Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
La multi ani.ovideli scrie:Revin cu info proaspete (m-a sunat Sorin asa ca sursa e mai mult ca sigura) si povestea suna asa: s-a vrut o navodire pt a scoate ceva salau ceea ce nu s-a realizat din ce spune el din cauza agataturilor. Ce s-a scos din balta cu navodul au fost cativa salai la 2-3kg, cativa crapi de 10-12kg care s-au intors in lac si ceva novac printre care si cel de 30kg care la fel s-a intors in lac. Din pacate nu au reusit sa scoata nici somn din balta.
Asa deci, fire intinse in 2016, sa vedem cine sparge gheata anul asta.
pai si daca ai stiut n-ai ciripit nimic pana acum?venom scrie:La multi ani.ovideli scrie:Revin cu info proaspete (m-a sunat Sorin asa ca sursa e mai mult ca sigura) si povestea suna asa: s-a vrut o navodire pt a scoate ceva salau ceea ce nu s-a realizat din ce spune el din cauza agataturilor. Ce s-a scos din balta cu navodul au fost cativa salai la 2-3kg, cativa crapi de 10-12kg care s-au intors in lac si ceva novac printre care si cel de 30kg care la fel s-a intors in lac. Din pacate nu au reusit sa scoata nici somn din balta.
Eu am fost pe balta cand sa bagat navodul. Mai precis pe 1 Noiembrie.
Asa este. S-au scos 3/4 salai ,cativa crapi care s-au intors inapoi(7-12 kg) si fitofagi mari 20-34 kg. Cel de 34 a fost cantarit de mine.
Somn nu a intrat deloc la plasa desi lui i-i era intinsa.
Plumbul...in lansare!Allen Besnovich scrie:Sa vedem cine sparge gheata pe 2016
Am fost plecat din tara si nu am mai avut timp.ovideli scrie:pai si daca ai stiut n-ai ciripit nimic pana acum?venom scrie:La multi ani.ovideli scrie:Revin cu info proaspete (m-a sunat Sorin asa ca sursa e mai mult ca sigura) si povestea suna asa: s-a vrut o navodire pt a scoate ceva salau ceea ce nu s-a realizat din ce spune el din cauza agataturilor. Ce s-a scos din balta cu navodul au fost cativa salai la 2-3kg, cativa crapi de 10-12kg care s-au intors in lac si ceva novac printre care si cel de 30kg care la fel s-a intors in lac. Din pacate nu au reusit sa scoata nici somn din balta.
Eu am fost pe balta cand sa bagat navodul. Mai precis pe 1 Noiembrie.
Asa este. S-au scos 3/4 salai ,cativa crapi care s-au intors inapoi(7-12 kg) si fitofagi mari 20-34 kg. Cel de 34 a fost cantarit de mine.
Somn nu a intrat deloc la plasa desi lui i-i era intinsa.