Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de oanavictor »

propunerea cu 1000 de euro a fost facuta de vladeanu ..........
in clipa de fata daca dorim o participare numeroasa ,trebuie renuntat la cei 1000 de euro pentru ca ne vor da mari batai de cap .......de ''banu-i ochiul dracului '' si trebuie discutat cu domnul Carstocea pentru a renunta la taxa de balta ......noi urmand sa platim doar utilitatile ,clasamentele ,arbitrajul iar daca suntem refuzati trebuie sa ne indreptam atentia spre alte lacuri si cu un sistem de desfasurare schimbat .
Pentru a nu incurca activitatea comerciala putem accepta desfasurarea competitiei in cursul saptamanii [luni -joi sau marti -vineri ]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In timpul saptamanii exclus, majoritatea pescarilor au serviciu, deci este f greu ! Dar se pot gasi balti care sa fie puse gratuit la dispozitia pescarilor, chiar si aproape de Bucuresti, de unde sunt majoritatea cluburilor care participa an de an la CN !
Si eu sunt impotriva taxei de 1000 euro, vreau sa fie taxa cat mai mica ca sa poata participa absolut toate cluburile, nu doar cele bogate ! Federatia plateste tot si pescarii participa gratuit, de ce la Agvps nu se poate ? Oare reprezentantul nostru acolo, a incercat sa obtina fonduri de acolo ?

Vorba lui Iulica, prea suntem luati de prosti pe banii nostri ! Pana cand ? :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

In primul rand, haideti sa lamurim problema "1000 euro".

In debutul sedintei am fost pusi in fata unei propuneri care urma sa fie votata.

Aici are dreptate Victor Oana, chestiunile importante ale unei astfel de sedinte sigur ca ar trebui inaintate cluburilor in prealabil, sub forma de ordine de zi.

Ei bine, propunerea era sa se organizeze calificari in 2016 pentru mondialul din 2017, iar anul acesta sa plece la CM clubul Carp United.

Motivatia era timpul necesar lotului national sa-si adune banii pentru deplasare.
In acel moment am propus ca fiecare club participant sa contribuie cu 1000 euro la bugetul lotului national, pentru a face in 2016 calificari pentru CM 2016. Propunerea mea a fost votata in UNANIMITATE, iar prima varianta nu a mai fost luata in calcul.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

petre iulian scrie: ps. Sunt curios ce zice domnul Vladeanu de aceasta situatie , sunt curios daca are o rezolvare , sunt curios daca avem o sansa la `mai bine ... poate i-mi raspunde parearea lui , care conteaza pentru mine si poate pentru multi ( alte injuraturi primesc :lol: ) ... Stiu ca o sa am frigiderul plin dar asta-i viata :lol:
Iti multumesc, Iulica, pentru incredere si vorbele frumoase.
Din capul locului vreau sa te asigur ca pentru mine nu a existat nicio secure si niciun razboi, poate doar o lipsa de comunicare.

Daca imi ceri parerea eu pot sa mi-o spun, insa la modul general. Nu mai sunt in masura sa ofer rezolvari. Imi vad si eu de clubul meu - The One si cam atat.
Sanse la mai bine intotdeauna vom avea, eu sunt optimist.

Obiectivul principal trebuie sa fie reatragerea cluburilor si gruparilor de pescari DIN TOATA TARA in circuitul national. Deschiderea si dezvoltarea fenomenului.
Trebuie discutat cu fiecare si aflate conditiile in care ar putea participa. Trebuiesc identificate problemele de care se lovesc si rezolvate (pe cat se poate, desigur).

Dupa acest prim pas se poate schita o structura a campionatului national. Structura pe care trebuie s-o contureze cluburile participante si nimeni altcineva, indiferent care a fost, este sau o sa fie forul diriguitor.

Apoi, aceste lucruri trebuiesc date in lucru forului conducator pentru a putea fi legalizate, reglementate si arbitrate.

Nu trebuie uitat niciodata ca daca vom reusi sa reajungem la 20 de cluburi in circuitul national, absolut toata lumea din fenomen va avea de castigat. Daca restrangem treaba la cateva cluburi "bogate" pierde toata lumea. Cu cateva mici exceptii...
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="andrei vladeanu"]In primul rand, haideti sa lamurim problema "1000 euro".

In debutul sedintei am fost pusi in fata unei propuneri care urma sa fie votata.

Ei bine, propunerea era sa se organizeze calificari in 2016 pentru mondialul din 2017, iar anul acesta sa plece la CM clubul Carp United.

Cine a facut propunerea si cum a sustinut-o stiind bine ca nici pe Carp -United nu-i da banii afara din club !

