Cupa Floriilor Greaca - Cercani 2016

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Adriann
Puncte: 0

Re: Cupa Floriilor Greaca - Cercani 2016

Mesaj de Adriann »

Stai calm. Vine mg si facem poze cu pestii. Ar fi fost ok sa stimp pt cine e FIX pozitia 30 :-)
Adrian Nita

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

Oare ?
Da ce daca vine X si Y la un concurs este si castigat de respectivul?
Sunt mai multi factori ce trebuie luati in calcul :!:
Eu unu nu merg doar sa fac poze la inceput ci merg sa incerc sa castig....Importante sunt doar locurile 1-2 si 3 restul este egal cu 0 , este acelasi lucru daca termini pe 4 sau pe 30 :lol: :lol:
La inceput toti suntem egali, diferenta o face locul ,,sortit ", strategia aleasa, si inca o gramada de factori ...dupa mine nu numele este castigator intr-un concurs :)
Cu toate ca nu am mare experienta in competitii...am participat si eu la cateva amicale :), mereu incerc sa fac tot ce pot, ce ma pricep si ce mi sta in putere pentru a scoate un rezultat cat mai bun
Respect pentru toti participantii si pentru organizatori :)

syyleAg

Mesaj de syyleAg »

Cred ca 30 e pentru cioloș :)))

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

:lol: :lol: :lol:
daca locul 30 e pentru Ciolos, atunci ii promit lui Ciolos ca voi da la patratel de mamaliga critic echilibrat
si in momitor pun ttx :)))

Filip Sergiu

Mesaj de Filip Sergiu »

Daca mai sunt locuri ma inscriu si eu : FSM Carp Mix Team

Multumesc.

RoManiacs-Adi

Mesaj de RoManiacs-Adi »

RoManiaCS -Andrei N.
-Alexandru T. +

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

O intrebare am si eu pentru organizatori
In timpul concursului ne lasati cu masinile la stand sau la parcare?
intreb deoarece vreau sa stiu de ce echipamente am nevoie.
Multumesc !!

hascecalex

Mesaj de hascecalex »

Din motive personale s ar putea sa nu mai ajungem la acest concurs. Daca este cineva interesat sa ne inlocuiasca astept un mp. Sansele de a participa sunt 50 %.
Ca sa intelegi ca esti prost, trebuie sa iti mearga mintea...

mihaivoicu

Mesaj de mihaivoicu »

Preiau eu locul
da-mi un semn si platesc avansul
Mihai
0733570820

hascecalex

Mesaj de hascecalex »

CERCANI scrie:LISTA PARTICIPANTILOR

1. Echipa MMA POPESTI ------------------------------------------------- 200 lei
2. Echipa ZIK CSD Carp --------------------------------------------------200 lei
3. Stanita Ioan ------------------------------------------------------------200 lei
4. S&G Fishing Team ------------------------------------------------------200 lei
5. Moise Mihai + parteneri-------------------------------------------------200 lei
6. ORJANU CRISTI -AVRAM IUSTIN ---------------------------------------200 lei
7. Killer Carp Team - Szantho George, Sarau Marian , Tony Dragan ----200 lei
8. Voinescu Ciprian - Florin Grecu -----------------------------------------200 lei
9. Andrei Soare Dan +partener-------------------------------------------200 lei
10.Pro carp ..Virgil Balaita și Stefan Sorin ------------------------------- 200 lei
11.Remix Fishing Team - Ghilase Laurentiu , Alexandru Ionel , Rosca Virgil ---- 200 lei
12.Misir Doru + parteneri --------------------------------------------------------200 lei
13.Gionea Claudiu - Gionea Mihaela - Ivan Valentin --------------------------- 200 lei
14.Dencu Mihai+Bațâ Ionuț+Vlad Cristian --------------------------------------- 200 lei
15.Adrian Nita + Stefan Paul ---------------------------------------------------- 200 lei
16.Babonea Dragos +parteneri ---------------------------------------------------- 200 lei
17. Simi Team -------------------------------------------------------------------------200 lei
18.Radu Mihai / Ciobanu Marius --------------------------------------------------- 200 lei
19.Bucovina Carp Team: Alex Hascec+Gherase Iulius+ Ovidiu Rusu ----------- 350 lei
20.Pistol Vlad + pareneri ------------------------------------------------------------ 200 lei
21.Schiriac Cornel + Adrian Mazilu -------------------------------------------------350 lei
22.Eduard Vrabie + parteneri --------------------------------------------------------200 lei
23.Maruntu Alexandru + parteneri -------------------------------------------------- 200 lei
24.Cristian Hasegan si Popa Alexandru ---------------------------------------------- 350 lei
25. Bitanoiu Cristian și Gheorghe Petrica -------------------------------------------- 200 lei
26.Voicu + Grigore -------------------------------------------------------------------350 lei
27. Roana Cosmin + Cochirleanu Gabriel --------------------------------------------350 lei
28.Andrei Tatulescu + parteneri ----------------------------------------------------- 200 lei
29.Adrian Dobre + parteneri --------------------------------------------------------- 200 lei
30. REZERVAT

LISTA INCHISA !

Multumim pt. atentia acordata!
Buna ziua,
am mare rugaminte catre organizator sa inlocuiasca pozitia 19. Bucovina Carp Team cu echipa cu echipa Pescari Hoinari: Mihai Ioan + compania. Va dorim un concurs reusit si fire zbuciumate !!! mumltumesc
Ca sa intelegi ca esti prost, trebuie sa iti mearga mintea...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”