ionut72 scrie:Care, cu gramatica terminata tot la fara speranta, isi cere scuze ca a inteles gresit!De aici si replica (intemeiata) a lui "New Direction".
Ionut, cred ca New Dimension a fost coleg de clasa cu noii veniti pe forum

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
ionut72 scrie:Care, cu gramatica terminata tot la fara speranta, isi cere scuze ca a inteles gresit!De aici si replica (intemeiata) a lui "New Direction".
Folosesc telefonul si nu am fost atent la ceea ce a scris exact acel domn... daca el a spus ca am inteles gresit... mi.am cerut scuzele de rigoare...osc1or scrie:ionut72 scrie:Care, cu gramatica terminata tot la fara speranta, isi cere scuze ca a inteles gresit!De aici si replica (intemeiata) a lui "New Direction".
Ionut, cred ca New Dimension a fost coleg de clasa cu noii veniti pe forum(Iulian Dogaru, burian dorin & Co.)
Cand vine vorba de gramatica nu te pronunti, astepti sa iasa intai filmul...Folosesc telefonul si nu am fost atent la ceea ce a scris exact acel domn...
Pai, nu mai folosi telefonul in timp ce citesti postarile celorlalti, ca nu esti Napoleon sa comiti 2 actiuni concomitent! "Nu ai fost atent la ce a scris domnul ala", dar comentezi!New Direction scrie:Folosesc telefonul si nu am fost atent la ceea ce a scris exact acel domn... daca el a spus ca am inteles gresit... mi.am cerut scuzele de rigoare...osc1or scrie:
Ionut, cred ca New Dimension a fost coleg de clasa cu noii veniti pe forum(Iulian Dogaru, burian dorin & Co.)
Iti place sa fii arogant? Te prinde bine ?
Ai contract de promovare cu crapmania.ro ? Nu gasesc bannerul publicitar, iar ceea ce incerci sa faci aici se numeste reclama mascata Si, ptr ca se pare ca nu stapanesti fenomenul carpfishing din Romania, citeste mai intai (cateva saptamani) forumul COMPETITII, apoi vezi si tu care sunt pescarii de competitie cunoscuti din tara ! Ca sa sti pe viitor macar...New Direction scrie:rog adminii acestui topic, daca vad ca de la un IP se fac mai multe postari cu useri diferiti, sa precizeze aici ! Sunt convins ca in postarile anterioare, au fost postari cu nume diferite, de la acelasi IP !
de asemenea, adminii pot vedea conturile noi...de la ce IP s-au creat...din ce oras, etc. Daca cineva incearca sa creeze conturi noi si sa nu fie corect, adminii sa prezinte aici dovezile !
Vreau ca acest topic sa fie unul corect iar cei care NU au vazut, nu au testat sau nu au cumparat acesti senzori, sa se abtina de la eventualele comentarii, fiind pe langa subiectul in cauza.