Serios?Bogdan Timis scrie:Am cautat inainte pe google, insa google te trimite catre pagini ale magazinelor online, in care descrierea nu este exact ceea ce cautam eu.
Va multumesc pt raspunsuri.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Serios?Bogdan Timis scrie:Am cautat inainte pe google, insa google te trimite catre pagini ale magazinelor online, in care descrierea nu este exact ceea ce cautam eu.
bogdan5 scrie:Serios?Bogdan Timis scrie:Am cautat inainte pe google, insa google te trimite catre pagini ale magazinelor online, in care descrierea nu este exact ceea ce cautam eu.
https://www.google.ro/search?client=ope ... 8&oe=UTF-8
Google nu intotdeauna iti e prieten. Poti cauta pe google chestii de genul "kit lanseta si mulineta de crap" si sa ti se "recomande" kit pentru pescuit la rapitori ca fiind de crap doar pentru ca pe vreun site indexat de google, un destept (care probabil habar nu avea ce-i aia lanseta) s-a spart si a postat aberatia asta.gabi1 scrie:Bogdan,Bogdan Timis scrie:eu prefer sa nu comentez astfel de rautati din partea unor useri care cauta doar carcota.
Multumesc pentru raspunsuri.
va rog sa-mi recomandati si cateva situatii in care sa folosesc monturile cu leadcore.
Nu te ofusca aiurea, ai 32 de ani si nedumeriri de toata jena..." Ce este leadcore? La ce se foloseste?".
PS.Google it's your friend.![]()
asa se intampla cand cumperi "tzoale la kg"dancalinescu scrie:cand mi-am luat primul kit de lanseta + mulineta m-am bazat pe google si sfaturile unui nene care se dadea pescar de crap cu vechime.
daca nenea ala nu s-a priceput la ce ti-a recomandat cand le-ai cumparat inseamna ca nu se pricepe nici cand tu o sa le vinzi, asa ca poti sa i le vinzi linistit ca scule de crapdancalinescu scrie:Neavand cine sa il contrazica, mi-a recomandat scule de spinning ca fiind de crap, cu care nu prea am ce face (desi si alea merg folosite la crap daca le pui o montura potrivita.