR-A
Astept(am), cu interes, pareri obiective, de la cei care folosesc acest model.
Multumesc.
In ce sens?petre iulian scrie: daca folositi fire sub 0,25 sunt foarte pacatoase .....
Heinrich,HENRICH scrie:Salut domnilor! Tot citind comentariile,nu inteleg de ce se face o reclama asa de intensa,ca de ex mulineta x-...y,are sistemul Xship,cand a-r trebuii sa fie normal ca un ax sa aiba minim 2 puncte de sprijin,de preferabil rulmenti,si eu am montat "Xship"-ul la mulinetele mele si tot n-am inscriptionat pe ele pe loc vizibil faimosul litera X.Cu stima, un amator....
-------------Albert scrie:In ce sens?petre iulian scrie: daca folositi fire sub 0,25 sunt foarte pacatoase .....
Eu zic sa desfaci tamburii, sa verifici daca nu cumva au saibe de duramit (care se vand pe aici pe forum) in locul celor originalepetre iulian scrie:-------------Albert scrie:In ce sens?petre iulian scrie: daca folositi fire sub 0,25 sunt foarte pacatoase .....
multe pliciuri![]()
din cauza franei nu din cauza pescarului :wink . Are momente cand frana nu functioneaza `rotund si pur si simplu se mai infraneaza si......plici. Binenteles ca se intampla la mal cand pestele este mai nervos. Cand au fost testate si fabricate sunt sigur ca nici prin cap nu le trecea ca noi romanii le folosim si cu fire de 0,18-0,20 .
![]()
Adica spui ca se rupe firu' subtire la mal. Pai asta poa' sa fie de la frana dar ma indoiesc, daca nu-i modificata de mesterii romani, fie de la pescar. In loc sa slabeasca frana crede ce scrie pe rola de fir si face drilul in consecinta. Ce naiba, cum sa nu tina un 0.18-0.22 de 5lei suta de metri la 5,74(8) kile?!?petre iulian scrie:-------------Albert scrie:In ce sens?petre iulian scrie: daca folositi fire sub 0,25 sunt foarte pacatoase .....
multe pliciuri![]()
din cauza franei nu din cauza pescarului :wink . Are momente cand frana nu functioneaza `rotund si pur si simplu se mai infraneaza si......plici. Binenteles ca se intampla la mal cand pestele este mai nervos. Cand au fost testate si fabricate sunt sigur ca nici prin cap nu le trecea ca noi romanii le folosim si cu fire de 0,18-0,20 .
![]()