Fox Eos R

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fox Eos R

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie:Am eu un set 4+1...impecabil! Il Dau cu 2000 de lei! Asta ca sa nu imi para rau ca il dau! Si am un set de euroswingere iluminated...le dau cu 400! :)
Mai mult de 1.600 nu dau pe un set de senzori complet, poate 50 lei peste(acum i-am luat cu mai putin de 1.600), iar pe swingere am dat 300 si 250, perfect functionale... :)
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Apropo, capacul de protectie(cel care acopera jumatatea din fata a carcasei) de la MX/M2, SX/SXV/STR sau alte modele este compatibil cu Eos-R?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

PallBogdan
pescar de competitie

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

Sincer nu stiu...stiu ca se potrivesc carcasele de eos r si la eos x...dar de restul modelelor nu stiu...

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie:Sincer nu stiu...stiu ca se potrivesc carcasele de eos r si la eos x...dar de restul modelelor nu stiu...
Scuze, nu despre carcase vorbeam, ci despre capacul/hardcase(de protectie) care se monteaza peste carcasa, nu am decat 3(capace), carcase am 4 negre si 4 de camuflaj, cu toate clemele intacte. De asemenea, parca era si carcasa de camuflaj si pentru statia RX3, sau nu mai retin eu bine!? Oricum, pana la urma voi lua, in plus, fata de cele 3 seturi, pe care am de gand sa le adun, inca cel putin 2 senzori si o statie de rezerva, si cateva carcase, ca cine stie cand si cat de greu se vor mai gasi, in afara de situatia previzibila in care se va relua productia, datorita cererii, cum am mai vazut si in UK...

PallBogdan
pescar de competitie

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

Carcase camuflaj pentru statie gasesti pe ebay, noua...cativa euro...

danicopros2
pescar de competitie

Mesaj de danicopros2 »

Daca este cineva interesat de 2 stati ce nu func nu stiu motivul :shock: am eu (pt piese sau un electronist bun)

PallBogdan
pescar de competitie

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

Are vreuna din statii carcasa camuflaj?! O iau eu daca are!

PallBogdan
pescar de competitie

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

Cam asa ceva...
ImageUploadedByTapatalk1451540264.898643.jpg
ImageUploadedByTapatalk1451540264.898643.jpg (171.82 KiB) Vizualizat de 694 ori

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

De asemenea, mai caut si carcasa si hardcase de camuflaj pentru statie, hardcase neagra pentru statie, hardcase de camuflaj pentru senzori(pentru carcasele de camuflaj) si incarcator auto pentru statie.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Mai am o problema, dupa ce am incercat si nu am reusit sa "trag in banda" senzorul al patrulea, cumparat separat, am incercat si cu unul dintre cei 3 senzori din set, si nu il recunoaste, nici nu am reusit sa il "tragin banda nici pe acesta...!?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”