Vladut Mateianu scrie:cristi.albu scrie:Vladut Mateianu scrie:Deci, debut cu stangul ptr editia de debut a targului F&H !
Nu te grabi!
Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate ! Eu sunt insa sceptic, Romania nu se poate compara cu Ungaria !
Salut domnilor,
Eu cred ca principalul risc pentru F&H Expo este VREMEA.. Daca va fi ca azi (duminica 17 ianuarie) sau ca maine, va fi un dezastru.. Aici au dreptate cei care spun ca a fost programata prea devreme pentru Romania - dpdv vreme. Dar deh.. probabil atunci si-a mai gasit loc o expo F&H, in ceea ce suntem noi considerati - restul Europei..
Cit despre bani, 30 de lei taxa de intrare nu cred ca vor face diferenta:
- pentru cei carora li se pare o suma, slabe sanse sa cheltuie ceva la tirg.. deci tirgul nu pierde mare lucru
- in schimb in Romania, paine si circ face audienta, selfie-uri si Facebook cu pescari celebri, deci exista sanse ca pe multi sa-i intereseze evenimentele / "giumbuslucurile" pregatite de organizatori
- cadoul idiot al organizatorilor (sapca si undita - "geniali" pentru un forum de pescari de crap) poate fi plasat copiilor.. EVIDENT, mai simplu si mai util era un voucher cu o valoare oarecare (sa zicem 20 de lei) utilizat la cumparaturi / deci vinzari.. Decit daca vreun F&H organizator, n-are bucurii la vreo firma de chinezisme ce vinde, culmea, sepci si bete..
Dar pentru aceia care nu au copii, n-au chef sa socializeze cu vedetele F&H, si nu-i mai impresioneaza tiritul nalucii prin piscina.. Da, e o problema.. Citi sunt, nu stiu, estimez ca nu prea multi tinind seama de considerentele anterioare (.. "paine si circ" face audienta ...)
Vladut are insa dreptate:
- o reteta made in Hungary/Europe NU are neaparat succes si in Romania...
Stiu multinationale grele care au pierdut sute de mii de euro cu ratarea/lansarea unui produs nou in Romania, dupa ce au avut succes in Polonia/Ungaria... Sau fonduri de investitii financiare care au pierderi grele sau au facut exit pe pierderi de milioane, dupa ce au aplicat "retete de succes" in romanica..