Intrebare pentru Dan Mitranescu - Mtx Class

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Mihai Manea
Puncte: 0

Intrebare pentru Dan Mitranescu - Mtx Class

Mesaj de Mihai Manea »

Salut,am cumparat in februarie 2016,doua lansete mtx class,iar la una am observat o dunga alba 7-8 cm,pe tronsonul de varf.
Acest defect de fabricatie,afecteaza lanseta ?
Nume utilizator schimbat din Juni77

yoogoofy

Re: Intrebare pentru Dan Mitranescu - Mtx Class

Mesaj de yoogoofy »

ca in privat nici nu puteai sa-l intrebi...sa vada o tara intreaga ca tu ai o dunga alba pe lanseta :? nu vreau sa fiu carcotas, dar se putea rezolva si altfel problema dpmdv.

ovideli

Mesaj de ovideli »

yoogoofy scrie:ca in privat nici nu puteai sa-l intrebi...sa vada o tara intreaga ca tu ai o dunga alba pe lanseta :? nu vreau sa fiu carcotas, dar se putea rezolva si altfel problema dpmdv.
ca se putea rezolva altfel sunt de acord cu tine, dar ca sa spui ca doar in privat sa nu vada o tara intreaga nu sunt de acord cu tine, de ce trebuie ascunse defectele si nu trebuie aratate in public.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cine si cum a constatat daca este vorba de un defect de fabricatie sau despre defectuozitate indusa (provocata)?
E usor sa rostogolim vorbe de dragul conversatiei.
@Mihai Manea,
Mergi la magazin, nimeni nu a ramas nerezolvat indiferent daca produsul mai era sau nu in termen de garantie, cu atat mai mult ca esti bucurestean, nu vii de la Oradea.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Mihai Manea scrie:Salut,am cumparat in februarie 2016,doua lansete mtx class,iar la una am observat o dunga alba 7-8 cm,pe tronsonul de varf.
Acest defect de fabricatie,afecteaza lanseta ?
Din imaginea de mai sus, eu nu-mi dau seama daca dunga aia e o zgarietura, o urma de lac sau de vopsea, o crapatura in blank, etc. Presupun ca daca era defect de fabricatie, aveai aceeasi problema la ambele lansete.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Mihai Manea

Mesaj de Mihai Manea »

In primul rand,ambele lansete sunt nefolosite(noi),cand am cumparat lansetele,am fost atent la mandrina,inele si mi a scapat dunga respective.Daca domnul Dan imi spune ca rezista acel tronson,este ok.
Nume utilizator schimbat din Juni77

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Salut. Nu este nici cea mai mica problema semnalarea unor eventuale defecte pe produsele pe care le comercializez. Chiar imi place sa scot in evidenta modul in care solutionez cazurile.
Este unul dintre punctele mele forte in comertul de astazi si vreau sa se stie.

Asa ca , domnul Manea, va rog sa incercati sa curatati urma respectiva de pe tronson cu o carpa uda, insistand putin.
Cred ca lanseta este foarte greu de zgariat si aceasta numai in prezenta unor materiale sau scule mai deosebite. ( pila , polizor, flex, ... :D ). Defect de fabricatie in panza 3k nu are cum sa apara sub acea forma ( ieseau firele la cuptor ), iar sa fie zgariata nu avea unde si cu ce.

Daca totusi urma persista, va rog sa veniti sa schimbati lanseta, cu scuzele de rigoare din partea mea pentru drumul aferent.

P.S. Ce va mai rog este sa veniti zilele urmatoare pentru asta, sau sa ma anuntati sa tin o lanseta rezervata, pentru ca nici acestea nu mai sunt multe in stoc.

Dan Mitranescu
Veteran

gor965 scrie: Din imaginea de mai sus, eu nu-mi dau seama daca dunga aia e o zgarietura, o urma de lac sau de vopsea, o crapatura in blank, etc. Presupun ca daca era defect de fabricatie, aveai aceeasi problema la ambele lansete.
Defectul poata sa fie numai in panza 3k ( ca pe Class nu este folie desenata :wink: ). Ori defectul de fabricatie in ciorapul respectiv nu are cum sa fie din fabrica ( firele taiate sau rupte inainte de intarirea carbonului se prezinta altfel ). In rest nu are ce defect sa fie , care sa se vada asa.
Si daca este zgariata, incep sa apara firele, nu ai cum sa uniformizezi prin frecare o panza, fara sa iasa atele din ea. De aici si concluzia mea ca lanseta este murdara, mai ales datorita culorii albe, care nu avea de unde sa apara in urma zgarierii blankului ( ca nu este chituita ca masinile :D ). Poate imi scapa ceva ...

Dan Mitranescu
Veteran

Sa nu fie o urma de lac cazuta de la matisarea inelelor. Incercati sa o curatati cu un cutit. Luati unul de care nu aveti prea mare nevoie, ca sa nu ii stricati lama pe panza de carbon. :D

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

@Dan : Ceva similar am si eu pe blankul de la Advance 362 doar ca e o linie de circa 2 cm si 1 mm grosime si e pe plan orizontal (daca tii batul in picioare), nu pe lungul blankului ca in cazul de fata. Era asa de cand am primit-o de la Marelepescar vara trecuta (doar la 1 din 2 bucati cumparate are asta). Nu cred ca e vreo problema de manipulare a dansilor (au venit foarte bine ambalate) si nu am vazut urmari dupa folosirea lansetei. Nu cred ca e ceva mai mult decat un "defect" de cosmetica. :)

Offtopic :
@Dan Mitranescu: Tu asiguri service pe garantie / post garantie la sculele Hakuyo indiferent daca sunt luate de pe site-ul tau sau nu (magazine gen marelepescar.ro etc)?
Eu nu am probleme, intreb just in case. :P
Inca ceva, am si 2 mulinete YK5000 de care sunt extrem de multumit. Am schimbat tamburii zilele trecute pentru a muta firele si am observat ca nu contine plastice multe interiorul (partile vizibile) mulinetei care in ochii mei e un mare plus. Era doar un fel de saiba de plastic pe centru. Pentru mai multa siguranta (sau ajuta cu ceva?) pot inlocui acea saiba de plastic cu una metalica de aceeasi dimensiuni?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”