Dan Mitranescu scrie:ionut72 scrie:
Miile de oameni care te cunosc nu-si vor schimba parerea despre tine. Celelate mii de oameni care nu te cunosc s-ar putea sa combine parerile celor care te cunosc, postarile tale de pe forum si mesajele private pe care i le-ai adresat individului (si care, iata, pot aparea oricand la vedere) si, din mixul asta, sa reiasa imaginea "ta". Care, repet, nu-i a ta, e rezultanta parerilor celorlalti despre tine.
"Imaginea mea" comerciala ma deranjeaza numai ca idee, mai ales cand este adusa in discutie de oameni apropiati, care ma cunosc destul de bine.
Nu am muncit niciodata pentru aceasta imagine, pentru ca nu ma caracterizeaza sa traiesc de pe urma acesteia. Prietenii cu care ma afisez, hainele cu care ma imbrac si apar public, tratarea neemancipata a pescuitului, faptul ca nu ma feresc sa spun ca mananc peste si sa tin parte morala celor care fac asta , cand multi clienti ai mei considera acest lucru destul de imoral , ... Deci niciodata nu am pozat pentru "imagine".
Aici vorbim de imaginea mea de om , de barbat, imagine la care tin cu adevarat si care este singuta ce mi-a adus o viata asa cum mi-am dorit-o in societate.
Daca nu injur public, sa ma feresc "sa afle cineva" ca fac si asta atunci cand cineva isi bate joc de mine sau familia mea ?
Nu oameni buni, injur si ma bat in orice situatie in care demnitate mi se pune la incercare,( cu exceptia copiilor si a femeilor ). Nu stiu sa scuip, dar recunosc ca nu stiu ce se intampla daca stiam.
Daca ma ajuta cu ceva, inca nu am dosare penale, chiar daca am fost chemat pe la politie in cateva cazuri.
Asta este "imaginea" mea reala de barbat , daca cineva doreste sa tina cont de ea, sa nu cumva sa fie indus in eroare de miile de dialoguri pe care le-am purtat pe aici, fara sa ajung la astfel de situatii pe care nu le caut si nu le doresc in viata mea.
La administratori si la moderatori nu am sa ma plang niciodata, desi imi sunt prieteni toti.
Nu este felul meu sa fiu paracios si nici nu vreau sa ii pun in situatia de a fi numiti "trepadusi".
Puteam sa sterg pozele mesajelor private ( este sectiune ce pot sa o administrez ), dar nu o fac pentru ca nu ma feresc sa se afle "imaginea mea". Imi doream sa puna si celelalte mesaje, ca alea ma ungeau la suflet ... ( "dar nu le mai are"... ) . Am posibilitatea sa le pun eu, dar aici intervine caracterul meu, ce nu ma lasa sa ma afisez cu asa ceva.