eu personal nu am participat la `intrunirea AGVPS in primul rand ca am uitat si-n al doilea rand ca mi-e greata cand vad conducerea AGVPS-ului . Pur si simplu simt ca nu ma reprezinta si nu stiu decat sa ceara fara sa ofere
nimic . Parerea mea personala este ca ne indreptam spre haos si ca trebuie sa facem ceva . Nu `simt ca domnul Orhei i-mi reprezinta interesele (habar nu am cine la pus acolo si de cine ? ) , nu simt ca AGVPS-UL este un partener corect , practic suntem obligati pentru ca ei trimit lotul la mondiale sa `cantam cum vrea ei , pe
banii nostrii !!! . A fost o mare dezamagire de-a mea ca a trebuit sa ma afiliez la aceasta structura
obligat-fortat ca sa pot inscrie lotul la CN . Simteam ca ma intorc in timp pe vreamea lui `impuscatu cand trebuia sa mergem ca oile dupa ce ne
dicta .
In spiritul democratiei si-a votului vostru pt. organizarea CN-ului 2016 nu am cerut nimic de modificat si-am cerut sa fiti atent pe anul 2017 . Consider ca este democratie si un vot dat
majoritar este o `lege pentru acest CN -2016 . Cu injuraturile de rigoare sustin ca nu am nici o sansa cu AGVPS-ul in viitor si ma indrept catre federatie . (parere personala ....la AG a clubului din Martie o sa vedem

)
Mai am incredere doar in Vladeanu (alte injuraturi

) ... pe vremea lui nu eram asa umili si se putea face un campionat national pe bani putini . Eu ca si persoana si club i-am luat apararea cand a fost cazul si chiar am pierdut membrii pe acesasta cauza ... dar avea dreptate . Eu consider ca nu l-am tradat niciodata dar de vre-o doi ani a cazut in `dizratia noastra cand a inceput sa ne `fure din membrii nostrii crescuti in club . Intre timp consider ca am ingropat securea razboiului cu totul ca anul trecut nu am fost invitati la Turneul celor 6 si ne-a dat un semnal ca inca nu a `digerat unele discutii pe aceasta tema ('furt de membrii ) - prin intermediari

.
In concluzie ori vine Vladeanu cu o solutie (si am incredere ca vine cu una buna ) ori ne indreptam catre Fane Balamuc -Federatie .
Cred ca se puteam face o negociere cu , Corbu sa platim mult mai putin balta ,chiar daca era in timpul saptamanii . Eu
personal am discutat cu arbitrul nea Cici si-a zis ca vine gratis la CN sa ajute fenomenul dar cine s-l invite ..... poate mai sunt si alti arbitrii care gandesc la fel ...Se poate face ceva ...Nu sta nea Cristocea in cateva mii de euro ...daca ne uitam cat a bagat in buzunarul AGVPS-ului la CM -Corbu 2012 .
Daca ne
unim fara interese ascunse se poate face ceva ... daca suntem dezbinati o sa ne ducem drakului pe `copca .
ps. Sunt curios ce zice domnul Vladeanu de aceasta situatie , sunt curios daca are o rezolvare , sunt curios daca avem o sansa la `mai bine ... poate i-mi raspunde parearea lui , care conteaza pentru mine si poate pentru multi ( alte injuraturi primesc

) ... Stiu ca o sa am frigiderul plin dar asta-i viata