RUGAMINTE CATRE MEMBRII FORUMULUI

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: RUGAMINTE CATRE MEMBRII FORUMULUI

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu

Am fost luat la p..la eu si toata familia de incarcam zeci de frigidere . La inceput reactionam dur si ma luam in gura cu toti . Intre timp am invatat ca daca reactionez la toate clonele si ma bag in seama cu toti aiurea mai rau fac ca intretin scandalul si sunt mai rau terfelit .

In concluzie ....nu merita :wink: Majoritatea te cunosc ca pe un pescar bun si cu coloana vertebrala si nu pot doua-trei persoane sa schimbe acest lucru .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie:
Dan M scrie:Ba e foarte corect. E un subforum platit si moderatorul poate actiona ca atare. Puteti deschide un nou topic la Liber la discutii despre acest subiect, unde moderarea se face de catre moderatorii Crapmania. De asemenea va propun si urmatorul thread: http://www.crapmania.ro/forum/anunturi- ... 43478.html
-----------

din prima sa stii ca discutam nu ne certam :D
fi atent : eu deschid un topic la noi (4carp) in care pot sterge si modifica ce vreau eu . Incep sa te "intep" pe tine cu diverse chestii si tu cand vrei sa-mi dai o replica ti-o sterg :lol: . Apar mai multe postari in care te "inteapa" pe tine si nu zic nimic dar cand vrei si tu sa-ti dau dreptul la replica nu ti-o ofer si -ti sterg ce vrei sa zici . Daca are `curajul cineva sa scrie ceva care ma deranjeaza sterg postarile ... Daca era un subiect rferitot la nada era alceva ca doar nu platesc pentru antireclama dar asa ...

Tot sustii ca-i corect ?

ps. repet ca nu am nimic cu tine s-au Dan Mitranescu , va respect si asa o sa ramana :wink: Noi discutam ca sa treaca iarna ,ca fara topicuri de can-can nu-i animatie :D :D
Ai observat tu ceva sters sau modificat pe aici ?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

scuzee Dane am gresit :wink:
Nu am gasit o postare de-a mea si am crezut ca a disparut dar acum am cautat mai atent si este postul meu .

Recunosc cand gresesc asa ca scuzee inca odata :wink:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dane vezi ca stiu cum este sa nu poti spune multe .....Cand am inceput sa vindem nada a trebuit sa inghit asta si .......e greu :D Tu sti :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:Dan Mitranescu

Am fost luat la p..la eu si toata familia de incarcam zeci de frigidere . La inceput reactionam dur si ma luam in gura cu toti . Intre timp am invatat ca daca reactionez la toate clonele si ma bag in seama cu toti aiurea mai rau fac ca intretin scandalul si sunt mai rau terfelit .

In concluzie ....nu merita :wink: Majoritatea te cunosc ca pe un pescar bun si cu coloana vertebrala si nu pot doua-trei persoane sa schimbe acest lucru .
Iulica,
Stiu asta si am ajuns la o intelegere cu toti cei care am avut diferente de opinie.
Cazul asta este special. A inceput pe infopes. prin 2009.
Am crezut ca este pus de cineva din bransa sa faca asta ( imi cer scuze ca am gandit asta ).
Am crezut ca este platit de site sa intretina treaba ( iar imi cer scuze )
Nu intelegeam de ce un om sa aiba atata ura pe mine si pe care sa o tina atat de mult timp, fara ca eu sa-i fi facut ceva vreodata.
Am ajuns sa ma gandesc la fostele prietene si la mariajele acestora, ca numai dragostea mai lasa sechele asemenea, dar nici astea nu tin sapte ani. ( aici am avut cateva probleme morale , dar cu multi ani in urma ).
Nu am gasit nimic sa semene.

Nici nu va imaginati ce sta in spatele aceste povesti si unde ii sunt radacinile.
O sa aflati cat de curand cine este Bogdanel.

Cu un ultim efort moral din partea mea, il rog pe aceasta cale pe Bogdanel , sa nu mai interactioneze cu mine in nicio discutie publica.
Daca domnul inginer renunta barbateste la acest lucru, promit ca nu am sa dezvalui niciodata povestea.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Dan Mitranescu scrie:
ionut72 scrie: Miile de oameni care te cunosc nu-si vor schimba parerea despre tine. Celelate mii de oameni care nu te cunosc s-ar putea sa combine parerile celor care te cunosc, postarile tale de pe forum si mesajele private pe care i le-ai adresat individului (si care, iata, pot aparea oricand la vedere) si, din mixul asta, sa reiasa imaginea "ta". Care, repet, nu-i a ta, e rezultanta parerilor celorlalti despre tine.
"Imaginea mea" comerciala ma deranjeaza numai ca idee, mai ales cand este adusa in discutie de oameni apropiati, care ma cunosc destul de bine.
Nu am muncit niciodata pentru aceasta imagine, pentru ca nu ma caracterizeaza sa traiesc de pe urma acesteia. Prietenii cu care ma afisez, hainele cu care ma imbrac si apar public, tratarea neemancipata a pescuitului, faptul ca nu ma feresc sa spun ca mananc peste si sa tin parte morala celor care fac asta , cand multi clienti ai mei considera acest lucru destul de imoral , ... Deci niciodata nu am pozat pentru "imagine".

