CHUB OUTCAST 50 PLUS VS SHIMANO TRIBAL VELOCITY

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ALEX.IORDACHIOAIA
Puncte: 0

CHUB OUTCAST 50 PLUS VS SHIMANO TRIBAL VELOCITY

Mesaj de ALEX.IORDACHIOAIA »

Rog cateva sfaturi pt achizitie lansete,dintre cei care au avut cele 2 tipuri.
Fishing Team Falticeni

andrei_h

Re: CHUB OUTCAST 50 PLUS VS SHIMANO TRIBAL VELOCITY

Mesaj de andrei_h »

vezi ca ai postat in bazar. probabil vei primi recomandari cand un moderator iti va muta postul.
P.S.: eu sunt fan Chub deoarece sunt mai moi. in schimb probabil toti iti vor recomanda velocity deoarece sunt mai tari si poti lansa pe marte cu ele.

ALEX.IORDACHIOAIA

:)
multumesc.
Fishing Team Falticeni

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

andrei_h scrie:vezi ca ai postat in bazar. probabil vei primi recomandari cand un moderator iti va muta postul.
P.S.: eu sunt fan Chub deoarece sunt mai moi. in schimb probabil toti iti vor recomanda velocity deoarece sunt mai tari si poti lansa pe marte cu ele.
Pe Marte putin probabil, dar undeva departe unde se afla pestele, probabil ca da :mrgreen:
Am mai spus si alta data, ca sa ajungi sa simti "placerea drilului", mai intai trebuie sa prinzi pestele iar ca sa-l prinzi, ai nevoie sa poti pescui acolo unde trebuie, si anume.. undeva departe unde e liniste si pace :)
Recomand Velocity. Cat mai rigida, atat mai bine.

ALEX.IORDACHIOAIA

Multumesc.
pe langa acest comment,am mai primit si alte recomandari tot pe SHIMANO.
Deci decizia e luata.
Rog un moderator sa inchida post-ul.
Multumesc inca o data.
Fishing Team Falticeni

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Allen Besnovich scrie: Pe Marte putin probabil, dar undeva departe unde se afla pestele, probabil ca da :mrgreen:
Am mai spus si alta data, ca sa ajungi sa simti "placerea drilului", mai intai trebuie sa prinzi pestele iar ca sa-l prinzi, ai nevoie sa poti pescui acolo unde trebuie, si anume.. undeva departe unde e liniste si pace :)
O idee total gresita dar adanc impamantenita in constiinta pescarilor romani, detinatorii adevarului absolut.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

DumiD scrie:
Allen Besnovich scrie: Pe Marte putin probabil, dar undeva departe unde se afla pestele, probabil ca da :mrgreen:
O idee total gresita dar adanc impamantenita in constiinta pescarilor romani, detinatorii adevarului absolut.
mda...destul de bine spus, dar ideea nu mai e deloc gresita atunci cand faci "lobby", probabil nu pe degeaba :wink: :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Vorba lui Adrian Severin:"Before you judge me, make sure you're perfect!" :lol: :lol:
In contrapartida as putea sa-l citez si pe Pristanda... :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

fiecare cu parerea lui. din punctul meu de vedere are trebui prima data sa realizezi de ce ai tu nevoie si pe ce ape pescuiesti. daca intradevar pescuiesti pe lacuri unde ai nevoie sa ajungi la o distanta considerabila atunci, da, chiar ai nevoie de un bat mai tare. dar daca in preponderenta pescuiesti pe lacuri unde nu ai nevoie sa pescuiesti mai departe de 110-120m chiar nu ii vad sensul unui par. eu am recomandat Chub Outkast Plus 50 in cunostiinta de cauza, pentru ca folosesc un astfel de set si pot spune ca sunt foarte multumit si de cum lanseaza si mai ales cum lucreaza in drill. in acelasi timp nici nu sunt experimentat deloc in casting si un bat cu actiune parabolica sau progresiva chiar te ajuta in lanseu atunci cand nu stapanesti bine tehnica de casting.

cum spuneam, pune-ti singur intrebariile unde pescuiesti si ce ai nevoie si automat vei avea raspunsul la ce ai nevoie. daca este sa te iei numai dupa recomandariile de pe forum toti vor pescui cu velocity si mtx 14 si sa nu uitam de excitatia care o are romanul pentru okuma axeon. incearca sa iti dai singur raspunsul si sa studiezi mult piata.

fire intinse si bat incovoiat! :D

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

Calitatea lnsetelor Shimano Velocity la pretul de 450 lei nu o vei mai gasi la nici un alt producator in acelasi pret!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”