Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:
cristi.albu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Deci, debut cu stangul ptr editia de debut a targului F&H !
Nu te grabi!
Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate ! Eu sunt insa sceptic, Romania nu se poate compara cu Ungaria !
------------------

eu sunt curios daca vine cineva sa-si cumpere/este interesat de nada pe 12 Februarie . Consider ca data este prost aleasa , mult prea devreme .... o sa vedeti :wink:
Inteleg ca multi vin sa promoveze nada dar nu cred ca-i interes asa devreme ....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

vraiste

Mesaj de vraiste »

tinerea unui targ este foarte buna: ai de ales intre a merge sau nu!

daca nu s-ar organiza, ai avea o singura posibilitate!

asa era economia in Romania anilor 1990-2000 (sper ca este un exemplu corect) cand totul se inchidea si oamenii deveneau someri.

de asemenea, este un eveniment care creeaza si o anumita efervescenta: discutii, tranzactii, plati, schimburi de experinta, vizite, teste, review-uri, etc.

ca nu ne comparam cu altii ?! asa este, dar daca acest eveniment nu s-ar tine, atunci am fi la o distanta si mai mare de ei!

ca este prea scump/ieftin, sarac, bogat etc... piata il va elimina sau nu ( vezi exemplul expoaventuri )

acum ramane de vazut priceperea organizatorilor de a face un eveniment reusit (inclusiv financiar) astfel incat sa se tina si in toamna sau in primavara viitoare!

initiativa lor este laudabila si trebuie incurajata de toata lumea!

eu le doresc mult succes, iar participantilor vizitator sa iasa cu impresii pozitive (cu gandul ca vor mai veni la acest eveniment)

ejas

Mesaj de ejas »

Vladut Mateianu scrie:
cristi.albu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Deci, debut cu stangul ptr editia de debut a targului F&H !
Nu te grabi!
Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate ! Eu sunt insa sceptic, Romania nu se poate compara cu Ungaria !
Salut domnilor,

Eu cred ca principalul risc pentru F&H Expo este VREMEA.. Daca va fi ca azi (duminica 17 ianuarie) sau ca maine, va fi un dezastru.. Aici au dreptate cei care spun ca a fost programata prea devreme pentru Romania - dpdv vreme. Dar deh.. probabil atunci si-a mai gasit loc o expo F&H, in ceea ce suntem noi considerati - restul Europei..
Cit despre bani, 30 de lei taxa de intrare nu cred ca vor face diferenta:
- pentru cei carora li se pare o suma, slabe sanse sa cheltuie ceva la tirg.. deci tirgul nu pierde mare lucru
- in schimb in Romania, paine si circ face audienta, selfie-uri si Facebook cu pescari celebri, deci exista sanse ca pe multi sa-i intereseze evenimentele / "giumbuslucurile" pregatite de organizatori
- cadoul idiot al organizatorilor (sapca si undita - "geniali" pentru un forum de pescari de crap) poate fi plasat copiilor.. EVIDENT, mai simplu si mai util era un voucher cu o valoare oarecare (sa zicem 20 de lei) utilizat la cumparaturi / deci vinzari.. Decit daca vreun F&H organizator, n-are bucurii la vreo firma de chinezisme ce vinde, culmea, sepci si bete..

Dar pentru aceia care nu au copii, n-au chef sa socializeze cu vedetele F&H, si nu-i mai impresioneaza tiritul nalucii prin piscina.. Da, e o problema.. Citi sunt, nu stiu, estimez ca nu prea multi tinind seama de considerentele anterioare (.. "paine si circ" face audienta ...)

Vladut are insa dreptate:
- o reteta made in Hungary/Europe NU are neaparat succes si in Romania...
Stiu multinationale grele care au pierdut sute de mii de euro cu ratarea/lansarea unui produs nou in Romania, dupa ce au avut succes in Polonia/Ungaria... Sau fonduri de investitii financiare care au pierderi grele sau au facut exit pe pierderi de milioane, dupa ce au aplicat "retete de succes" in romanica..

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

vioril

Mesaj de vioril »

buna seara ,

expozantii pe placul vanatorilor, care vor fi ? nu de alta, dar........ istoricul targurilor din trecut facute de AVP au lasat foarte mult de dorit .
catch & release DOAR DACA E CAZUL

stangadan

Mesaj de stangadan »

Ce program are expozitia ?

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

Din cate stiu parca intre orele 10:00 si 18:00

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

vioril scrie:buna seara ,

expozantii pe placul vanatorilor, care vor fi ? nu de alta, dar........ istoricul targurilor din trecut facute de AVP au lasat foarte mult de dorit .
Elite Hunting, AGH-Beretta, Rentarm ... toate vin cu arme si munitie. Tapel, Shooterking, DeerHunter, Decathlon ...

malavita

Mesaj de malavita »

am inceput sa citesc acest topic si cat am dorit tot nu am reusit sa citesc toate postarile,din cate am inteles majoritatea vorbesc\doresc o adunare gen balci cu detoate pt toate buzunarele si reduceri de n%
pai daca asta este scopul eu nu o sa bat drumul de la craiova pt cativa lei castigati la niste boiliesuri sau ace fire plumbi si mai stiu eu ce chilipiruri.
eu unul doresc sa vad noutati si tendinte in materie de monturi,echipamente sau accesorii.doresc prezentari,tehnici noi,ce este bine si ce este gresit in pescuitul crapului.
de exemplu vreau sa aflu cum pot pune fir pe mulineta fara ca acesta sa se rasucesca.am cautat pe net si am tot intrebat si nimeni nu stie exact.
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

malavita scrie: de exemplu vreau sa aflu cum pot pune fir pe mulineta fara ca acesta sa se rasucesca.am cautat pe net si am tot intrebat si nimeni nu stie exact.
pe malul apei, legi rola de 300 m de mulineta, apoi o trimiti cu vaporasul in larg pana se termina firul ! apoi te apuci sa mulinezi, firul fiind liber se va putea rasuci in apa, asa intrand cat mai nerasucit pe mulineta....
dar, dupa primul lanseu si recuperare, nu se va rasuci iar firul ? :?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”