Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Da ar fi chiar dragut sa ai super slow oscilation la 150 de lireClaudiu Cutus scrie:Acum ce ai fi vrut? Aero technium la 150 de lire?)
Le cumpar euedibss scrie:Îmi vând aero și îmi iau ultegra!
Sistemul de oscilatie de la Shimano, este diferentiat prin cifre. Slow oscilation 1-2-3..10. Se numeste strategie de marketing. Si ultegra XTB avea slow oscilation sistem desi nu era la fel cu slow oscilation sistem de la Ultegra XT-C, in schimb pe mulineta scrie la fel. Pe ambele.mihai turiac scrie:Da dar pe un magazin online din uk parca erics angling center se numea spuneau ca pune 50/de spire la o cursa sus/jos a tamburului ceia ce nu mi se pare atat de super slow oscilation......fata de primul model de aerotehnium xt cu 80/de spire si urmasii acesteia cu 108 spire
Dar noul xtd are totusi 50/de spire care nu este nici slow (37) si nici super slow (80)Alin Galbenu scrie:Sistemul de oscilatie de la Shimano, este diferentiat prin cifre. Slow oscilation 1-2-3..10. Se numeste strategie de marketing. Si ultegra XTB avea slow oscilation sistem desi nu era la fel cu slow oscilation sistem de la Ultegra XT-C, in schimb pe mulineta scrie la fel. Pe ambele.mihai turiac scrie:Da dar pe un magazin online din uk parca erics angling center se numea spuneau ca pune 50/de spire la o cursa sus/jos a tamburului ceia ce nu mi se pare atat de super slow oscilation......fata de primul model de aerotehnium xt cu 80/de spire si urmasii acesteia cu 108 spire