Ai libertatea asta, doar ca sa nu-ti faci iluzii!Asa ca am sa merg la judecata.

Moderator: Dan Mitranescu
Ai libertatea asta, doar ca sa nu-ti faci iluzii!Asa ca am sa merg la judecata.
Discutiile s-au reaprins (s-au reaprins ptc este o situatie mai veche) in topicul cu Vijelie, insa nu au fost folosite cuvinte obscene astfel incat sa fie cazul de a fi moderate. Mie, personal, de fiecare data cand cineva imi cere sa intervin o fac neconditionat.pharaoh scrie:Dane, lasa vrajeala, discutiile nu au inceput pe topicul asta.
"Imaginea mea" comerciala ma deranjeaza numai ca idee, mai ales cand este adusa in discutie de oameni apropiati, care ma cunosc destul de bine.ionut72 scrie: Miile de oameni care te cunosc nu-si vor schimba parerea despre tine. Celelate mii de oameni care nu te cunosc s-ar putea sa combine parerile celor care te cunosc, postarile tale de pe forum si mesajele private pe care i le-ai adresat individului (si care, iata, pot aparea oricand la vedere) si, din mixul asta, sa reiasa imaginea "ta". Care, repet, nu-i a ta, e rezultanta parerilor celorlalti despre tine.
La topicul cu lansetele ai fost destul de dibaci.petre iulian scrie:nu prea-i corect ca cel care deschide un topic pe aceasta tema de can-can sa poata sterge mesajele dupa bunul placNu are nici o treaba cu spatiul de reclama al magazinului .. Este un topic de can-can si trebuie mutat la un topic adecvat
Si mie mi-a disparut o postare .
Eu nu am nimic de impartit cu Dan ....ca sa nu se inteleaga alceva
-----------Dan M scrie:Ba e foarte corect. E un subforum platit si moderatorul poate actiona ca atare. Puteti deschide un nou topic la Liber la discutii despre acest subiect, unde moderarea se face de catre moderatorii Crapmania. De asemenea va propun si urmatorul thread: http://www.crapmania.ro/forum/anunturi- ... 43478.html
Da Iulian, pot alege sa nu-ti raspund in topicul tau si sa deschid unul nou la Liber la discutii.petre iulian scrie:-----------Dan M scrie:Ba e foarte corect. E un subforum platit si moderatorul poate actiona ca atare. Puteti deschide un nou topic la Liber la discutii despre acest subiect, unde moderarea se face de catre moderatorii Crapmania. De asemenea va propun si urmatorul thread: http://www.crapmania.ro/forum/anunturi- ... 43478.html
din prima sa stii ca discutam nu ne certam![]()
fi atent : eu deschid un topic la noi (4carp) in care pot sterge si modifica ce vreau eu . Incep sa te "intep" pe tine cu diverse chestii si tu cand vrei sa-mi dai o replica ti-o sterg. Apar mai multe postari in care te "inteapa" pe tine si nu zic nimic dar cand vrei si tu sa-ti dau dreptul la replica nu ti-o ofer si -ti sterg ce vrei sa zici . Daca are `curajul cineva sa scrie ceva care ma deranjeaza sterg postarile ... Daca era un subiect rferitot la nada era alceva ca doar nu platesc pentru antireclama dar asa ...
Tot sustii ca-i corect ?
ps. repet ca nu am nimic cu tine s-au Dan Mitranescu , va respect si asa o sa ramanaNoi discutam ca sa treaca iarna ,ca fara topicuri de can-can nu-i animatie
![]()