Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de oanavictor »

barbule ,nu stiam ca esti milionar si nu iti pasa de bani .
pana una ,alta am dreptul sa propun iar daca am sau nu dreptate se va vedea /
nu este vorba de schimbatul datelor de desfasurare este vorba de taxa iar tu ca lautar canti cand esti chemat la masa .
de aia merg lucrurile asa cum merg ,pentru ca ne e frica sa facem schimbari si sa ne adaptam prezentului .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

1. Nu stiu cum dracu la concursuri de 500-1000 E/2-3 pescari si chiar mai mari nu se vaita nimeni de bani. La CN unde inseamna 220E/pescar(asta daca ajunge in finala) se vaita toata lumea(sau cel putin asa pare din cauza unora)
2. "Laurar" esti dumneata. Sper sa incetezi aici cu jignirile ca te pot jigni si eu.
3. De votat ai votat odata(ai avut reprezentant). Daca ai uitat iti aduc eu aminte(vezi ca la inceputul acestui subiect este o stenograma a intalnirii de la AGVPS unde clubul Pelicanu a fost prezent.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

barbumarius scrie:1.
3. De votat ai votat odata(ai avut reprezentant). Daca ai uitat iti aduc eu aminte(vezi ca la inceputul acestui subiect este o stenograma a intalnirii de la AGVPS unde clubul Pelicanu a fost prezent.
barbule ,nici macar nu ai inteles sensul postarii .Cand am spus lautar m-am referit la faptul ca tu esti un jucator care nu a platit niciodata nimic asteptand ca altcineva din clubul unde ai participat sau participi sa faca rost de bani .Sunt tare curios daca anul acesta clubul pe care-l vei reprezenta iti va cere sa aduci de acasa circa 500 euro minim vei mai participa [taxa ,nada ,cazare ,hrana ,transport etc ] :!:
din punctul meu de vedere desfasurarea acestei competitii doar cu 3-4 cluburi este un mare esec ........iar acest esec se va datora taxei prea mari de participare plus acei 1000 euro pentru lot bani ce pot reprezenta in finala o adevarata sursa de fraudare a competitiei :idea:
se poate participa la competitie pe o balta pusa la dispozitie gratuit de catre unul sau mai multi patroni de balti fara sa se schimbe data de desfasurare :idea: lucru ce nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni atata timp cat se reduc costurile .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Au fost ani cand am bagat mana in buzunat si ani cand clubul pt care am concurat a achitat cheltuielile, personal cred ca este o gresela(parerea mea). Ca o paranteza vreau sa spun ca cei mai multi bani cheltuiti vreodata intr-o campania de CN a fost in 2009 cand s-a concurat pe echipe de 2. Sunt unii care si acum mai vor sa se faca calificari pe echipe de 2 pescari dar cand vor trage linie si vor vedea cheltuielile o sa vada ca au dat cel putin dublu.
Toti vrem sa iesim mai ieftin dar nu in orice conditii. Si de ce nu ati hotarat asta la sedinta? D-ta nu intelegi ca nu putem toata ziua schimba ceva ce s-a hotarat prin vot?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca se insc4iu 2, 3 sau 1 club ce facem ? Sau asta este telul ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Daca se insc4iu 2, 3 sau 1 club ce facem ? Sau asta este telul ?

de aia merge tara asa cum merge .......cu oameni ca barbu care spun ca nu trebuie schimbat nimic ce sa votat chiar daca se vede clar ca nu functioneaza .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In primul rand nu avem unde sa platim taxa ! Am pus o intrebare acum 1 saptamana si .... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Anul trecut, membrii clubului nostru din lot au platit din buzunar propriu o suma mica (260 lei ) . Restul banilor au fost pusi de la club +sponsorizarea venita din partea 4Carp-ului :wink: Daca mergeam in finala suma platita din buzunarul propriu crestea foarte mult asa ca ....... am scapat ieftin :wink:

