RUGAMINTE CATRE MEMBRII FORUMULUI

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
ionut72
pescar de competitie

Re: RUGAMINTE CATRE MEMBRII FORUMULUI

Mesaj de ionut72 »

Asa ca am sa merg la judecata.
Ai libertatea asta, doar ca sa nu-ti faci iluzii!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Salut.
eu si moderatorii nu ne bagam in forumurile magazinelor, iar in cazul de fata Dan poate sa modereze dupa bunul plac orice discutie din acest subforum al lui.
Daca discutiile astea aveau loc in oricare alta parte a forumului, cu siguranta erau moderate de catre noi.
Multumesc ptr intelegere.

pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de pharaoh »

Dane, lasa vrajeala, discutiile nu au inceput pe topicul asta. :oops:
Marius Sârbu

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

pharaoh scrie:Dane, lasa vrajeala, discutiile nu au inceput pe topicul asta. :oops:
Discutiile s-au reaprins (s-au reaprins ptc este o situatie mai veche) in topicul cu Vijelie, insa nu au fost folosite cuvinte obscene astfel incat sa fie cazul de a fi moderate. Mie, personal, de fiecare data cand cineva imi cere sa intervin o fac neconditionat.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

nu prea-i corect ca cel care deschide un topic pe aceasta tema de can-can sa poata sterge mesajele dupa bunul plac :wink: Nu are nici o treaba cu spatiul de reclama al magazinului .. Este un topic de can-can si trebuie mutat la un topic adecvat :wink: Si mie mi-a disparut o postare .

Eu nu am nimic de impartit cu Dan ....ca sa nu se inteleaga alceva :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

Ba e foarte corect. E un subforum platit si moderatorul poate actiona ca atare. Puteti deschide un nou topic la Liber la discutii despre acest subiect, unde moderarea se face de catre moderatorii Crapmania. De asemenea va propun si urmatorul thread: http://www.crapmania.ro/forum/anunturi- ... 43478.html

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie: Miile de oameni care te cunosc nu-si vor schimba parerea despre tine. Celelate mii de oameni care nu te cunosc s-ar putea sa combine parerile celor care te cunosc, postarile tale de pe forum si mesajele private pe care i le-ai adresat individului (si care, iata, pot aparea oricand la vedere) si, din mixul asta, sa reiasa imaginea "ta". Care, repet, nu-i a ta, e rezultanta parerilor celorlalti despre tine.
"Imaginea mea" comerciala ma deranjeaza numai ca idee, mai ales cand este adusa in discutie de oameni apropiati, care ma cunosc destul de bine.
Nu am muncit niciodata pentru aceasta imagine, pentru ca nu ma caracterizeaza sa traiesc de pe urma acesteia. Prietenii cu care ma afisez, hainele cu care ma imbrac si apar public, tratarea neemancipata a pescuitului, faptul ca nu ma feresc sa spun ca mananc peste si sa tin parte morala celor care fac asta , cand multi clienti ai mei considera acest lucru destul de imoral , ... Deci niciodata nu am pozat pentru "imagine".

Aici vorbim de imaginea mea de om , de barbat, imagine la care tin cu adevarat si care este singuta ce mi-a adus o viata asa cum mi-am dorit-o in societate.
Daca nu injur public, sa ma feresc "sa afle cineva" ca fac si asta atunci cand cineva isi bate joc de mine sau familia mea ?
Nu oameni buni, injur si ma bat in orice situatie in care demnitate mi se pune la incercare,( cu exceptia copiilor si a femeilor ). Nu stiu sa scuip, dar recunosc ca nu stiu ce se intampla daca stiam.
Daca ma ajuta cu ceva, inca nu am dosare penale, chiar daca am fost chemat pe la politie in cateva cazuri.
Asta este "imaginea" mea reala de barbat , daca cineva doreste sa tina cont de ea, sa nu cumva sa fie indus in eroare de miile de dialoguri pe care le-am purtat pe aici, fara sa ajung la astfel de situatii pe care nu le caut si nu le doresc in viata mea.

