Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Si ce ai vrea sa faca Dan si Dong cu 1000 de MTXuri folosite??romeo1984 scrie: legat de MTX 14 si MTX CLASS propun pt viitor un buy-back (sau programul rabla MTX14) nu vreau sa sune urat daca este posibil de realizat ca si la alte produse cred ca tine foarte mult de promovare si de posibilitatea de a se face asta daca toata lumea vrea sa le schimbe hai sa le usuram munca in orice mod posibil. Ar fi ceva unic care nu s-a facut pana acum!
Mincioage de calitate! 500 lei bucata!osc1or scrie:Si ce ai vrea sa faca Dan si Dong cu 1000 de MTXuri folosite??romeo1984 scrie: legat de MTX 14 si MTX CLASS propun pt viitor un buy-back (sau programul rabla MTX14) nu vreau sa sune urat daca este posibil de realizat ca si la alte produse cred ca tine foarte mult de promovare si de posibilitatea de a se face asta daca toata lumea vrea sa le schimbe hai sa le usuram munca in orice mod posibil. Ar fi ceva unic care nu s-a facut pana acum!
---------osc1or scrie:Si ce ai vrea sa faca Dan si Dong cu 1000 de MTXuri folosite??romeo1984 scrie: legat de MTX 14 si MTX CLASS propun pt viitor un buy-back (sau programul rabla MTX14) nu vreau sa sune urat daca este posibil de realizat ca si la alte produse cred ca tine foarte mult de promovare si de posibilitatea de a se face asta daca toata lumea vrea sa le schimbe hai sa le usuram munca in orice mod posibil. Ar fi ceva unic care nu s-a facut pana acum!