Cum taxa a crescut de aproximativ 4 ori + cheltuieli cu nada ,deplasare etc nu putem asigura lotului aceste finante si nici nu vrem sa "obligam" membrii lotului sa scoata din buzunar aceasta diferenta care este foarte mare . Nu admitem in lot nici jucatori-sponsori de `afara pt. ca nu este ok sa merg la CN cu cineva care nu este membru al clubului ..... Consider ca este o lipsa de respect sa las membrii ai clubului pe `afara si sa merg cu alcineva din exterior :wink: Avem niste reguli si principii dupa care functionam in club si nu le calcam in picioare pentru un concurs chiar el fiind si CN .Nu vreau sa merg la calificari ca anul trecut cu gandul ca daca ajung in finala nu am bani sa sustin financiar lotul si trebuie sa le bag mina in buzunar membrilor lotului . Patim ca anul trecut cand in timpul calificarilor suna telefonul la membrii cu fel de fel de propuneri "indecente" si psihic cad cei cu moralul deja daramat . Putem asigura 10.000 de lei buget anual + nada la pret de productie dar deocamdata atat se poate si daca stam anul asta pe `bara la anul aceasta suma se dubleaza si sper sa ajunga .

Daca se vrea loturi de mercenari asa sa fie si am dat posibilitatea tuturor membrilor nostrii care vor neaparat sa mearga la CN sa fie liber de "contract" pe perioada CN-ului . Daca au oferte nu au decat sa plece pe perioada CN-ului fara nici o suparare . Macar sa se `vanda scump le-am propus :wink:

Eu nu am cerut sa mutam CN-ul la alta balta ,alta data ,alt sistem etc ... Doar sa se caute o solutie la o taxa cat mai mica sa poata participa mai multe cluburi . Macar la anul, ca nu este ok sa modificam ce ati votat voi acum si nu am cerut asta :wink:

Pe vremea APCR-ului cei care se calificau aveau asigurata deplasarea,nada,antrenament la CM fara sa bage in taxa de participare sume in plus .Reusea sa convinga patronii de balti sa puna la dispozitie balta gratis .. Facea cum facea dar reusea cu tot cu tarusi platiti la nu stiu ce pret si nu stiu fel de `furaciuni .

Acum cu AGVPS-ul asta , nu stie decat sa intinda mana ca un cersetor si ne obliga pe banii nostrii sa facem ce vor ei .Are dreptate "nebunul" de la ALBA .....asa nebun cum este a facut un campionat national gratis(asa cum a fost vai de mama lui ) si primele 3 echipe clasate au fost trimise gratis in Ungaria la Cupa Internationala de Boilies -Makonca (am participat la concurs si am vorbit cu ei ). AGVPS-ul ce face ? Ne-a obligat sa ne afiliem la ei ,ne-a obligat sa platim cotizatii la ei si maine-poimaine cine stie ce ne mai obliga ... Ce ofera ? Nimic Eu cred ca e timpul a punem piciorul in prag .....

o zi buna :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu nu inteleg cum 2 personae din cei 6-7 insi care au semnat pe acea Minuta acum 2 luni isi pun intrebari pe forum acum cu ce e de facut ca e taxa mare si nu vin echipele? V-a vrajit agvpseul la sedinta?
Imediat cum am citit acea stire de pe crapmania cu noile taxe si cu cei 1000 euro in plus pt lotul castigator am zis clar ca la acest CN, cu reteta actuala, vor participa 3, maxim 4 loturi.
Totusi, daca asta se doreste, un CN in 3, pt cei cu potenta financiara, nu e o problema dar nu poti emite pretentii la CM sa aliniezi un lot competent.
Critic echilibrat

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

osc1or scrie:........ un CN in 3, pt cei cu potenta financiara, nu e o problema dar nu poti emite pretentii la CM sa aliniezi un lot competent.
Nu competenta e problema, ca avem pescari buni in loturile care merg la CN, chit ca-i taxa mica chit ca-i taxa mare...problema e legata de pregatirea ptr. CM. Mai exact, lipsa fondurilor necesare ptr. mai multe antrenamente, nada, echipament, transport, diurna, etc. E drept ce zice Iulica, cum ca pe vremea APCR, cum necum, se deplasa un lot la mondiale fara taxe exorbitante la CN, treaba e ca intre timp lucrurile s-au mai schimbat si nu mai merge cu hei-rup ... ca te uiti la unii cu ce logistica vin la CM, cate antreamente fac, cum au tot ce trebuie in stand si noi inca ne tinem dupa ei doar cu talent si ambitie.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”