Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
De acord cu tine dar uita-te la Mercedes si modelul "bot de cal", care era sa-i falimenteze,iar in momentul de fata aproape ca nu mai exista...nu ne putem impotrivi evolutiei si un produs SH este SH orice i-ai face,ca si la femei...freespirit scrie:Acum, fara gluma, inca se mai vand, sa vedem cand o sa realizeze lumea ce se intampla, atunci, pe langa faptul ca vor aparea mult mai greu la vanzare, pretul va fi pe masura cererii in crestere si a ofertei in scadere...ma refer la multe produse model mai vechi, facute sa tina o viata...
pai....intreaba-l pe Boer Nelu daca mi le-a vandut...melcu scrie:Sa fie oare cumparate de la "Boer Nelu" cu maxim 500 lei buc?...zic si eu...
Vrei o comparatie concludenta?melcu scrie:De acord cu tine dar uita-te la Mercedes si modelul "bot de cal", care era sa-i falimenteze,iar in momentul de fata aproape ca nu mai exista...nu ne putem impotrivi evolutiei si un produs SH este SH orice i-ai face,ca si la femei...freespirit scrie:Acum, fara gluma, inca se mai vand, sa vedem cand o sa realizeze lumea ce se intampla, atunci, pe langa faptul ca vor aparea mult mai greu la vanzare, pretul va fi pe masura cererii in crestere si a ofertei in scadere...ma refer la multe produse model mai vechi, facute sa tina o viata...
M-ai prins cu femeile,dar dupa o anumita varsta se cam lasa "carcasa" si se slabeste "angrenajul"...freespirit scrie:Vrei o comparatie concludenta?melcu scrie:De acord cu tine dar uita-te la Mercedes si modelul "bot de cal", care era sa-i falimenteze,iar in momentul de fata aproape ca nu mai exista...nu ne putem impotrivi evolutiei si un produs SH este SH orice i-ai face,ca si la femei...freespirit scrie:Acum, fara gluma, inca se mai vand, sa vedem cand o sa realizeze lumea ce se intampla, atunci, pe langa faptul ca vor aparea mult mai greu la vanzare, pretul va fi pe masura cererii in crestere si a ofertei in scadere...ma refer la multe produse model mai vechi, facute sa tina o viata...
De exemplu, tocmai am cumparat de curand inca un exemplar din cartile "Comando Delta" de Dorian Marin si "La malul apei-insemnari pescaresti", daca am, deja, vreo 7 exemplare din prima si 2 din a doua, si nu vreau sa le vand, desi cand au aparut costau cativa lei, acum nu se pot gasi nici cu 200 lei, eu am avut un noroc formidabil, si la pret, si ca am dat de ele exact cand au iesit la vanzare...la fel si cu altele, nu conteaza ca sunt folosite...depinde de multe...sa nu-mi zici ca la 17-18 ani, si nu numai, iti doreai o femeie "nefolosita"......gaina batrana(nici chiar asa, dar...depinde...
) face ciorba buna...
La capitolul mulinete doar la variabila greutate/material se mai poate umbla, in rest, sunt momeli pentru pescari...