Moderator: gor965
Iti multumesc, Iulica, pentru incredere si vorbele frumoase.petre iulian scrie: ps. Sunt curios ce zice domnul Vladeanu de aceasta situatie , sunt curios daca are o rezolvare , sunt curios daca avem o sansa la `mai bine ... poate i-mi raspunde parearea lui , care conteaza pentru mine si poate pentru multi ( alte injuraturi primesc) ... Stiu ca o sa am frigiderul plin dar asta-i viata
SI ATUNCI INTREB DIN NOU .......ESTE BINE SA SE FACA COMPETITIA DOAR CU 4-5 CLUBURI ????andrei vladeanu scrie:
Obiectivul principal trebuie sa fie reatragerea cluburilor si gruparilor de pescari DIN TOATA TARA in circuitul national. Deschiderea si dezvoltarea fenomenului.
Trebuie discutat cu fiecare si aflate conditiile in care ar putea participa. Trebuiesc identificate problemele de care se lovesc si rezolvate (pe cat se poate, desigur).
FOARTE CORECT SI PERFECT REALIZABIL DAR FARA IMPUNERI DE GENUL NEAPARAT CORBU .....sau vorba lu' Ceausescu ''NEAMESTECUL IN TREBURILE INTERNE ''
Nu trebuie uitat niciodata ca daca vom reusi sa reajungem la 20 de cluburi in circuitul national, absolut toata lumea din fenomen va avea de castigat. Daca restrangem treaba la cateva cluburi "bogate" pierde toata lumea. Cu cateva mici exceptii...
andrei vladeanu scrie:Intreaba...