BBLC model vechi

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

raswan
Puncte: 0

BBLC model vechi

Mesaj de raswan »

Vand 2 mulinete BBLC model vechi, aspect 9/10 functionalitate 10/10.
Preferabil predare personala in Bucuresti.
Pret / buc = 600 lei.
Alte detalii, la cerere in mp.
Fişiere ataşate
4.jpg
4.jpg (81.11 KiB) Vizualizat de 1423 ori
3.jpg
3.jpg (152.15 KiB) Vizualizat de 1423 ori
2.jpg
2.jpg (84.58 KiB) Vizualizat de 1423 ori
1.jpg
1.jpg (95.02 KiB) Vizualizat de 1423 ori
Razvan - Pescar amator de crap C&R
Invata sa inveti...

melcu

Re: BBLC model vechi

Mesaj de melcu »

Inca putin si ajung mai scumpe ca noi...

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Acum, fara gluma, inca se mai vand, sa vedem cand o sa realizeze lumea ce se intampla, atunci, pe langa faptul ca vor aparea mult mai greu la vanzare, pretul va fi pe masura cererii in crestere si a ofertei in scadere...ma refer la multe produse model mai vechi, facute sa tina o viata...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

melcu

Mesaj de melcu »

freespirit scrie:Acum, fara gluma, inca se mai vand, sa vedem cand o sa realizeze lumea ce se intampla, atunci, pe langa faptul ca vor aparea mult mai greu la vanzare, pretul va fi pe masura cererii in crestere si a ofertei in scadere...ma refer la multe produse model mai vechi, facute sa tina o viata...
De acord cu tine dar uita-te la Mercedes si modelul "bot de cal", care era sa-i falimenteze,iar in momentul de fata aproape ca nu mai exista...nu ne putem impotrivi evolutiei si un produs SH este SH orice i-ai face,ca si la femei... :wink:

melcu

Mesaj de melcu »

Sa fie oare cumparate de la "Boer Nelu" cu maxim 500 lei buc?...zic si eu... :mrgreen:

raswan

Mesaj de raswan »

melcu scrie:Sa fie oare cumparate de la "Boer Nelu" cu maxim 500 lei buc?...zic si eu... :mrgreen:
pai....intreaba-l pe Boer Nelu daca mi le-a vandut...
Invata sa inveti...

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

melcu scrie:
freespirit scrie:Acum, fara gluma, inca se mai vand, sa vedem cand o sa realizeze lumea ce se intampla, atunci, pe langa faptul ca vor aparea mult mai greu la vanzare, pretul va fi pe masura cererii in crestere si a ofertei in scadere...ma refer la multe produse model mai vechi, facute sa tina o viata...
De acord cu tine dar uita-te la Mercedes si modelul "bot de cal", care era sa-i falimenteze,iar in momentul de fata aproape ca nu mai exista...nu ne putem impotrivi evolutiei si un produs SH este SH orice i-ai face,ca si la femei... :wink:
Vrei o comparatie concludenta?
De exemplu, tocmai am cumparat de curand inca un exemplar din cartile "Comando Delta" de Dorian Marin si "La malul apei-insemnari pescaresti", daca am, deja, vreo 7 exemplare din prima si 2 din a doua, si nu vreau sa le vand, desi cand au aparut costau cativa lei, acum nu se pot gasi nici cu 200 lei, eu am avut un noroc formidabil, si la pret, si ca am dat de ele exact cand au iesit la vanzare...la fel si cu altele, nu conteaza ca sunt folosite...depinde de multe...sa nu-mi zici ca la 17-18 ani, si nu numai, iti doreai o femeie "nefolosita"...:)...gaina batrana(nici chiar asa, dar...depinde...:) ) face ciorba buna...:)
La capitolul mulinete doar la variabila greutate/material se mai poate umbla, in rest, sunt momeli pentru pescari...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

melcu

Mesaj de melcu »

freespirit scrie:
melcu scrie:
Vrei o comparatie concludenta?
De exemplu, tocmai am cumparat de curand inca un exemplar din cartile "Comando Delta" de Dorian Marin si "La malul apei-insemnari pescaresti", daca am, deja, vreo 7 exemplare din prima si 2 din a doua, si nu vreau sa le vand, desi cand au aparut costau cativa lei, acum nu se pot gasi nici cu 200 lei, eu am avut un noroc formidabil, si la pret, si ca am dat de ele exact cand au iesit la vanzare...la fel si cu altele, nu conteaza ca sunt folosite...depinde de multe...sa nu-mi zici ca la 17-18 ani, si nu numai, iti doreai o femeie "nefolosita"...:)...gaina batrana(nici chiar asa, dar...depinde...:) ) face ciorba buna...:)
La capitolul mulinete doar la variabila greutate/material se mai poate umbla, in rest, sunt momeli pentru pescari...
M-ai prins cu femeile,dar dupa o anumita varsta se cam lasa "carcasa" si se slabeste "angrenajul"... :lol: cam asa-i si la mulinete,doar daca nu vrei sa le ti in vitrina ca pe niste "bebelouri" asteptând sa le creasaca valoarea.
Scuze de offtopic si spor la vanzare pt ca sunt intradevar printre cele mai bune de pe piata si spun asta deoarece si eu le folosesc de cand au aparut si am ajuns sa am in arsenal 18 buc impreuna cu partenerul meu :lol: :lol:
Numai bine

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

Buna ziua domnilor! Stiu ca este off topic,dar referitot la pretul mulinetei;ca-i scump s-au nu,-De exemplu eu am cumparat 3 buc cu 550 ron+ am cshimbat toate rulmentile din ele cu 40 ron 1 rulment x6=240 ron,acum o mulineta valoreaza 790 ron,acum sa fim seriosi la pretu asta cine a-r cumpara????

raswan

Mesaj de raswan »

Up
Invata sa inveti...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”