...si cine are ...sa le cumpere un Nissan !Vali Vesa scrie:Felicitari Cornele. Si cine nu are batrani sa-si cumpere...![]()
![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
...si cine are ...sa le cumpere un Nissan !Vali Vesa scrie:Felicitari Cornele. Si cine nu are batrani sa-si cumpere...![]()
![]()
andrei vladeanu scrie:felicitari cornel, tica si jujak!
imi cer scuze, in numele echipei noastre, ca nu am stat pana la final sa va felicitam personal.
andrei vladeanu scrie:Thnx, BossVeneam si la Tancabesti [aici a-mi cer eu scuze] dar nu a fost vina noastra.
[quote="constantin emilian" Costica , mi-ar fi placut sa te avem pe balta in concurs , atat pe tine cat si pe Sorinconstantin emilian scrie:Felicitari Cornel! Felicitari NeaTica! Felicitari Joj!
Lasa Cornele ca asa se termina toate concursurile la Darvari, parca nu te-ai obisnuit. Am simtit pe pielea mea ce simti tu acum.cornelserbu scrie:va multumesc mult pentru felicitari, dar din pacate bucuria castigarii acestui concurs la o diferenta apreciabila, mi-a fost umbrita de remarcile facute de oameni care nu stiu sa piarda...mai multe nu mai spun, va las pe voi sa analizati, dar la asa pareri chiar nu ma asteptam...pacat