LANSETA PROLOGIC C2-CELEBRATION.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LANSETA PROLOGIC C2-CELEBRATION.

Mesaj de Albert »

Sau Velocity de 11ft si 2.75 :)

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

DumiD scrie:
mihai turiac scrie:Da de 12" 2,50lbs si actiune rapida gasesc pe undeva ? De fapt am gasit dar era aproximativ 900ron/buc.......se gaseste oare ceva la un pret decent ?
scuze, nu vreau sa creez polemici dar care-i rostul unei astfel de lansete ca sunt in ceata. planuiti sa o folositi si la spinning din cand in cand?
Sunt multe balti /rauri unde nu trebuie lansat departe...iar un bat micut finut este ceia ce trebui
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Albert scrie:Sau Velocity de 11ft si 2.75 :)
In partidele scurte, un set de doua astfel de lansete, bagaj putin, un buzzbar pentru ele, si un brolly. Exact ce trebuie :mrgreen:

costy67
pescar de competitie

Mesaj de costy67 »

Corect,pentru partide scurte cu echipament
cit mai putin,tipul de lansete allround.
Si nu costa nici mult.

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Am gasit ceva bete de 12" si 2.5lbs dar au actiune progresiva si sunt destul de butucanoase si osta doar 85 ron/buc
Friends Carp Team

And

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

mihai turiac scrie:
DumiD scrie:
mihai turiac scrie:Da de 12" 2,50lbs si actiune rapida gasesc pe undeva ? De fapt am gasit dar era aproximativ 900ron/buc.......se gaseste oare ceva la un pret decent ?
scuze, nu vreau sa creez polemici dar care-i rostul unei astfel de lansete ca sunt in ceata. planuiti sa o folositi si la spinning din cand in cand?
Sunt multe balti /rauri unde nu trebuie lansat departe...iar un bat micut finut este ceia ce trebui
Intocmai, d-aia nu vad rostul actiunii rapide pentru un bat micut si finut...ma gandeam ca poate doriti sa il folosit cu naluci suple, d-aia doriti actiune rapida.

costy67
pescar de competitie

Mesaj de costy67 »

Se gasesc in Ungaria,se aduc pe comanda,
iarna este lunga si poate vor mai apare si
alte noutati in materie de spinning.

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Cu un bat cu actiune rapida (de dimensiunea asta 3/3,3/3,6m) chiar daca este de 2.5lbs la nevoie bati suta de metri in lanseu lejer.......asta este singurul motiv pt care vreau un bat rapid....cu betele care au actiune progresiva te agati de pantaloni cand te lasi pe ele :))) si mereu dai cu varful in apa sau in pamant...in plus daca pui si un pui de momitor pe ele poti sa uiti de bariara de 100m......eu inca mai am un set de predator carp 3.30m si 3lbs dar sunt foarte moi...mult mai moi decat daiwa black widow :)
Friends Carp Team

And

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Betele de 3m si 2.75 sunt pentru alt tip de pescuit, daca va puneti problema ca poate trebuie sa dati cu momitorul plin de mamaliga la 100m in mod sigur nu aveti nevoie de astfel de bete.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

mihai turiac scrie:Cu un bat cu actiune rapida (de dimensiunea asta 3/3,3/3,6m) chiar daca este de 2.5lbs la nevoie bati suta de metri in lanseu lejer.......asta este singurul motiv pt care vreau un bat rapid....cu betele care au actiune progresiva te agati de pantaloni cand te lasi pe ele :))) si mereu dai cu varful in apa sau in pamant...in plus daca pui si un pui de momitor pe ele poti sa uiti de bariara de 100m......eu inca mai am un set de predator carp 3.30m si 3lbs dar sunt foarte moi...mult mai moi decat daiwa black widow :)
Daca pui un momitor pe un bat de 2,5 lbs, ai sanse mari, in functie de cat incarci momitorul, sa-l rupi in lansare. Si, apoi, lungimea de 3 m nu "se pupa" cu distanta. Acest tip de lanseta e, mai degraba, potrivit pentru balti mici, stil englezesc. Placerea drill-ului nu o discutam, e o chestie absolut subiectiva, insa, in opinia mea, pentru asta, recomand feederul.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”