Am cumparat de la el un rod-pod, care nu era ceea ce ma asteptam.
Ne-am inteles si l-am returnat fara nici un fel de problema.
Un vanzator si om pe care il recomand cu mare caldura.

Cu stima,
Adrian
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Bineinteles ca nu a virat banii si a disparut din peisaj! Desi a intrat pe forum in aceasta perioada!utu75
am tot asteptat mesajul!!!
Dată expediere: Lun Feb 22, 2016 11:25 am
veuliah mob
Maine iti trimit mesaj dupa ce pun bani ca sa verifici. Multumesc ptr intelegere. Seara buna
Dată expediere: Joi Feb 18, 2016 10:03 pm
utu75
RO60RNCB0318008303670001 este deschis la BCR,Cristian Stanoi,iau ceva de la el! iau coletul la mine si cand imi confirma plata pleaca cu fanul! suma ar fi 150 ron
stima
Dată expediere: Joi Feb 18, 2016 9:54 pm
veuliah mob
Da mi numele si contul si maine pun banii! Seara buna
Dată expediere: Joi Feb 18, 2016 9:38 pm
utu75
coletul este si acum ambalat cu numele tau! daca depui banii in cont a doua zi ai coletul pe ce curier vrei tu!nu trebuiesa imi dai cei 34!multumesc lui dumnezeu nu duc lipsa de ei!
Dată expediere: Joi Feb 18, 2016 8:48 pm
veuliah mob
Da mi un cont sa ti bag 34 de lei in el!
Dată expediere: Mar Feb 16, 2016 6:03 pm
utu75
Ce garantie am eu ca trimit pe curier si ma trezesc ca platesc iar tranport?Distractia trecuta ma costat 34 ron transport +stocare!
Dată expediere: Mar Feb 16, 2016 2:40 pm
veuliah mob
Salut. Imi cer scuze ptr "teapa" pe care spui ca ti am tras o. N are rost sa ti spun ce s a intamplat dar crede ma ca am luat zeci de chestii de pe net si n am dat teapa la nimeni. Inca sunt interesat de mesele de rulat insa imi este jena sa iti spun sa mi le trimiti. Daca esti de acord eu iti platesc si paguba de la " teapa" doar ca ar trebui sa mi le trimiti prin firma de curierat caci cu posta romana m am fript odata si nu mi mai trebuie.... Inca odata imi cer scuze!
Dată expediere: Lun Feb 15, 2016 6:58 pm
utu75
MULTUMESC PENTRU TEAPA PE CARE MI-AI TRAS-O! O SA MA OCUP DE TOATE LICITATIILE TALE DE ACUM INCOLO SA AFLE LUMEA CE FEL DE TEPAR ESTI!
Dată expediere: Vin Feb 05, 2016 1:41 pm