Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Daniel Ene
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Daniel Ene »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:
Producatorul/distribuitorul trebuie sa vina in intampinare, sa participe la un targ unde vor intra cateva mii de pescari, sa isi expuna si sa isi promoveze produsele prin showroom, prin workshop-uri, prin jocuri interactive etc. astfel incat sa ii convinga pe potentialii clienti sa le devina clienti.

.
De ce sa investeasca bani intr-o piata in care pescarul de rand isi face probleme ca "pierde" 10 lei la intrare ? Ce "potential" client este ala ? :mrgreen:
Absolut suberba replica, Vladut. :D
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Potentialul client vede aceleasi firme,aceleasi produse,aceleasi oferte in fiecare an,eu nu mai am nici o curiozitate sa mai vin la targ,vin mai mult pentru gratare si prieteni :D

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:
Producatorul/distribuitorul trebuie sa vina in intampinare, sa participe la un targ unde vor intra cateva mii de pescari, sa isi expuna si sa isi promoveze produsele prin showroom, prin workshop-uri, prin jocuri interactive etc. astfel incat sa ii convinga pe potentialii clienti sa le devina clienti.

.
De ce sa investeasca bani intr-o piata in care pescarul de rand isi face probleme ca "pierde" 10 lei la intrare ? Ce "potential" client este ala ? :mrgreen:

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Ideea unui astfel de targ este sa atraga pescari din toata tara, nu numai local, zona bucurestiului..trebuie sa te faca sa vii cateva sute de km si sa vezi, sa probezi si iti se explice cineva ce iti trebuie si ce sa cumperi
cati pescari romani nu se duc in alte tari la targuri, de ce? pentru ca se merita sa faca cateva sute de km si sa isi cumpere de acolo sau nu neaparat de cumparat ci de vazut noutaile
ImagineImagine
BÂZ

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:

.
Superb spus!

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

La salonul auto Bucuresti pretul unui bilet a fost 25 de lei.
Oare cati din cei care au platit acet pret s-au dus acolo cu speranta sa prinda o reducere la Maserati ?
Sa fim seriosi, e targ de prezentare nu talcioc.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:

.
Eu nu imi fac probleme ca pierd 10 lei pe taxa. As plati taxa si mai mare daca as avea pentru ce sa o platesc. Eu nu vad motivul pentru care eu, un client oarecare, sa vin la targ.

Am spus si mai sus, nu m-ar deranja daca ar costa parcarea 10 lei/h in fata targului. Asta ar fi un motiv bun pentru a plati cei 10 lei...........

Tecsi si Navis, replicile voastre sunt mult mai "superb(e)" respectiv "absolut superb(e)" decat ce a spus Vladut.
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

La salonul auto mergi sa casti ochii la noul maseratti.
La targul de pescari "prinde si mananca" ce vezi? role de textil din dragon la 40 lei? C'mon!!
Chiar nu intelege nimeni substratul?
Critic echilibrat

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Cand am vazut acum 10 luni bete de 3.9 si 3 lbs am zis .... "wow, super tare frate"
Care e problema ca as vrea sa vad si alte bete ? Sau mulinete? Crezi tu ca toti suntem asa bine pusi la punct cu tehnica si echipamentul de pescuit ?
Eu cred ca asta e scopul unei EXPOZITII, indiferent de domeniu.
Pana la urma se numeste "Fishing & Hunting EXPO" nu Fishing & Hunting Market.
Si ca marfa de Dragon..
Role de textil de 40 ron ? Cred ca au si alea piata lor si daca apar la targuri de profil din Romania inseamna ca asta se cauta.
Eu folosesc role de textil de 30 de ron, la recomandarea unora dintre voi, deci rola de textil la 40 ar fi ceva nou.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Chiar nu intelege nimeni substratul?
Chiar nu intelegi ca exact pozitia ta, tipica pentru multi pescari romani, e unul dintre motivele pentru care firmele de echipament si nada straine nu se obosesc sa faca efortul sa vina in Romania?

Tu ai pretentia sa te duci la "expozitie", dar sa nu platesti intrarea ca e "targ/talcioc/obor". :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu am pretentia, daca platesc pt expozitie, sa ma duc la expozitie.
Am fost cativa ani buni la targ/talcioc/obor, pt mine a fost sufficient.

p.s. tu te duci la talcioc Ionut? indifferent de raspuns te rog sa si argumentezi.
Multumesc.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”