Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Biletele de intrare se iau de la intrare.dancalinescu scrie:Va salut domnilor.
Ma socheaza faptul ca in acest thread, 3/4 din posturi vizeaza refuzul categoric de a plati 10 lei taxa de intrare (de fapt e 30 de lei dar in fine). Alta buna parte din posturi sunt plangeri ca nu vor fi reduceri la produse.
Personal consider aceste plangeri niste manifestari ipocrite. In conditiile in care 13 din 17 expozanti sunt orientate spre nada si accesorii, e o ipocrizie sa se planga lumea de lipsa reducerilor mai ales ca toti de pe acest forum (cu mici exceptii) se lauda ca au scule de la Daiwa si Shimano, scule de altfel ridicol de scumpe (peste posibilitatile a 95% din din romani, fie ei pescari sau nu) dar se plang ca nu li se reduce pretul la punga de boilies.
E ca si cum ti-ai luat BMW si sa plangi ca e scump lichidul de parbriz....
Eu unul intentionez sa merg in primul rand sa casc gura, sa ascult la "speechuri", sa am acel contact live cu producatorii si asa mai departe.
Nu ma deranjeaza taxa de 30 de lei.
Ca tot veni vorba, imi spune si mie cineva de unde se pot cumpara biletele de intrare? Am tot cautat pe forum cu functia "search" si pe net in general dar nu am reusit sa gasesc.
Multumesc.
Ultima data cand am fost la Romexpo, aveau cabine de bilete la intrarea in complex.dancalinescu scrie: Ca tot veni vorba, imi spune si mie cineva de unde se pot cumpara biletele de intrare?
Sunt carcotas pentru ca am pretentii de la aceste targuri sa devina din ce in ce mai bune pt noi.Florin Coacaza scrie:Oscior, n-am vazut om mai carcotas ca tine. Nu vrei ca in 30 de lei sa dai si ceva?
Nu pot decat sa fiu de acord cu tine. Daca eram din provincie, nici eu nu as fi putut veni special pt acest eveniment in Bucuresti.georgehadrian scrie:eu unul nu am vazut postari legate de reducerile la nada..prosibil sa fie.majoritatea(si cazul meu) erau curiosi daca au sa fie reduceri la echipamente.mie unul nu-mi prea vine sa dau 200 lei pe drum,30 intrare( sa fim seriosi,nu stiu daca are cineva nevoie de o sapca si o teava de 3 m..chiar daca ii face reclama Bodo)...inca ceva pe mancare doar sa casc gura .m-ar costa mult prea mult pe mine acest cascat.daca eram din Bucuresti lucrurile stateau cu totul altfel,chiar nu era o problema costul biletului de intrare.pentru noi,cei din provincie,cu venituri modeste e prea costisitoare participarea la expozitie.