Cumpar shimano aero technium mgs 12000 xtb

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

negutescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Cumpar shimano aero technium mgs 12000 xtb

Mesaj de negutescu »

Cumpar shimano aero technium 12000 mgs xtb in stare impecabila sau daca poate cineva sa mi dea un sfat sau sa ma ajute sa le iau mai ieftin va sunt recunoscator! Multumesc

negutescu
pescar de competitie

Re: Cumpar shimano aero technium mgs 12000 xtb

Mesaj de negutescu »

Up

negutescu
pescar de competitie

Mesaj de negutescu »

Up

negutescu
pescar de competitie

Mesaj de negutescu »

Up

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Mai ieftin de 570 EUR nu cred ca le gasesti in vreun magazin. Oricum, mult noroc!

valter

Mesaj de valter »

negutescu scrie:Cumpar shimano aero technium 12000 mgs xtb in stare impecabila sau daca poate cineva sa mi dea un sfat sau sa ma ajute sa le iau mai ieftin va sunt recunoscator! Multumesc
Oricum nu suntem in plin sezon de pescuit ,asa ca nu esti presat sa le ai imedit.Ebay e o varianta viabila ,in sensul ca poti urmari licitatii ,de multe ori gasesti produse la jumate sau chiar mai ieftine.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

valter scrie:
negutescu scrie:Cumpar shimano aero technium 12000 mgs xtb in stare impecabila sau daca poate cineva sa mi dea un sfat sau sa ma ajute sa le iau mai ieftin va sunt recunoscator! Multumesc
Oricum nu suntem in plin sezon de pescuit ,asa ca nu esti presat sa le ai imedit.Ebay e o varianta viabila ,in sensul ca poti urmari licitatii ,de multe ori gasesti produse la jumate sau chiar mai ieftine.
Ai cumparat vreodata de pe Ebay? Cat ai platit in plus comisionul Ebay, comision transfer bancar, transport,
tva(in anumite situatii)?!
La 50% gasesti vechituri de acum 20 ani sau piese mai recente cu uzuri fizice majore.Cine crede ca lucrurile bune se vand la pret de dumping se inseala amarnic. Nicaieri nu umbla cainii cu covrigi in coada.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

valter

Mesaj de valter »

bogdan5 scrie:
valter scrie:
Ai cumparat vreodata de pe Ebay? Cat ai platit in plus comisionul Ebay, comision transfer bancar, transport,
tva(in anumite situatii)?!
La 50% gasesti vechituri de acum 20 ani sau piese mai recente cu uzuri fizice majore.Cine crede ca lucrurile bune se vand la pret de dumping se inseala amarnic. Nicaieri nu umbla cainii cu covrigi in coada.
Am cumparat de foarte multe ori de pe Ebay,nu exista comision.Platesti doar transportul,care variaza de la cativa dolari la 10-20,depinde de valoarea produsului si cu ce serviciu de curierat se livreaza.Daca ajunge in 3 zile din SUA,platesti cativa zeci de dolari,dar daca esti dispus sa astepti 2-3 saptamani,poti plati cativa dolari.Am cumparat de pe ebay si daca nu am fost multumit de produs,am contactat vanzatorul si am returnat produsul.Ebay protejeaza cumparatorii foarte bine ,in sensul ca obliga pe cel ce a vandut sa primeasca marfa inapoi si sa returneze banii,uneori si costurile de transport,altfel i se inchide contul si nimeni nu vrea sa fie privat de serviciile Ebay...
Pt unii ebay-ul e ca pestera lui Platon;)...doar pt cunoscatori.
Si tot pt cunoscatori,multe dintre produsele de pe Ebay sunt noi,chiar si cele din licitatii...numai cine nu vrea sa vada,nu vede .

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

.Daca ajunge in 3 zile din SUA,platesti cativa zeci de dolari,dar daca esti dispus sa astepti 2-3 saptamani,poti plati cativa dolari.
Cred ca glumesti. Pentru orice produs achizitionat de pe Ebay(sua) platesti in plus cca 40%, taxe, transport,tva, etc si asta in conditiile in care gasesti pe cineva dispus sa trimita in Romania. De regula mentioneaza din start sau te refuza politicos.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Acum 20 ani nu exista Mgs Xtb :mrgreen:
Eu personal nu as cumpara de pe ebay, lucruri care depasesc 100 EUR, nu prezinta incredere. Mai ales cand vorbim de mecanisme care pot fi uzate.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”