Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pe Marte putin probabil, dar undeva departe unde se afla pestele, probabil ca daandrei_h scrie:vezi ca ai postat in bazar. probabil vei primi recomandari cand un moderator iti va muta postul.
P.S.: eu sunt fan Chub deoarece sunt mai moi. in schimb probabil toti iti vor recomanda velocity deoarece sunt mai tari si poti lansa pe marte cu ele.
O idee total gresita dar adanc impamantenita in constiinta pescarilor romani, detinatorii adevarului absolut.Allen Besnovich scrie: Pe Marte putin probabil, dar undeva departe unde se afla pestele, probabil ca da![]()
Am mai spus si alta data, ca sa ajungi sa simti "placerea drilului", mai intai trebuie sa prinzi pestele iar ca sa-l prinzi, ai nevoie sa poti pescui acolo unde trebuie, si anume.. undeva departe unde e liniste si pace
Recomand Velocity. Cat mai rigida, atat mai bine.
mda...destul de bine spus, dar ideea nu mai e deloc gresita atunci cand faci "lobby", probabil nu pe degeabaDumiD scrie:O idee total gresita dar adanc impamantenita in constiinta pescarilor romani, detinatorii adevarului absolut.Allen Besnovich scrie: Pe Marte putin probabil, dar undeva departe unde se afla pestele, probabil ca da![]()
Am mai spus si alta data, ca sa ajungi sa simti "placerea drilului", mai intai trebuie sa prinzi pestele iar ca sa-l prinzi, ai nevoie sa poti pescui acolo unde trebuie, si anume.. undeva departe unde e liniste si pace
Recomand Velocity. Cat mai rigida, atat mai bine.