Moderator: Dan Mitranescu
Daca apar cu intarzierile cu care ne-am obisnuit o sa le avem in octombrie .Dan Mitranescu scrie:La sfarsitul lui martie apar :Bogdan Zaharia scrie:Mtx clas și Mtx 14 2016???????
MTX14 UNI ( model nou MTX14 ) aprox. - 400 lei
MTX14 TOP ( MTX14 imbracat in plasa de carbon, asa cum este Class-ul , putere 15% mai mare cu care se situeaza aprox. la jumatate intre MTX14 si Class din punctul asta de vedere) - aprox. 550 lei
, dar nu asta este problema mea acum.
Nu dispera ... dupa calendarul chinezesc inca suntem in 2015 !horica85 scrie: MTX14 imbracat in plasa de carbon era vorba ca vine in 2015 nu in 2016
Vand . Totusi pana nu am o confirmare precisa a lucrurilor pe care le-am aflat, sfatul meu este sa nu cumpere nimeni cele doua tipuri de lansete. Una-doua zile si se rezolva situatia.Florin Coacaza scrie:eu n-am inteles nimic.
Dnul Mitranescu mai vindeti MTX-uri?
gor965 scrie:Nu dispera ... dupa calendarul chinezesc inca suntem in 2015 !horica85 scrie: MTX14 imbracat in plasa de carbon era vorba ca vine in 2015 nu in 2016
PAI VA VEDEM MAI MEREU LA MAGAZIN?????Dan Mitranescu scrie:Nu mai este magazinul meu de mult.petre iulian scrie:pai daca vin la tine la magazin nu-mi mai vinzi ?
asta se intelege ....
Am fost dat afara pentru " vorba multa si treaba putina". Bine ca ma mai tine in casa.
P.S. numai asta se poate intelege, ca modelele nu sunt la vanzare in alta parte.
Sssss E Mascota HakuyoSEPY31 scrie:PAI VA VEDEM MAI MEREU LA MAGAZIN?????Dan Mitranescu scrie:Nu mai este magazinul meu de mult.petre iulian scrie:pai daca vin la tine la magazin nu-mi mai vinzi ?
asta se intelege ....
Am fost dat afara pentru " vorba multa si treaba putina". Bine ca ma mai tine in casa.
P.S. numai asta se poate intelege, ca modelele nu sunt la vanzare in alta parte.