Moderatori: Dan Mateianu, gor965
Mă gândesc că voiai să spui destinatar.romelian scrie:Nici cu plata transportului de catre expeditor nu sunt de acord. Ai marfa de vanzare, o duci in carca la obor sau la magazin, e treaba ta, nu a cumparatorului.
Cred ca ai vrut sa spui ca nu esti de acord cu plata transportului de catre cumparator. Altfel nu are sens.romelian scrie:Serios? Plata in avans pentru ce? ca doar la bordel platesti in avans. Ii trimit banii si sughi-bughi imi expediaza o lanseta calcata si reparata sau cu inelele sparte. Ori scaun ars cu tigara sau mai stiu eu ce bazaconii. Nu tata , si in magazin si in consignatie, vad marfa, imi place si dau banul. Nici cu plata transportului de catre expeditor nu sunt de acord. Ai marfa de vanzare, o duci in carca la obor sau la magazin, e treaba ta, nu a cumparatorului.
vezi ca erau niste romani care vindeau iahturi si case pe e-bay acum cativa ani...bun sistem, asa e, nu se dau tepeSorin Daringa scrie:Afara toate tranzactiile se fac cu plata inainte.
Si de la magazine si de la persoane fizice.
Mai e o diferenta aici ...nu se dau tepe si produsele se vand pe baza de foto si discutii pe fb sau telefonic.
Da o comanda in germania sau franta si cauta optiunea de plata la destinatie sa vad daca o gasesti.![]()
Pare SF dar se practica.