La administratori si la moderatori nu am sa ma plang niciodata, desi imi sunt prieteni toti.
Nu este felul meu sa fiu paracios si nici nu vreau sa ii pun in situatia de a fi numiti "trepadusi".

Puteam sa sterg pozele mesajelor private ( este sectiune ce pot sa o administrez ), dar nu o fac pentru ca nu ma feresc sa se afle "imaginea mea". Imi doream sa puna si celelalte mesaje, ca alea ma ungeau la suflet ... ( "dar nu le mai are"... ) . Am posibilitatea sa le pun eu, dar aici intervine caracterul meu, ce nu ma lasa sa ma afisez cu asa ceva.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie:nu prea-i corect ca cel care deschide un topic pe aceasta tema de can-can sa poata sterge mesajele dupa bunul plac :wink: Nu are nici o treaba cu spatiul de reclama al magazinului .. Este un topic de can-can si trebuie mutat la un topic adecvat :wink: Si mie mi-a disparut o postare .

Eu nu am nimic de impartit cu Dan ....ca sa nu se inteleaga alceva :wink:
La topicul cu lansetele ai fost destul de dibaci.
Acum ce ai patit ? Te intrece Ionut ? :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan M scrie:Ba e foarte corect. E un subforum platit si moderatorul poate actiona ca atare. Puteti deschide un nou topic la Liber la discutii despre acest subiect, unde moderarea se face de catre moderatorii Crapmania. De asemenea va propun si urmatorul thread: http://www.crapmania.ro/forum/anunturi- ... 43478.html
-----------

din prima sa stii ca discutam nu ne certam :D
fi atent : eu deschid un topic la noi (4carp) in care pot sterge si modifica ce vreau eu . Incep sa te "intep" pe tine cu diverse chestii si tu cand vrei sa-mi dai o replica ti-o sterg :lol: . Apar mai multe postari in care te "inteapa" pe tine si nu zic nimic dar cand vrei si tu sa-ti dau dreptul la replica nu ti-o ofer si -ti sterg ce vrei sa zici . Daca are `curajul cineva sa scrie ceva care ma deranjeaza sterg postarile ... Daca era un subiect rferitot la nada era alceva ca doar nu platesc pentru antireclama dar asa ...

Tot sustii ca-i corect ?

ps. repet ca nu am nimic cu tine s-au Dan Mitranescu , va respect si asa o sa ramana :wink: Noi discutam ca sa treaca iarna ,ca fara topicuri de can-can nu-i animatie :D :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

petre iulian scrie:
Dan M scrie:Ba e foarte corect. E un subforum platit si moderatorul poate actiona ca atare. Puteti deschide un nou topic la Liber la discutii despre acest subiect, unde moderarea se face de catre moderatorii Crapmania. De asemenea va propun si urmatorul thread: http://www.crapmania.ro/forum/anunturi- ... 43478.html
-----------

din prima sa stii ca discutam nu ne certam :D
fi atent : eu deschid un topic la noi (4carp) in care pot sterge si modifica ce vreau eu . Incep sa te "intep" pe tine cu diverse chestii si tu cand vrei sa-mi dai o replica ti-o sterg :lol: . Apar mai multe postari in care te "inteapa" pe tine si nu zic nimic dar cand vrei si tu sa-ti dau dreptul la replica nu ti-o ofer si -ti sterg ce vrei sa zici . Daca are `curajul cineva sa scrie ceva care ma deranjeaza sterg postarile ... Daca era un subiect rferitot la nada era alceva ca doar nu platesc pentru antireclama dar asa ...

Tot sustii ca-i corect ?

ps. repet ca nu am nimic cu tine s-au Dan Mitranescu , va respect si asa o sa ramana :wink: Noi discutam ca sa treaca iarna ,ca fara topicuri de can-can nu-i animatie :D :D
Da Iulian, pot alege sa nu-ti raspund in topicul tau si sa deschid unul nou la Liber la discutii.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”