Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:Ai mare dreptate si mai mult decat atat sunt convins ca oricare ar fi fost conditiile Vladut Mateianu si Victor Oana tot ar fi gasit ei ceva de comentat pt ca motivele sunt altele si nu cele invocate mai sus.
Barbule, pana una alta tie ti se zice "Incrancenatu' " nu mie ! :D Tu mereu ai ceva de comentat, de cand ai aparut pe acest forum ! Diferenta intre noi este ca au platesc din buzunar cheltuielile intregului lot (inscriere, nada, cazare, etc) tu platesti doar partea ta(poate nici pe aia). Asa ca, imi cer scuze daca consider ca este vorba despre o taxa f mare NEJUSTIFIUCATA, care va tine deoparte multe cluburi.... Asta inseamna promovarea fenomenului ? Sa participe doar cei cu bani la CN ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

barbumarius scrie:Ai mare dreptate si mai mult decat atat sunt convins ca oricare ar fi fost conditiile Vladut Mateianu si Victor Oana tot ar fi gasit ei ceva de comentat pt ca motivele sunt altele si nu cele invocate mai sus.
Si cam care sunt motivele barbule alea adevărate de le STI numai tu ca un om informat ?
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Green Lake pas ,Senzor pas,Pelicanul pas,probabil Energy pas ......oare asta înseamnă progres !si sa ne fie frica sa schimbam ceva ca nu e bine sa schimbam ceva ce sa votat greșit la un moment dat !se schimba ele constituții ,tratate ,legi !!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Pentru cei care au uitat data de inscriere si taxa de participare.

A. Pana pe data de 15 martie 2016 , cluburile vor comunia la subcomisia de pescuit la crap componenta loturilor(maximul15 pescari).

B. Taxa de participare:
Taxa de participare pentru etapa 1 - 6800 ron
Taxa de participare pentru etapa 2 - 3000 ron

Am o rugamine pentru cluburile care au avut repezentant la sedinta sa nu mai faca comentarii acum. Au votat si acum comenteaza, de ce?

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei

romanraul

Mesaj de romanraul »

Sper sa nu supar pe nimeni dar este mare pacat si o rusine ca o echipa/ lot care reprezinta o tara sa isi achite din propriile puteri participarea, este strigator la cer.... Cum se poate face performanta cand multi nici nu pot ajunge sa participe ca nu isi permit.... Lafel de greu sau imposibil este si pentru conducerea de cluburi sa poata sustine un astfel de demers...
Chiar nu se poate gasi de ani de zile o varianta prin care 5,10,20 de reprezentati de cluburi sa mearga la Minister si sa insiste pentru obtinerea de fonduri si de ce nu inlaturarea obstacolului care toata lumea il stue de la Alba??? Nimeni nu este de neinlocuit si NU cred ca este imposibil....
In loc sa ne certam pentru bani puten incerca o adunare prin care putem, puteti discuta posibilutatile de a ajunge la Minister.
Eu, noi membrii din club aveam de gând sa participam la CN, poate nu anul acesta, dar pe viitor, dar cu haosul asta nuci nu stiii ce si cum... Am incercat sa inscriu clubul la AJVPS dar la Focsani habar nu aceau ce si cum sa facem asta si nu intelegea ce vrem de fapt... Ma rog
Eu unul as incerca si as merge pana in panzele albe sa ajung la niste fonduri...
Nu cred ca in atati de multi pescari nu sunt care mai au ceva relatii, dar asta se poare discuta face to face...
Ladel de bine cred ca se pot obtine fonduri UE... Eu unul din acest motiv am creat si Asociatia cu acte inregula Enjoy Fishing poate se pot obtine ceva fonduri.... Si de ce nu si pt CN???
Poate credeti ca aberez dar eu zic ca speranta nu e moarta....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

romanraul

Mesaj de romanraul »

Scuze de greseli am trimis de pe tel...
Stima
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

oliviu orhei scrie:Pentru cei care au uitat data de inscriere si taxa de participare.

A. Pana pe data de 15 martie 2016 , cluburile vor comunia la subcomisia de pescuit la crap componenta loturilor(maximul15 pescari).

B. Taxa de participare:

Am o rugamine pentru cluburile care au avut repezentant la sedinta sa nu mai faca comentarii acum. Au votat si acum comenteaza, de ce?

Oliviu Orhei
Cred ca ar trebui specificat ca in taxa de prima etapa este inclusa suma de 1000E/lot, suma care intra in contul Campioanei Nationale pt deplasarea la CM.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

romanraul scrie:Sper sa nu supar pe nimeni dar este mare pacat si o rusine ca o echipa/ lot care reprezinta o tara sa isi achite din propriile puteri participarea, este strigator la cer.... Cum se poate face performanta cand multi nici nu pot ajunge sa participe ca nu isi permit.... Lafel de greu sau imposibil este si pentru conducerea de cluburi sa poata sustine un astfel de demers...
Chiar nu se poate gasi de ani de zile o varianta prin care 5,10,20 de reprezentati de cluburi sa mearga la Minister si sa insiste pentru obtinerea de fonduri si de ce nu inlaturarea obstacolului care toata lumea il stue de la Alba??? Nimeni nu este de neinlocuit si NU cred ca este imposibil....
In loc sa ne certam pentru bani puten incerca o adunare prin care putem, puteti discuta posibilutatile de a ajunge la Minister.
Eu, noi membrii din club aveam de gând sa participam la CN, poate nu anul acesta, dar pe viitor, dar cu haosul asta nuci nu stiii ce si cum... Am incercat sa inscriu clubul la AJVPS dar la Focsani habar nu aceau ce si cum sa facem asta si nu intelegea ce vrem de fapt... Ma rog
Eu unul as incerca si as merge pana in panzele albe sa ajung la niste fonduri...
Nu cred ca in atati de multi pescari nu sunt care mai au ceva relatii, dar asta se poare discuta face to face...
Ladel de bine cred ca se pot obtine fonduri UE... Eu unul din acest motiv am creat si Asociatia cu acte inregula Enjoy Fishing poate se pot obtine ceva fonduri.... Si de ce nu si pt CN???
Poate credeti ca aberez dar eu zic ca speranta nu e moarta....
Foarte bine punctat. Stai linistit, se lucreaza.....

