Sunt modele diferite total, si doar tu poti sti ce iti place. Sau daca vrei sa-ti cumperi mulinete dupa gusturile mele, atunci e bine, ia-ti din gama XT-B, pentru ca mie imi place sa am doar frana pe fata. Nu suport mulinetele cu baitrunner.

La fel imi place si marca BMW, deci daca iti schimbi masina, sa stii direct ce sa-ti cumperi.
Serios acum, tu ar trebui sa fii singurul care decide pe ce vrei sa dai 1000 euro, pentru ca doar tu vei pescui cu ele. Ambele mulinete sunt foarte bune, sunt facute de acelasi producator deci aceeasi calitate. Caracteristicile cred ca le stii deja pe dinafara, odata ce esti interesat de ele, nu are rost sa-ti spunem noi ce frumos se aseaza firul la Ultegra.
Una e mai usoara, alta mai grea, una are baitrunner in spate, alta are frana pe fata. Baitrunner 2 = Quick drag! Una are tambur de rezerva , alta nu are.
Daca vrei baitrunner , alegi varianta cu baitruuner. La fel, daca vrei ceva mai usor, vrei sa ai si 020 si 040 dar si 050 pe tamburi, fara sa cumperi tamburi extra, atunci ia-ti Ultegra Ci4 XT-B si vei fi fericit, pana la adanci batraneti. Sau pana apare Ci4 XT-C, si vei vrea sa le vinzi.