Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sunt multe balti /rauri unde nu trebuie lansat departe...iar un bat micut finut este ceia ce trebuiDumiD scrie:scuze, nu vreau sa creez polemici dar care-i rostul unei astfel de lansete ca sunt in ceata. planuiti sa o folositi si la spinning din cand in cand?mihai turiac scrie:Da de 12" 2,50lbs si actiune rapida gasesc pe undeva ? De fapt am gasit dar era aproximativ 900ron/buc.......se gaseste oare ceva la un pret decent ?
In partidele scurte, un set de doua astfel de lansete, bagaj putin, un buzzbar pentru ele, si un brolly. Exact ce trebuieAlbert scrie:Sau Velocity de 11ft si 2.75
Intocmai, d-aia nu vad rostul actiunii rapide pentru un bat micut si finut...ma gandeam ca poate doriti sa il folosit cu naluci suple, d-aia doriti actiune rapida.mihai turiac scrie:Sunt multe balti /rauri unde nu trebuie lansat departe...iar un bat micut finut este ceia ce trebuiDumiD scrie:scuze, nu vreau sa creez polemici dar care-i rostul unei astfel de lansete ca sunt in ceata. planuiti sa o folositi si la spinning din cand in cand?mihai turiac scrie:Da de 12" 2,50lbs si actiune rapida gasesc pe undeva ? De fapt am gasit dar era aproximativ 900ron/buc.......se gaseste oare ceva la un pret decent ?
Daca pui un momitor pe un bat de 2,5 lbs, ai sanse mari, in functie de cat incarci momitorul, sa-l rupi in lansare. Si, apoi, lungimea de 3 m nu "se pupa" cu distanta. Acest tip de lanseta e, mai degraba, potrivit pentru balti mici, stil englezesc. Placerea drill-ului nu o discutam, e o chestie absolut subiectiva, insa, in opinia mea, pentru asta, recomand feederul.mihai turiac scrie:Cu un bat cu actiune rapida (de dimensiunea asta 3/3,3/3,6m) chiar daca este de 2.5lbs la nevoie bati suta de metri in lanseu lejer.......asta este singurul motiv pt care vreau un bat rapid....cu betele care au actiune progresiva te agati de pantaloni cand te lasi pe ele)) si mereu dai cu varful in apa sau in pamant...in plus daca pui si un pui de momitor pe ele poti sa uiti de bariara de 100m......eu inca mai am un set de predator carp 3.30m si 3lbs dar sunt foarte moi...mult mai moi decat daiwa black widow