caperlan sau banax?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

pescarusull
Puncte: 0

caperlan sau banax?

Mesaj de pescarusull »

Daca ar fi sa fac o alegere intre Caperlan Adonis 7000 si Banax Helicon 5600NF, ce sfat imi puteti da ?
Pescuiesc lansat, cu plumb pierdut sau in line, ocazional cu momitor.
Bugetul alocat este de maxim 1100 ron pentru un set de 4 bucati.
Mulinetele se vor folosi impreuna cu shimano tribal velocity 3,9 m si 3,5lbs.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

C_Alexandrescu

Re: caperlan sau banax?

Mesaj de C_Alexandrescu »

Salut!
Pentru lansetele care le ai este pacat sa iti iei mulinetele mentionate. Mai bine faci un efort si iti iei mulinete potrivite. Iti recomand xsc 10.000. Fac pereche minunata. Gasesti pe Crapmania oferte bune, cu preturi si calitate apreciabile. Gandeste-te mai bine.

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Deci am facut un efort destul de mare ca sa iau lansetele respective.
Pentru un sezon, sau mai putin, cred ca ma pot multumi si cu niste mulinete mai modeste.
Nu particip la competitii, sunt pescar de weekend. Daca ai vedea cu ce echipament am pescuit anul trecut ... banaxu e nava spatiala pe langa ce aveam.
Daca le iau noi, in ideea sa le vand mai la vara, cu ce mai strang, o sa am si eu bani de mulinete mai decente.
Momentan atat imi este plapuma.

ovideli

Mesaj de ovideli »

pescarusull scrie:Deci am facut un efort destul de mare ca sa iau lansetele respective.
Pentru un sezon, sau mai putin, cred ca ma pot multumi si cu niste mulinete mai modeste.
Nu particip la competitii, sunt pescar de weekend. Daca ai vedea cu ce echipament am pescuit anul trecut ... banaxu e nava spatiala pe langa ce aveam.
Daca le iau noi, in ideea sa le vand mai la vara, cu ce mai strang, o sa am si eu bani de mulinete mai decente.
Momentan atat imi este plapuma.
daca nu poti momentan sa-ti iei ceva nou mai bine renunta si cauta ceva SH, dar shimano sau daiwa (pe care linistit le poti folosi 2-3 sezoane, asta pana strangi bani de un set nou), altfel vei pierde mult mai mult prin revanzarea unor mulinete de genul pe care le-ai mentionat.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

ovideli

Mesaj de ovideli »

pescarusull scrie:Daca ar fi sa fac o alegere intre Caperlan Adonis 7000 si Banax Helicon 5600NF, ce sfat imi puteti da ?
Pescuiesc lansat, cu plumb pierdut sau in line, ocazional cu momitor.
Bugetul alocat este de maxim 1100 ron pentru un set de 4 bucati.
Mulinetele se vor folosi impreuna cu shimano tribal velocity 3,9 m si 3,5lbs.
oricum, daca te hotarasti si ramai la cele doua atunci ia Caperlan-ul
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Stiu si eu ca shimano sau daiwa sh sunt mai bune decat astea doua dar..
Chiar si sh au preturi pe masura.
Plus ca am eu asa o retinere in a achizitiona produse sh.
Vreau sa-mi fac o idee despre aceste mulinete, sau altceva la aceeasi categorie de pret.

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Okuma Powerliner 860/865!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut
Din lista ta, eu ti-as recomanda Caperlan-ul. Am avut in teste, si inca folosesc mulineta Adonis. Dupa un sezon de folosire, se prezinta excelent. Am pus cateva poze cu ea desfacuta, pe celalalt topic, daca vrei sa-ti faci o idee despre mecanismele ei. Desi sunt fan alta firma, Pot spune ca, au facut treaba buna chinezii :))

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Am vazut topicul respectiv. Pot spune ca ce am citit acolo m-a facut sa sa iau in calcul varianta Adonis.
Pana acum ceva vreme oscilam intre Banax si Okuma Powerliner 860.

ovideli

Mesaj de ovideli »

pescarusull scrie:Am vazut topicul respectiv. Pot spune ca ce am citit acolo m-a facut sa sa iau in calcul varianta Adonis.
Pana acum ceva vreme oscilam intre Banax si Okuma Powerliner 860.
Eu ti-as recomanda nu numai sa citesti forumurile (ca sa-ti faci o parere) ci sa te duci sa o si "pipai" :wink: , sa "o iei in mana" :oops: , adica "sa te joci putin cu ea" :lol: :lol: ; cred ca-ti faci o parere mult mai buna decat "cetitul"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”