Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
daca nu poti momentan sa-ti iei ceva nou mai bine renunta si cauta ceva SH, dar shimano sau daiwa (pe care linistit le poti folosi 2-3 sezoane, asta pana strangi bani de un set nou), altfel vei pierde mult mai mult prin revanzarea unor mulinete de genul pe care le-ai mentionat.pescarusull scrie:Deci am facut un efort destul de mare ca sa iau lansetele respective.
Pentru un sezon, sau mai putin, cred ca ma pot multumi si cu niste mulinete mai modeste.
Nu particip la competitii, sunt pescar de weekend. Daca ai vedea cu ce echipament am pescuit anul trecut ... banaxu e nava spatiala pe langa ce aveam.
Daca le iau noi, in ideea sa le vand mai la vara, cu ce mai strang, o sa am si eu bani de mulinete mai decente.
Momentan atat imi este plapuma.
oricum, daca te hotarasti si ramai la cele doua atunci ia Caperlan-ulpescarusull scrie:Daca ar fi sa fac o alegere intre Caperlan Adonis 7000 si Banax Helicon 5600NF, ce sfat imi puteti da ?
Pescuiesc lansat, cu plumb pierdut sau in line, ocazional cu momitor.
Bugetul alocat este de maxim 1100 ron pentru un set de 4 bucati.
Mulinetele se vor folosi impreuna cu shimano tribal velocity 3,9 m si 3,5lbs.
Eu ti-as recomanda nu numai sa citesti forumurile (ca sa-ti faci o parere) ci sa te duci sa o si "pipai"pescarusull scrie:Am vazut topicul respectiv. Pot spune ca ce am citit acolo m-a facut sa sa iau in calcul varianta Adonis.
Pana acum ceva vreme oscilam intre Banax si Okuma Powerliner 860.