Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Oricum nu suntem in plin sezon de pescuit ,asa ca nu esti presat sa le ai imedit.Ebay e o varianta viabila ,in sensul ca poti urmari licitatii ,de multe ori gasesti produse la jumate sau chiar mai ieftine.negutescu scrie:Cumpar shimano aero technium 12000 mgs xtb in stare impecabila sau daca poate cineva sa mi dea un sfat sau sa ma ajute sa le iau mai ieftin va sunt recunoscator! Multumesc
Ai cumparat vreodata de pe Ebay? Cat ai platit in plus comisionul Ebay, comision transfer bancar, transport,valter scrie:Oricum nu suntem in plin sezon de pescuit ,asa ca nu esti presat sa le ai imedit.Ebay e o varianta viabila ,in sensul ca poti urmari licitatii ,de multe ori gasesti produse la jumate sau chiar mai ieftine.negutescu scrie:Cumpar shimano aero technium 12000 mgs xtb in stare impecabila sau daca poate cineva sa mi dea un sfat sau sa ma ajute sa le iau mai ieftin va sunt recunoscator! Multumesc
Am cumparat de foarte multe ori de pe Ebay,nu exista comision.Platesti doar transportul,care variaza de la cativa dolari la 10-20,depinde de valoarea produsului si cu ce serviciu de curierat se livreaza.Daca ajunge in 3 zile din SUA,platesti cativa zeci de dolari,dar daca esti dispus sa astepti 2-3 saptamani,poti plati cativa dolari.Am cumparat de pe ebay si daca nu am fost multumit de produs,am contactat vanzatorul si am returnat produsul.Ebay protejeaza cumparatorii foarte bine ,in sensul ca obliga pe cel ce a vandut sa primeasca marfa inapoi si sa returneze banii,uneori si costurile de transport,altfel i se inchide contul si nimeni nu vrea sa fie privat de serviciile Ebay...bogdan5 scrie:Ai cumparat vreodata de pe Ebay? Cat ai platit in plus comisionul Ebay, comision transfer bancar, transport,valter scrie:Oricum nu suntem in plin sezon de pescuit ,asa ca nu esti presat sa le ai imedit.Ebay e o varianta viabila ,in sensul ca poti urmari licitatii ,de multe ori gasesti produse la jumate sau chiar mai ieftine.negutescu scrie:Cumpar shimano aero technium 12000 mgs xtb in stare impecabila sau daca poate cineva sa mi dea un sfat sau sa ma ajute sa le iau mai ieftin va sunt recunoscator! Multumesc
tva(in anumite situatii)?!
La 50% gasesti vechituri de acum 20 ani sau piese mai recente cu uzuri fizice majore.Cine crede ca lucrurile bune se vand la pret de dumping se inseala amarnic. Nicaieri nu umbla cainii cu covrigi in coada.
Cred ca glumesti. Pentru orice produs achizitionat de pe Ebay(sua) platesti in plus cca 40%, taxe, transport,tva, etc si asta in conditiile in care gasesti pe cineva dispus sa trimita in Romania. De regula mentioneaza din start sau te refuza politicos..Daca ajunge in 3 zile din SUA,platesti cativa zeci de dolari,dar daca esti dispus sa astepti 2-3 saptamani,poti plati cativa dolari.