O idee : " Lao esti barbat ...sau doar un....care jignesti din spatele unui pseudonim ???" Zonele e cu ....sunt la alegere in functie de imaginatia ta !!!
Moderator: Dan Mitranescu
Scopul meu in topicul asta a fost altul.gor965 scrie:In mod normal, faci plangere catre administratia sit-ului care, in virtutea celor aratate, are dreptul sa avertizeze, sa sanctioneze, sa baneze ori sa steraga contul celui vinovat. Eu sincer am avut impresia ca intre tine si Lao e o problema personala care ne depaseste pe noi astia de pe forum (mai in gluma mai in serios am intrebat odata daca e o problema de bani sau de femei ?Dan Mitranescu scrie: Si atunci cam cum crezi ca trebuia sa formulez deschiderea topicului ?![]()
) si n-am dat prea mare importanta intepaturilor care mai apareau din cand in cand (de obicei am mai editat in postari, cuvintele jignitoare).
O idee : " Lao esti barbat ...sau doar un....care jignesti din spatele unui pseudonim ???" Zonele e cu ....sunt la alegere in functie de imaginatia ta !!![/quote]Florin Pata scrie:Si atunci cam cum crezi ca trebuia sa formulez deschiderea topicului ?![]()
Vorbesc cu el din 1996. Initial telefonic si din 2009 m-a gasit pe internet.Dan Mitranescu scrie:O idee : " Lao esti barbat ...sau doar un....care jignesti din spatele unui pseudonim ???" Zonele e cu ....sunt la alegere in functie de imaginatia ta !!!Florin Pata scrie:Si atunci cam cum crezi ca trebuia sa formulez deschiderea topicului ?![]()
La fel, daca iti face plangere ptr. amenintari si/sau injurii facute online, nu rezolva nimic cat timp acuzatiil nu sunt recunoscute. In schimb, daca tu te simti hartuit de plangerile facute il poti actiona in judecata (aici ai sanse).Dan Mitranescu scrie: Scopul meu in topicul asta a fost altul.
P.S. Initial am asteptat sa-mi faca plangere la politie. Nu a mers ...
Atunci e o treaba veche ! Numarul lui iti apare ? Plangere la politie , afla cine detine numarul si ....!Florin Pata scrie:Vorbesc cu el din 1996. Initial telefonic si din 2009 m-a gasit pe internet.Dan Mitranescu scrie:O idee : " Lao esti barbat ...sau doar un....care jignesti din spatele unui pseudonim ???" Zonele e cu ....sunt la alegere in functie de imaginatia ta !!!Florin Pata scrie:Si atunci cam cum crezi ca trebuia sa formulez deschiderea topicului ?![]()
Crezi ca nu am pus problema si asa ?
Ma interesa numai inceputul acelei reclamatii.gor965 scrie:La fel, daca iti face plangere ptr. amenintari si/sau injurii facute online, nu rezolva nimic cat timp acuzatiil nu sunt recunoscute. In schimb, daca tu te simti hartuit de plangerile facute il poti actiona in judecata (aici ai sanse).Dan Mitranescu scrie: Scopul meu in topicul asta a fost altul.
Domnule Chestor, sunsemnatul Lao, fiul lui X si Y, domiciliat in........, posesor al CI ......Dan Mitranescu scrie:
Ma interesa numai inceputul acelei reclamatii.
Asa cum iti spun toti ...datul in judecata nu te ajuta cu nimic ! In schimb exista "baieti" care il pot localiza , "educa" si .....rezolva problema ! Bineinteles ca eu nu cunosc astfel de "baieti"Dan Mitranescu scrie:Ma interesa numai inceputul acelei reclamatii.gor965 scrie:La fel, daca iti face plangere ptr. amenintari si/sau injurii facute online, nu rezolva nimic cat timp acuzatiil nu sunt recunoscute. In schimb, daca tu te simti hartuit de plangerile facute il poti actiona in judecata (aici ai sanse).Dan Mitranescu scrie: Scopul meu in topicul asta a fost altul.
gor965 scrie:Domnule Chestor, sunsemnatul Lao, fiul lui X si Y, domiciliat in........, posesor al CI ......Dan Mitranescu scrie:
Ma interesa numai inceputul acelei reclamatii.