Aici vorbim de imaginea mea de om , de barbat, imagine la care tin cu adevarat si care este singuta ce mi-a adus o viata asa cum mi-am dorit-o in societate.
Daca nu injur public, sa ma feresc "sa afle cineva" ca fac si asta atunci cand cineva isi bate joc de mine sau familia mea ?
Nu oameni buni, injur si ma bat in orice situatie in care demnitate mi se pune la incercare,( cu exceptia copiilor si a femeilor ). Nu stiu sa scuip, dar recunosc ca nu stiu ce se intampla daca stiam.
Daca ma ajuta cu ceva, inca nu am dosare penale, chiar daca am fost chemat pe la politie in cateva cazuri.
Asta este "imaginea" mea reala de barbat , daca cineva doreste sa tina cont de ea, sa nu cumva sa fie indus in eroare de miile de dialoguri pe care le-am purtat pe aici, fara sa ajung la astfel de situatii pe care nu le caut si nu le doresc in viata mea.

La administratori si la moderatori nu am sa ma plang niciodata, desi imi sunt prieteni toti.
Nu este felul meu sa fiu paracios si nici nu vreau sa ii pun in situatia de a fi numiti "trepadusi".

Puteam sa sterg pozele mesajelor private ( este sectiune ce pot sa o administrez ), dar nu o fac pentru ca nu ma feresc sa se afle "imaginea mea". Imi doream sa puna si celelalte mesaje, ca alea ma ungeau la suflet ... ( "dar nu le mai are"... ) . Am posibilitatea sa le pun eu, dar aici intervine caracterul meu, ce nu ma lasa sa ma afisez cu asa ceva.
Nu ma mai contrazic ....cu Mitranescu ! Injura , bate oameni , daca mai invata si sa scuipe....devine periculos :lol: !!!
PS - Lao , daca esti barbat , de ce te feresti sa-ti dai numele real ??? Asa fiecare isi asuma...ce vorbeste !

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:Dane vezi ca stiu cum este sa nu poti spune multe .....Cand am inceput sa vindem nada a trebuit sa inghit asta si .......e greu :D Tu sti :wink:
La mine a fost mai nasol. Am inghitit fara sa stiu sa scuip. :D

Vezi. Pentru asta o sa fie bine ca pot sterge eu topicul. :D

In baza la moderatori , cine stie cu ce imagine ajungem . :D

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

ionut72 scrie:
Asa ca am sa merg la judecata.
Ai libertatea asta, doar ca sa nu-ti faci iluzii!
Nu are sanse de castig decat daca paratul recunoaste toate acuzatiile ce i se aduc. In cazul in care acesta nu recunoste acuzatiile e practic imposibil de stabilit cu certitudine ca e vinovat de amenintari, jigniri ori injurii, facute in moediul on-line. Nu e suficient sa mergi la judecata cu niste postari facute de X-ulescu, pe contul userului Gica, la data de, pe sit-ul X, avand IP-ul ZZZ ... ptr. ca nu-ti garanteaza nimeni ca X-ulescu a apasat pe taste. De pe calculatorul lui X, pe contul Gica putea sa intre si sa scrie kkt-uri si ma-sa, si ta-su, si fiu-su, si var-su, si vecinu si baiatul de la cablu ...si tot asa. Am fost si eu amenintat odata cu datul in judecata si din cate am citit, ptr. chestii de genul asta n-a fost nimeni condamnat vreodata tocmai ptr. ca nu se poate proba cu certitudine ca cel acuzat (daca nu recunoate singur) e autorul. In Europa au fost cazuri de hakeri sau teroristi care au ajuns la puscarie ptr. ca si-au recunoscut fapele facute in mediul online (isi doreau sa se stie despre actiunile lor) dar in rest, ptr. amenintari, jigniri, injurii, nerecunoscute, nu sunt sanse de reusita.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

gor965 scrie:
ionut72 scrie:
Asa ca am sa merg la judecata.
Ai libertatea asta, doar ca sa nu-ti faci iluzii!
Nu are sanse de castig decat daca paratul recunoaste toate acuzatiile ce i se aduc. In cazul in care acesta nu recunoste acuzatiile e practic imposibil de stabilit cu certitudine ca e vinovat de amenintari, jigniri ori injurii, facute in moediul on-line. Nu e suficient sa mergi la judecata cu niste postari facute de X-ulescu, pe contul userului Gica, la data de, pe sit-ul X, avand IP-ul ZZZ ... ptr. ca nu-ti garanteaza nimeni ca X-ulescu a apasat pe taste. De pe calculatorul lui X, pe contul Gica putea sa intre si sa scrie kkt-uri si ma-sa, si ta-su, si fiu-su, si var-su, si vecinu si baiatul de la cablu ...si tot asa. Am fost si eu amenintat odata cu datul in judecata si din cate am citit, ptr. chestii de genul asta n-a fost nimeni condamnat vreodata tocmai ptr. ca nu se poate proba cu certitudine ca cel acuzat (daca nu recunoate singur) e autorul. In Europa au fost cazuri de hakeri sau teroristi care au ajuns la puscarie ptr. ca si-au recunoscut fapele facute in mediul online (isi doreau sa se stie despre actiunile lor) dar in rest, ptr. amenintari, jigniri, injurii, nerecunoscute, nu sunt sanse de reusita.
Si atunci cam cum crezi ca trebuia sa formulez deschiderea topicului ? :wink: :)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie: Si atunci cam cum crezi ca trebuia sa formulez deschiderea topicului ? :wink: :)
In mod normal, faci plangere catre administratia sit-ului care, in virtutea celor aratate, are dreptul sa avertizeze, sa sanctioneze, sa baneze ori sa steraga contul celui vinovat. Eu sincer am avut impresia ca intre tine si Lao e o problema personala care ne depaseste pe noi astia de pe forum (mai in gluma mai in serios am intrebat odata daca e o problema de bani sau de femei ? :D ) si n-am dat prea mare importanta intepaturilor care mai apareau din cand in cand (de obicei am mai editat in postari, cuvintele jignitoare).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”