Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de barbumarius »

@Iuliane
Ca sa ai cat de cat un buget asigurat pt CM tot trebuie sa pui cate 1000E de club, arbitrii trebuie sa iei ca sa nu incepem iarasi pe aici cu vechile discutii, balti bune si mari nu exista. De discutat putem discuta, orice propunere buna e binevenita dar pentru anul urmator. Daca vrei iti spun si ce se va intampla: discutii, cearta, nici o solutie. Pana nu ne organizam intr-o forma sau alta nu o sa facem nimic.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Barbule te asigur ca daca au personal aveam 10.000 de euro sa sponsorizez clubul nostru la CN o faceam fata nici un regret ... Cum ,din pacate sunt sarac si n-o pot face incerc sa samnalez unele probleme pe viitor . Nu am cerut nimic deosebit ...doar pe viitor sa faceti ceva :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

barbumarius scrie:@Iuliane
Ca sa ai cat de cat un buget asigurat pt CM tot trebuie sa pui cate 1000E de club, arbitrii trebuie sa iei ca sa nu incepem iarasi pe aici cu vechile discutii, balti bune si mari nu exista. De discutat putem discuta, orice propunere buna e binevenita dar pentru anul urmator. Daca vrei iti spun si ce se va intampla: discutii, cearta, nici o solutie. Pana nu ne organizam intr-o forma sau alta nu o sa facem nimic.
----------

corect .. eu vorbeam de la anu .... :wink:

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

petre iulian scrie:
barbumarius scrie:La campionatul ala pe individual am fost si eu .... :wink:
Si cat ai cheltuit?
-----------

mult ... dar putin fata de ce trebuie sa sustin acum un club :wink:
Poate ma intelegi daca te pui in locul meu ...sa sustii un lot intreg in loc de o echipa :wink: Nu sunt GICA CONTRA si trebuie sa intelegi eu vorbesc in numele a 10 pescari(lot) pe care trebuie sa-i sustin finaciar ... Eu doar propu ca in 2017 sa aveti grija ...doar atat. . Nu am cerut aleva din respect :wink: ....[/quote

Singurul lucru pe care ti-l recomand, cel putin la ora asta, este sa le explici pescarilor din club ca trebuie sa vina si ei cu bani. Acum 2 ani i-am spus aceelasi lucru si lui Vali Vesa, nu m-a ascultat si astazi cand nu mai sustine clubul cu bani nu poate sa faca lot pt 2016. Vrei sa ajungi la fel, ca atunci cand nu mai ai bani sa plece toti? Omul cand contribuie cu bani se si implica altfel. Daca nu baga mana in buzunar nu il doare asa tare rezultatul daca a ratat. Nu mai zic ca lucrul asta o sa va faca sa va bateti in oferte care da mai mult ca "x" sa vina sa pescuiasca la el. Pt pescari e bine, dar cluburile sau mai bine zis cei care le finanteaza(adica tu) o sa aiba de suferit.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Corect :wink:
Nu putem mai mult zicem pas .... :oops:. Eu sunt pro ca in cazul unei reusite sa facem premierea performantei . Daca vine pescarul cu mana-n buzunar nu are "tragere" ... Din pacate noul trend asta cere ... pescarul sa vina cu mana-n buzunar si clubul sa sustina financiar totul :wink:
Ultima oară modificat Lun Ian 18, 2016 0:17 de către petre iulian, modificat de 2 ori în total.

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Pentru Iulian, Vladut si nea Victor
Haideti sa va spun eu cum a fost treaba ca doar am fost acolo la sedinta. A fost facuta o propunere de catre Oliviu Orhei si dnul Mugurel ca noi (Carp United) sa ne deplasam si anul acesta la CM fara a se mai tine calificari. De ce? Pentru a avea timp sa strangem bani pentru deplasare si pentru mai multe antrenamente pe pista de concurs din Franta.
Urma ca anul acesta calificarile sa se tina pt anul 2017, cei care ieseau campioni avand mai mult de un an la dispozitie sa-si stranga sponsorizari. Bineinteles ca CN-ul de anul asta pt 2017 ar fi avut aceiasi taxa ca anul trecut.
Aceasta propunere nu a ajuns sa se mai voteze deoarece Andrei Vladeanu a venit cu o noua propunere ca CN-ul de anul acesta sa se desfasoare cu taxa care s-a stabilit pt ca lotul care se califica anul acesta sa nu mai fie nevoit sa alerge dupa bani.
Daca veneati si voi la sedinta si spuneati ca nu va convine poate gaseam o solutie.
Tot ceea ce am scris nu am scris ca sa acuz pe cineva, asta s-a intamplat iar clubul nostru a sustinut aceasta propunere.

P.S. Crezi ca noua ne este usor?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Corect ce zici :wink:

Eu doar cer ca pe anul 2017 sa aveti grija ... Poate ma intelegi mai bine si sper o schimbare pe 2017 ... doar atat :wink: Eu stiu costurile unui Cn -CM si sper ca la anul sa rezolvam ... Cer mult ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

La asemenea taxa sunt sanse mari sa zicem si noi pas !
Ce buget vor asigura 3-4 loturi ptr CM ? Unde se platesc banii legal ? La Agvps ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Am participat si eu la sedinta in care s-au stabilit conditiile de participare ale campionatului AGVPS si multumesc pe aceasta cale pentru invitatie.

Am asistat la dezbateri echilibrate si civilizate, felicitari Mugurel Ionescu si Oliviu Orhei.
Dupa 4 ani a fost pentru mine prima sedinta pe aceasta tema si probabil ultima.

Cu tristete constat o uriasa doza de IRESPONSABILITATE a oamenilor implicati.

Clubul Pelicanul, prin reprezentant Irinel Bunica, voteaza conditiile si taxa de participare, iar ulterior - in acest topic - Victor Oana spune ca nu sunt bune.

Clubul Senzor, prin reprezentant Adrian Visan, voteaza taxa si - mai mult - se arata dispus sa faca incasarile (pe baza de facturi) iar apoi sa vireze banii pentru inchirierea pistei de concurs, arbitrilor si lotului national. Totusi, Vladut Mateianu sustine ca taxa mare il impiedica sa participe si - mai mult- intreaba UNDE SE PLATESC BANII LEGAL.

Clubul Green Lake nu a trimis pe nimeni, sa-si sustina pozitia si conditiile in care ar putea participa. Insa, Petre Iulian face acest lucru, tot aici pe forum.

Clubul Claumar Insoft nu a avut reprezentant.

Cele de mai sus sunt o radiografie sumara a situatiei actuale. Eu nu sustin ca avem conditii bune si taxa de participare potrivita. Departe de mine gandul acesta.

In speranta unor vremuri mai bune cu decizii chibzuite si intelepte, dar mai cu seama ASUMATE, va salut cu respect pe absolut toti cei care de ani buni trageti la aceasta caruta numita calificarile pentru Campionatul Mondial.
The One Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Ai mare dreptate si mai mult decat atat sunt convins ca oricare ar fi fost conditiile Vladut Mateianu si Victor Oana tot ar fi gasit ei ceva de comentat pt ca motivele sunt altele si nu cele invocate mai sus.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”