Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vom avea 8000 de pachete cadou pentru primele 8000 de bilete vandute. Modalitatea prin care se vor putea ridica pachetele este ca fiecare vizitator va merge la un stand special amenajat in zona intrarii si va ridica undita, o punga in care se vor afla sapca, inca un mic cadou - care inca nu e confirmat 100% - si catalogul expozitiei, catalog in care veti gasi cateva vouchere care va aduc niste reduceri demne de luat in seama. Pentru suma de 300 de lei intrarea devine gratuita.ALEX GG. scrie: Ca sa inteleg pretul de intrare va fi de 30 lei(daca nu o sa se schimbe) care va include o sapca F&H si o ?undita? . As dori sa va intreb daca aceasta oferta este valabila in fiecare zi de targ/expozitie si pentru fiecare persoana ce va achita taxa sau daca este o limita de participanti . Si presupun ca plata se va face la intrare pur si simplu , daca este altfel va rog sa imi specificati . Si daca nu depasesc limitele curiozitatii as vrea sa stiu daca imediat dupa achitarea taxei voi primi sapca si undita mai sus mentionate ?
Multa stima si apreciere pentru munca depusa !
Nu te grabi!Vladut Mateianu scrie:Deci, debut cu stangul ptr editia de debut a targului F&H !
Nu cred ca e vorba ca intrarea ar costa 70 de euro, ci mai degraba e vorba ca beneficiile date de voucherele de reducere din catalog sunt de marimea costului intrarii (in cazul unor cumparaturi de peste 300 ron).tai_pan28 scrie:70 euro e cam mult pentru o expozitie.
Cristi,cristi.albu scrie:Vom avea 8000 de pachete cadou pentru primele 8000 de bilete vandute. Modalitatea prin care se vor putea ridica pachetele este ca fiecare vizitator va merge la un stand special amenajat in zona intrarii si va ridica undita, o punga in care se vor afla sapca, inca un mic cadou - care inca nu e confirmat 100% - si catalogul expozitiei, catalog in care veti gasi cateva vouchere care va aduc niste reduceri demne de luat in seama. Pentru suma de 300 de lei intrarea devine gratuita.ALEX GG. scrie: Ca sa inteleg pretul de intrare va fi de 30 lei(daca nu o sa se schimbe) care va include o sapca F&H si o ?undita? . As dori sa va intreb daca aceasta oferta este valabila in fiecare zi de targ/expozitie si pentru fiecare persoana ce va achita taxa sau daca este o limita de participanti . Si presupun ca plata se va face la intrare pur si simplu , daca este altfel va rog sa imi specificati . Si daca nu depasesc limitele curiozitatii as vrea sa stiu daca imediat dupa achitarea taxei voi primi sapca si undita mai sus mentionate ?
Multa stima si apreciere pentru munca depusa !
Sunt deja cativa expozanti care au dat curs propunerii noastre de a veni in sprijinul vizitatorilor: Senzor, Pepe CarpBaits, Energofish, MG Carp Baits si cred ca si altii ...
Salut Vali!Vali Vesa scrie:Cristi,
Am trecut de la "crap" la "spinning", sau mai bine spus am revenit...
Aveam de gand sa sacrific o zi si sa vin la targ, de la Constanta. Sa am posibilitatea sa simt in mana cateva lansete, sa vad pe viu cateva naluci. Nu e tot aia sa le vezi pe net sau "live". Mai ales la naluci culori, evolutie in bazinu...
Dar "oferta" asta, cu 30 lei intrarea cu "cadouri" incluse nu e cea mai buna. Parerea mea...
Asa cum spunea alt user, ma simt ca pe vremea lui ceasca... Vrei branza, cumperi si rahat...
Sigur iti dai seama ca nu este vorba de "30 de lei" daca vin de la Constanta. Costurile sunt mult mai mari. Dar ma simt furat si sigur nu o sa vin la acest targ. Este optiunea mea, dar este pacat...
Success
Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate ! Eu sunt insa sceptic, Romania nu se poate compara cu Ungaria !cristi.albu scrie:Nu te grabi!Vladut Mateianu scrie:Deci, debut cu stangul ptr editia de debut a targului F&H !