Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
De orice fobie se scapa doar intr-un singur mod. Tot asa se poate si accentua fobia.R0bert scrie:Salut , am o intrebare/curiozitate , poate vi se pare umpic cam penibila dar .. pe mine chiar ma intereseaza. Curiozitatea este urmatoare , dvs. cand lansati/aruncati va folositi toata forta, sau doar o parte ? "Fobia" mea e urmatoarea , imi e frica sa arunc cu toata puterea , sa nu rup batul. Recent mi-am cumparat niste lansete mai "sanatoase" cu care vreau sa dau la crap si cu care vreau sa si nadesc (cu spomb/racheta). Pe lanseta scrie "GR. 200-300" , deci cred ca pot arunca cu ea lejer 250 de grame , dar totusi imi e frica sa trag de ea asa tare. Tin sa mentionez ca lanseta nu este una de firma .. e o lanseta la 60 de lei 50% fibra de sticla 50%carbon.
A fost foarte serios: pana nu arunci tu cu ea cu toata forta nu ai cum sa afli daca tine sau nu si care e greutatea optima cu care ajungi la distanta dorita.R0bert scrie:Vad ca nu prea sa ia in serios acest lucru...![]()
Vreau sa stiu daca cu acea lanseta pot arunca 250-300 de grame fara probleme.
Si ce lansete folositi pentru a nadi cu racheta.
Arunca cu ele si o sa-ti dai seama singur. E posibil sa iti faci treaba cu ele mai bine decat cu o lanseta spod dedicata sau deloc. Legat de fobie, chiar daca le rupi pe astea nu trebuie sa-ti fie frica sa dai "tare" cu alt model de lanseta.R0bert scrie:Multumesc pentru informatii.Scuzati daca v-am suparat cu ceva domnule Navis Carpo.