Motivatia era timpul necesar lotului national sa-si adune banii pentru deplasare.[quote]

Carp=United ar fi acceptat aceasta propunere ?
Carp -United a fost intrebata daca este de acord cu propunerea ?
De ce nu au fost intrebate si alte cluburi daca pot sustine deplasarea stiind ca nu Carp-United ESTE CEL MAI BOGAT CLUB ?
ROG SA NU SE INTELEAGA FAPTUL CA ESTE UN ATAC LA ADRESA CLUBULUI CARP-UNITED ,PUR SI SIMPLU NU INTELEG CUM SE POATE FACE O ASEMENEA PROPUNERE FARA O DISCUTIE PREALABILA SI DE CE !!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Obiectivul principal trebuie sa fie reatragerea cluburilor si gruparilor de pescari DIN TOATA TARA in circuitul national. Deschiderea si dezvoltarea fenomenului.
Trebuie discutat cu fiecare si aflate conditiile in care ar putea participa. Trebuiesc identificate problemele de care se lovesc si rezolvate (pe cat se poate, desigur).

FOARTE CORECT SI PERFECT REALIZABIL DAR FARA IMPUNERI DE GENUL NEAPARAT CORBU .....sau vorba lu' Ceausescu ''NEAMESTECUL IN TREBURILE INTERNE ''

Nu trebuie uitat niciodata ca daca vom reusi sa reajungem la 20 de cluburi in circuitul national, absolut toata lumea din fenomen va avea de castigat. Daca restrangem treaba la cateva cluburi "bogate" pierde toata lumea. Cu cateva mici exceptii...
SI ATUNCI INTREB DIN NOU .......ESTE BINE SA SE FACA COMPETITIA DOAR CU 4-5 CLUBURI ????

andrei vladeanu
Veteran

Intreaba...
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:Intreaba...

Am intrebat si poate se indura cineva si raspunde ...........ROG CLUBURILE CARE DORESC SA PARTICIPE ANUL ASTA SAU IN VIITORUL APROPIAT .
POATE INTRA SI CLUBURILE DIN TARA SA SPUNA O PARERE ........din punctul meu de vedere ceea ce se intampla in momentul de fata este UN MARE PAS INAPOI ,CE VA DUCE LA MOARTEA FENOMENULUI NUMIT CAMPIONAT NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP !!!!!!!!!!

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Club Sportiv Tomis Carp isi doreste participarea la CN. In conditiile actulale nu se poate pune problema pentru ca suma estimata pentru ambele etape (daca se vor tine 2 etape) este foarte mare... Si piedica nu o reprezinta doar cei 1000 euro pentru lotul castigator, suma totala este fabuloasa!
Legat de CN si de ce vom face pe viitor, noi cluburile, pana nu se stabileste o "capetenie", acceptata majoritar, cel mai probabil nu se va face nimic desi sunt foarte multe propuneri bune si chiar foarte bune, insa totul ramane la stadiu de propunere ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Din pacate nu am fost la sedinta, dar am inteles ca propunerea cu participarea Carp United la CM 2016 fara calificari ar fi venit din partea lui Orhei.
O sedinta trebuie anuntata din timp, stabilita o ordine de zi, cu propuneri concrete, astfel incat reprezentantii cluburilor sa se poata sfatui din timp cu membrii lotului !
Nu este normal ca la o sedinta de CN sa fie asa putine cluburi participante, in loc sa dezvoltam fenomenul il ANIHILAM ! La taxa actuala de 100 de milioane se adauga inca 100 milioane nada+deplasare Constanta+cazare+ etc, adica circa 200 milioane ptr un CN FARA PREMII, unde participi doar ca sa iesi campion national si sa reprezinti Romania la CM ! (atentie, tot pe banii tai, cu procese si plangeri penale venite din partea Federatiei).

Deci, ce propunere am, si il rog pe Oliviu Orhei sa-mi raspunda public, sa nu mai ocoleasca raspunsurile(il intreb ptr ca este reprezentantul pescarilor la Agvps) :

1. balta fara taxe. se poate, in trecut AV a reusit sa obtina si balta gratis si sponsorizare de 100 milioane din partea patronului baltii, una dintre cele mai bune balti din tara ! iar anul asta 2 balti cunoscute au pus balta gratis la dispozitia campionilor nationali, ca sa obtina bani ptr deplasarea la CM. deci se poate !
2.fara taxa de 1000 euro ptr lotul national, fiecare se descurca in cazul in care iese campion national. de cand se fac calificari, din 2004, cate loturi castigatoare de cn nu au participat la cm ptr ca nu au avut bani ? va zic eu, niciunul !
3.taxa de participare sa fie doar cat sa asigure arbitrajul.(normal ar fi fost sa fie suportat de catre organizator, Agvps, ca de aceea se numeste CN Agvps)
4.balta cat mai aproape de bucuresti, majoritatea cluburilor sunt din bucuresti ! si pe profilul baltii pe care se va desfasura CM !
5.alta sedinta la inceput de februarie, cu ordine de zi stabilita din timp, propuneri ptr balti care pot fi puse la dispozitie gratis, nu doar postari in care sa ne fie ceruti 100 de milioane de club !

Astept raspunsurile....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”