Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Prind mai bine telescopicele?carbocalm scrie:Pentru cine pescuieste din mana sunt niste bete super bune.
Eu personal le-am vandut ca sa trec pe ceva mai practic , telescopice.
Plantate, dagabi1 scrie:Prind mai bine telescopicele?carbocalm scrie:Pentru cine pescuieste din mana sunt niste bete super bune.
Eu personal le-am vandut ca sa trec pe ceva mai practic , telescopice.
In primele 5 pagini de anunturi vanzare ( atat am avut rabdare sa caut ) sunt 350 anunturi, din care numai doua se refera la MTX14 . Cineva vinde una, iar altcineva un set de 4.romeo1984 scrie:As avea si eu o mare nelamurire si curiozitate: de ce aproape toata lumea isi vinde mtx 14 ma refer cam 60% din primele 3 pagini de bazar tinand cont ca sunt multe alte branduri? As fi vrut sa achizitionez 4 lansete mtx 14 dar din moment ce aproape toata lumea le vinde as crede ca este o problema sau sunt uzate deja fizic si moral! Astept o lamurire sau mai multe le astept cu placere indiferent de natura, pro sau contra
De ce nu?
De ce MTX 14 ????????????????
Eu am MTX 14 , le-am folosit 1 sezon si nu am ce sa le reprosez ! Impecabile, mai ales ca nici nu costa o avere ! Le vand ptr ca vreau MTX Class, adica varianta de top de la MTX, le au toti colegii din club, iar la concursuri este ideal ca ambii parteneri sa aiba aceleasi lansete si mulinete !romeo1984 scrie:As avea si eu o mare nelamurire si curiozitate: de ce aproape toata lumea isi vinde mtx 14 ma refer cam 60% din primele 3 pagini de bazar tinand cont ca sunt multe alte branduri? As fi vrut sa achizitionez 4 lansete mtx 14 dar din moment ce aproape toata lumea le vinde as crede ca este o problema sau sunt uzate deja fizic si moral! Astept o lamurire sau mai multe le astept cu placere indiferent de natura, pro sau contra