Si eu sprijin proiectul de care voi vorbi la momentul potrivit, doresc sa fie o taxa simbolica de participare la CN, nu ca acum !
Adevaratul campionat national a fost cel facut de F&H (Andrei Vladeanu), 6 etape, pe 6 lacuri diferite ! Asa se vede valoarea unui lot, dupa parerea mea ! Asa trebuie structurat si CN pe viitor, cu lacuri puse la dispozitia pescarilor GRATUIT, arbitraj si cupe asigurat de catre ORGANIZATOR, in speta Agvps.

Acum este un mare haos, nici macar un cont in care se poate plati taxa nu exista.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oliviu orhei scrie:Pentru cei care au uitat data de inscriere si taxa de participare.

B. Taxa de participare:

Oliviu Orhei

pentru ca sa facut propunerea fara sa se anunte in prealabil pe ordinea de zi iar cluburile nu au avut timp sa se consulte in aceasta privinta cu membrii
parerea mea este sa se incerce o discutie cu administratia corbu pentru punerea la dispozitie gratuit a bazei de concurs iar in ceea ce priveste mia de euro din punctul meu de vedere va crea mari probleme in ceea ce priveste corectitudinea unor loturi in finala mai ales in ultima noapte :idea:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu personal nu am participat la `intrunirea AGVPS in primul rand ca am uitat si-n al doilea rand ca mi-e greata cand vad conducerea AGVPS-ului . Pur si simplu simt ca nu ma reprezinta si nu stiu decat sa ceara fara sa ofere nimic . Parerea mea personala este ca ne indreptam spre haos si ca trebuie sa facem ceva . Nu `simt ca domnul Orhei i-mi reprezinta interesele (habar nu am cine la pus acolo si de cine ? ) , nu simt ca AGVPS-UL este un partener corect , practic suntem obligati pentru ca ei trimit lotul la mondiale sa `cantam cum vrea ei , pe banii nostrii !!! . A fost o mare dezamagire de-a mea ca a trebuit sa ma afiliez la aceasta structura obligat-fortat ca sa pot inscrie lotul la CN . Simteam ca ma intorc in timp pe vreamea lui `impuscatu cand trebuia sa mergem ca oile dupa ce ne dicta .

In spiritul democratiei si-a votului vostru pt. organizarea CN-ului 2016 nu am cerut nimic de modificat si-am cerut sa fiti atent pe anul 2017 . Consider ca este democratie si un vot dat majoritar este o `lege pentru acest CN -2016 . Cu injuraturile de rigoare sustin ca nu am nici o sansa cu AGVPS-ul in viitor si ma indrept catre federatie . (parere personala ....la AG a clubului din Martie o sa vedem :wink: )

Mai am incredere doar in Vladeanu (alte injuraturi :lol: ) ... pe vremea lui nu eram asa umili si se putea face un campionat national pe bani putini . Eu ca si persoana si club i-am luat apararea cand a fost cazul si chiar am pierdut membrii pe acesasta cauza ... dar avea dreptate . Eu consider ca nu l-am tradat niciodata dar de vre-o doi ani a cazut in `dizratia noastra cand a inceput sa ne `fure din membrii nostrii crescuti in club . Intre timp consider ca am ingropat securea razboiului cu totul ca anul trecut nu am fost invitati la Turneul celor 6 si ne-a dat un semnal ca inca nu a `digerat unele discutii pe aceasta tema ('furt de membrii ) - prin intermediari :wink: .

In concluzie ori vine Vladeanu cu o solutie (si am incredere ca vine cu una buna ) ori ne indreptam catre Fane Balamuc -Federatie . :wink:

Cred ca se puteam face o negociere cu , Corbu sa platim mult mai putin balta ,chiar daca era in timpul saptamanii . Eu personal am discutat cu arbitrul nea Cici si-a zis ca vine gratis la CN sa ajute fenomenul dar cine s-l invite ..... poate mai sunt si alti arbitrii care gandesc la fel ...Se poate face ceva ...Nu sta nea Cristocea in cateva mii de euro ...daca ne uitam cat a bagat in buzunarul AGVPS-ului la CM -Corbu 2012 .

Daca ne unim fara interese ascunse se poate face ceva ... daca suntem dezbinati o sa ne ducem drakului pe `copca .

ps. Sunt curios ce zice domnul Vladeanu de aceasta situatie , sunt curios daca are o rezolvare , sunt curios daca avem o sansa la `mai bine ... poate i-mi raspunde parearea lui , care conteaza pentru mine si poate pentru multi ( alte injuraturi primesc :lol: ) ... Stiu ca o sa am frigiderul plin dar asta-i viata :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”