Domnule “mare pescar de crap” vad ca de la "caterinca" sa trecut la ofense gratuite. Eu nu o sa cobor la nivel acest (pot sa am multe defecte dar nu ma place sa fac rao la nimeni gratuit, dimpotriva, de obicei fac bine, dar ai uitat sal mentionezi in c.v. pe care mi lai facut cu multe altele)si ma limitez numai sa punctualizez ceva : Am citit postarea ta impreuna cu prietena mea si m-am stricat de ras. Esti roman si nu stii sa scrii corect romaneste (ex: trebui nu se scrie cu 2 i cum o faci tu de obicei)! Eu am o scuza pentru ca nu sunt roman, dar tu…… care te pretinzi a fi si cel mai bun ziarist de crap! Ma lasi?(Uitate de pilda la cateva articole lui Pavlovic si te dai seama despre ce vorbesc..) Apropos, nici cu cultura generala nu stai prea bine! Nu am pretentia sa stii cum se scrie Macchiavelli, insa Da Vinci cu siguranta nu e un clasic, iar cheia de bolta la care te referi apartine fratiei Le Priore de Sion, nu lui Da Vinci ) el presupunandu-se a fi doar un membru al acestei fratii. Hai sa nu ne mai dam destepti ca citim carti. Si acum, ca am terminat cu gramatica si cultura generala, sa trecem la altele.
Atitudinea ta fata de italieni in ce categorie o incadrezi? Ia DEX-ul si cauta cuvantul sovinism.Stiu ca vrei sa ma provoci sa-ti raspund ca sa ma compromiti. Proasta momeala !!!!!!!Ca de obicei in cazul tau (a confirmat de altfel asta si Cornel Iacob ca la acest capitol faci parte din acea categorie pe care voi romanii o numiti ‘’pafaristi’’)
Nu pot sa duc ca tine 2 litri de Stalinskaya pe zi, dar stiu sa cant la chitara. Ce crezi, are vreo importanta? Si mi-am mai dat seama de un lucru: nu cunosti ce inseamna ”a parveni”. Deschide din nou DEX-ul! Te vei lamuri ca nu e cazul meu, ci te descrie exact pe tine. Revenind la pescuit, dupa parerea ta, e jenant si o “magarie” ca cine are magazin sa participe la concurs. Sa nu crezi ca echipa Senzor nu va observa modul in care te exprimi si portitele pe care le lasa exprimarea ta.
Cum parerea ta fata de produsele pe care le comercializez este de c…at nu inteleg de ce-ai dat cu botu’n ele? Pentru ca ti-am facut reducere la un produs bun pe care l-ai folosit la Peris? De ce trebuie sa stie toata lumea ca tu, un mare pescar de crap, ai cheltuit 8 milioane, la magazinul meu? Vrei sa spui ca te-am prostit, esti prost sau sunt produsele bune?
Putem continua astfel la infinit dar…rezultatele vorbesc.
Asa ca …….ne vedem pe balta! Si nu uita: cumpara-ti un DEX!
ps: Sper sa apreciezi subtilitate cu care t-am raspuns. Apropo Mantovani se scrie cu un singur n si Ripamonti cu un singur p.
@Domnul dd.: primesc zeci de scrisoare pe pm. de la prieteni care ma cere informati, schimb de esperiente si sfaturi. Am raspuns, cand am putut, punctual, asa ca imi cer scuse daca nu stiu unde este intrebare dumneavostra si daca nu vam raspuns. Daca ma trimiteti intrebarea aceasta as fi fericit sa va raspund. Numai bine si inca o data scuse.
Gata stop - tu ai scris 1 pagina - eu am scris tot asa - cred ca tot ce a fost de spus s-a spus si suntem chit . Inchid si acest topic pentru ca nu vrea sa degenereze de tot .